Şimdi Ara

Lys KIMYA konulari ne kadar sürede biter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
4.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lys matematiği baştan sona 20 günde bitirmiş geçen sene Ygs kimya da 13d0y bu sene 12d0y yapmış biri sıfırdan lys kimyaya başlasa ortalama 4saat günlük çalışma ile sizce bütün konular ne kadar sürer ? ( Her konu ile ilgili 150 soru organik ile ilgili 80sayfalık soru bankası çözerek)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Matematık sonucun ne geldı 20gunluk calısma sonucu

• quote:

Orijinalden alıntı: kofulpasa

Hocam Matematık sonucun ne geldı 20gunluk calısma sonucu

lys matematiği bu sene 20 günde bitirdim şuan ortalama 40 yapıyorum. Geçen sene lys ye çalışmadan girmiştim 30doğru 15 yanlış gibi birşeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: AresEia

quote:

Orijinalden alıntı: kofulpasa

Hocam Matematık sonucun ne geldı 20gunluk calısma sonucu

lys matematiği bu sene 20 günde bitirdim şuan ortalama 40 yapıyorum. Geçen sene lys ye çalışmadan girmiştim 30doğru 15 yanlış gibi birşeydi

Mezun oldugun ıcın zaman avantajın var, ben 20 gunde bıtıremem sanırım :) gunde 1-2saatlık calısmayla ne kadar surer

• Polinom parabol eşitsizli karmaşık sayı dizi log vs bunlar zaten basit konular. 1hafta da bitir. Veya 2 haftada malum okulun var. Geri kalan otf limit süreklilik Türev integral de 1 ay ver. 1.5ay sonra yani mayıs'in 12si gibi bence 40net yapıyo olursun. Neyse kimya için yok mu tavsiye ?

• Lys matematigi 20.gunde bitirdi isen. LYS Kimyadan da temelin oldugunu dusunuyorum 4-6 gun arasi biter.. tek kimya caliscaksan bu surede..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sikinti BUYUK

Lys matematigi 20.gunde bitirdi isen. LYS Kimyadan da temelin oldugunu dusunuyorum 4-6 gun arasi biter.. tek kimya caliscaksan bu surede..

yok kardeş m bence temelim , Evet sadece kimya çalışacam ama 1hafta çok az değil mi? O kadar sürede sadece organik bile bitmez gibi geliyo bana?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt fen ne zamana biter ???
    4 yıl önce açıldı
    geometri kaç günde biter
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Temele bagli bi sey. Ygsden o kadar net yaptiysan ve sayisal mantigin kuvvetliyse 1 gunde gazlar ve elektrokimya 2 gunde denge 3 gunde organik tamamdir gerisi denemede soru ustunden halloluyor. Bi de sinavdan once sozel seylere bakarsin tamamdir. Organigi de tekrar edersin haftada bir. Ben de boyle yapicam.

• Matematiği 13 günde bitiricem 5 gün kaldı o da türev integral.

Kimya için 10-15 gün arası bi şey verdim.organikle başlayıp bir organik s.b. bitirip (5 gudne) sonra LYS kimya konularına geçiş yapacağım. Öyle her konudan 150 soru falan çözmem herhalde max 50. Seri gececem. Temel var gibi. 12yim

• 11olddugum ıcın tavsıye veremedım hocam k.bakmayın

• Umarım dediğiniz kadar kısa sürer. Zaten obp kırık gelecek bari lys düzgün yapalım da telafi etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: AresEia

lys matematiği baştan sona 20 günde bitirmiş geçen sene Ygs kimya da 13d0y bu sene 12d0y yapmış biri sıfırdan lys kimyaya başlasa ortalama 4saat günlük çalışma ile sizce bütün konular ne kadar sürer ? ( Her konu ile ilgili 150 soru organik ile ilgili 80sayfalık soru bankası çözerek)

kardeş şu an neredeyse aynıyız kimya hiç yok biyoloji bitik mattan türev integral var fiziktende bikaç konu duruyo nisan sonuna kadar sadece kimyayı bırakacam 10-15 günde de kimya biter 15 gün çok sıkı soru çözerim 10 günde full deneme ygs de 13 k oldum hedef ilk 10k
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.