Şimdi Ara

LYS MAT Şuan:35 HEDEF: 45+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle YGS'den önce bir çalışma yapmış olduğumu belirteyim. Ocaktaki fem lys-1 denemesinde Mat 32'ydi. Şuan girsem de min 35 olur heralde. Hedef 45+. Ben bütün konuları baştan taramak istiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz.

Karakök(hangisi bilmiyorum onu da söylerseniz iyi olur)
    Simetri 4'lü set
    Fem Beyaz Soru Bankası
    Ekstrem Soru Bankası
    ...
    ...
    ...
    Bunlar düşüncelerim arasında var bu kitaplar hakkında bilgi almak istiyorum ve ek olarak öneri istiyorum.

Minimum 2 kaynak bitirmeyi düşünüyorum. Öneriler lütfen.

• Arabada 5 Evde 15

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen yardım eder misiniz?? Düzgünce bir konu açtım şurada ilgilenin lütfen!
  • Bence lys matematiği de geçen seneden daha seçici yapacaklar o yüzden varsa MEB IN DERS KITAPLARINDAN DIDIKLEYEREK CALISIP, körfez fem vb yayınların da DENEMELERINI cozersen MAT2 eksiğin kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük 10 11 ve 12 kitaplarından her birinden 5 YAPRAK CIVARI didiklesen accayip hazır olursun

• Muraadı Boyle kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler ilgilendiğiniz için bu fikirleri değerlendiricem
  • Durum aynı hedef aynı takipp

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT +90 için
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siaben33 S kullanıcısına yanıt
    Nedense pek fazla ilgi yok konuya UP!!!!!
  • Fen bilimleri çöz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The DarKnight

Nedense pek fazla ilgi yok konuya UP!!!!!

Milley ygs derdinde hala.. 8 ay ygs çalıştılar ösym yaptı yapacağını hala akılları gelmiyor başlarına.. Benim de bugün son yarından itibaren başlıyacam umarım ygs 15k nın dışına çıkmaz yoksa çalışmayı bırakabilirim

• karekök falan çözmeyin. üsttekine bak alttakini yap diye alıştırıyo kitap. sonra ösym farklı tarzda sorular sordu herkes kaldı 2013 sınavında. bu kitap serisini öneririm. her konu için ayrı kitap. türev integrallerini almanı öneririm. diğerlerine bakmadım ben. içinde çıkmış sorular da ayrı bölüm şeklinde var.

LYS MAT Şuan:35 HEDEF: 45+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sometingiswongg -- 18 Mart 2015; 23:28:45 >
  • siaben33 S kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim YGS fena vurdu hedef 10k idi. Şuan 20k ya kadar yolu var :D. Artık geri de kaldı LYS'ye odaklanmak lazım.
  • Çok teşekkürler incelenecekler listesine aldım.
  • Ben denemeler için onu demiştim soru çözüm için değil, Arkadaşlar onu bunu bilmem ama ders kitaplarının kıymetini o kadar iyi anladım ki yani ösym nin kıstası sadece ders kitapları BIYOLOJIDE ISE CAMPBELL BIYOLOJI...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.