Şimdi Ara

Lys kimya kitap tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
13.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar elimde lys fem konu anlatımı var fakat esen konu anlatımlı kitabını almayı düşünüyorum ne dersiniz? elinde bulunan arkadaşların yorumu nedir?

• palme forever
  • Konu anlatımlı kitap istemiştim.Palmenin konu anlatımlı kitabı yok bildiğim kadarıyla?
  • Birey LYS Kimya
  • Hocam birey yine her zamanki gibi gereksiz detaylara girmiş mi peki?
  • edam özet anlatım var kısaca anlatıyor herşeyi oradan okuyup sonra test cozebilirsin.Kitap olarakta esen ve ya palme iyidir kimya için
  • Hocam edam biraz basit kacıyor.Esen kafama yatan bi yayın sanırım onu alacağım.. Bireye kafam gitti ama birey bazen cok abartıyor konuları gerekli gereksiz ne varsa katıyor içine ama esen hep güncele yakın anlatımı var..Sanırım tercihimi esenden yana kullanacağım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Ayt matematik kaynak önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dv6000

Birey LYS Kimya

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: dv6000

Birey LYS Kimya

aynen

Hocam elinizde kitap varsa konu anlatımı hakkında bilgilendirir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

Hocam birey yine her zamanki gibi gereksiz detaylara girmiş mi peki?

Birey bence piyasada en olması gerektiği gibi basılan kitap.
    Tam tadında.
  • basitlikten kastın ne anlamadım ama benim dediğim sadece konu anlatımı var içinde özet şeklinde oradan temel şeyleri okuyup esenden soru çöz demiştim .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan78

basitlikten kastın ne anlamadım ama benim dediğim sadece konu anlatımı var içinde özet şeklinde oradan temel şeyleri okuyup esenden soru çöz demiştim .)

Yok demek istediğinizi anladım edamı biliyorum ama ben öyle değil daha çok kitap havasında istiyorum edam bana bi garip geliyor :) dillendiremedim ama sanırım anladınız demek istediğimi yüzeysel biraz sanki edam.

@dv6000 sağol hocam yarın gidip bakacağım bireye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 25 Ocak 2012; 22:55:44 >
  • fem var demissin bendede fem var ondan daha ayrıntılısı olamaz heralde
  • Edam yüzeysel değil ya. İyidir Edam'lar, keşke daha önce karşılaşsaydım diyorum hatta, biyolojisi de güzeldir öneririm, ekstra konu anlatım takviyesi yapabilirsin tabi kendini yetersiz görürsen. (Sanmıyorum ama sen bilirsin yine de )
  • Valla ben de 2-3 gündür arıyordum herkes bireyi önermiş. Siparişi verdim ama daha elime gelmedi. Edamın lys si varsa istediğini vermez çünkü onların amacı bana göre sayısal adamın coğrafya tarih çalışmasını kolaylaştırmak. Senin işini görceğini düşünmüyorum.
  • 'GÜVEN'DER
  • quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

fem var demissin bendede fem var ondan daha ayrıntılısı olamaz heralde

femin kimyası hiç iyi değil özellikle simetriler berbat.
  • Edam Kimya yeni basımı var mı arkadaşlar ya ben baktım hep eski basım yoksa koştura koştura alacağım Edamın stili tam kimya dersine göre yeni müfredat için niye çıkarmıyorlarsa!
  • Birey alsam pişman olurmuyum ??Geçen seneden kalma Organik defteri bana yeter ama :/
    Neyse bugün bi gidiyim bakıym beğenmezsem almam Zaten organik için gerek bir tek :)

Ayrıca femin simetri konu anlatımlı kimya çok güzel ama organiğe kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

fem var demissin bendede fem var ondan daha ayrıntılısı olamaz heralde

femin kimyası hiç iyi değil özellikle simetriler berbat.

Simetriyi bilmiyorum,bendeki ygs-lys orda geniş anlatmışlar lys kısmını.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.