Şimdi Ara

Lys hedef net ve sıralamanızı yazın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygsde beklediğiniz sıralamayı, lysdeki hedef netlerinizi ve hedef sıralamanızı yazar mısınız? Ygs de şunları yaptım kaç k gelir tayfa yazmazsa sevinirim.Yazın hesaplama sitelerine geçmiş yıllardan +/- 5-10k söyleyin

Ben başlayayım Ygs adına hedefim 15k idi daha sonra lys de hedefledigim netlerle 7k ya çekip İtü bilgisayar hedefliyordum. Şimdi 35 40 bin gelecek aynı netleri yapmam takdirde 12 bine falan çekiyorum arada başka alternatifim yoktu zaten ituden vazgeçtik ama kafa olarak rahatım.

Lys hedef netler Mat 40-42 Geo 23-24 Fizik 24-25 Kimya 25 biyoloji 20. Ygs1 40k dan mf4 12bin hedefim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

38-2
    37-2

LYS'de
    43 Mat - 24 Geo - 20 Fizik - 20 Kimya - 27 Biyo hedefliyorum.

Not: LYS'de bayağı kötüyüm, matematik hariç. 10 binde kalmak için çalışacağım.
  • ben 10k hedefle ygs ye girdim 35 mst 35 fen 30 tr 17 sos var 10k çok zor görünüyor 10k olmasa da 20k olur içim çok ta rahat değil ygs için sınavdan çıktığımdan beri apotemiler 3-4-5 ler gözümün önünden geçiyor.
    hedefim itü bilgisayar mühendisliği ingilizceydi 4k ya çekicektim lys adına kendime çok güveniyodum hedefimden şaşmadım son gaz devam edicem yapabilecek kapasitede olduğumu biliyorum lys hedefim 40+ mat 30 geo 25+fkb

Lys hedeflerim 40 mat 15 geo 18 ustu herhangi bir fizik 25 er kimya biyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    mat44 geo 24 fizik 26 kimya 27 bio 24
    Fazla diyenler olabilir umrumda degil zaten çoğu konuya çalışmıştım yapılabilir
    sadece eski moduma girmek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezun değilseniz.Daha 12.sınıfsanız. O lys matematikleri 40 larda pek bi dolaştırmayın hemen.Ygs bebek işidir.LYS adamı çarpar kendinize gelirsiniz.Lys matematik geçen sene gayet zor bir sınavdı. Eğer cidden kendinize güvenen biri değilseniz ayağınızı biraz denk alın derim. +40 net lys matematik açısından kolay elde edilecek bir sonuç değil onu size söyleyeyim.Dersanedeki denemelere benzemez yani.

Bilkent Mechanical Engineering
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

Mezun değilseniz.Daha 12.sınıfsanız. O lys matematikleri 40 larda pek bi dolaştırmayın hemen.Ygs bebek işidir.LYS adamı çarpar kendinize gelirsiniz.Lys matematik geçen sene gayet zor bir sınavdı. Eğer cidden kendinize güvenen biri değilseniz ayağınızı biraz denk alın derim. +40 net lys matematik açısından kolay elde edilecek bir sonuç değil onu size söyleyeyim.Dersanedeki denemelere benzemez yani.

+1

Mat 38-45, Geo 18-25, Fizik 20-25, Kimya 20-25, Biyoloji 15-25.

Mat 33+
    Geo 15 -+2 o civarlar
    Edebiyat 46 -+2
    Coğrafya 23-+1(geçen yıl 1b 1y vardı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 18 Mart 2016; 21:50:42 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ama şöyle bi düşününce

ygs ilk 20k gelse

şuan lys mattan 40 üstüyüm gerçi denemeler kolay ama inş diğerlerinde de oray sabitlerim sınavda max 4y olur
    geometrim eskiden iyiydi artık zor soruyolar ve çalışmaya çok vaktim yok max 20 yaparım herhalde
    fizik 20 nin üzerine hiç çıkamadım gerçi konuları hiç bitirmemiştim bu yıl 20 olsa
    kimya 25 olur inş
    biyolojiye güveniyorum ama hep o hayal kırıklığı yaşatıyor 22 23 yeter diyorum o yüzden

bunları yaparsam mf3 2014 e göre 6k oluyo okul puanıyla 8-9k oluyo ucundan yetiyo istediğim yere umarım yaparım ya pfm
    32 8
    30 10
    38 1
    37 3
    geldi.

LYS
    42 8
    16 8 (ZERRE SEVMEM GEOYU)

26 4 +
    28 2 , 29 1
    26 4 , 27 3 , ...

485 490 puan falan geliyor. Ege - Dokuz Eylül veya İstanbulda bir tıp.

Orijinalden alıntı: mofarah

Ne açıdan zor hocam nelere ağırlık vermek lazım falan diye sormuyorum sadece varsa birkaç taktik paylaşırsanız sevinirim

En büyük düşman zaman.Lys de zaman sıkıntısı yaşanan tek bölüm matematiktir.Bunun bir taktiği yok çalışacaksın.Bazı konular ezber olsa da.Limit-türev-integral konularında biraz olayın mantığını anlayıp anlamadığını ölçüyorlar.Yani nasıl diyeyim.Konunun klasik soru tiplerini geçip biraz alışılmışın dışında sormaya başladılar.Sadece soru tipi ezberleyerek değil konuyu herhangi bir yerde karşına çıkan alışılmışın dışındaki bir problemde kullanabiliyor musun bunu ölçüyorlar.

Bilkent Mechanical Engineering
  • Mat 47 - Cidden seviye ustuyum bu alanda .

Geo 23 - Umarim 15 in altina dusmem . :D

Ted - 50 . Umarim 45 altina dusmem .

Cog - 24 .

Fen sinavina oylesine giricem . Hedef yazayim .

Fkb -15 er net . :D

YGS : 12 k +-3 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobe_ceza -- 18 Mart 2016; 22:23:58 >

Galatasaray & Arsenal & Ana Ivanovic & Rafael Nadal & Kobe Bryant & Jamie Vardy & Emre Mor & Arsene Wenger & Tim Thibodeau & PTB
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.