Şimdi Ara

LYS GEOMETRİ +15 İÇİN KAYNAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 Net ve üzeri yapmak istiyorum geometride şöyle düzgün düzgün anlatan konu anlatımlı kitap önerisi olan var mı ?

• yardımcı olabilecek ?
  • up
  • Anlatan pek değil ama çözmesi orta ayarda eksen geometri var bende derste çözüyoruz. 20 net falan yapıyorum, özel bir çalışma olmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Anlatan pek değil ama çözmesi orta ayarda eksen geometri var bende derste çözüyoruz. 20 net falan yapıyorum, özel bir çalışma olmadan.

Teşekkürler, bakacağım..
  • kitap değil de konu anlatım videolarına bak bence, sonra da soru çözümlerine.. illaki kitap alacaksan çözümlü soru bankası faydalı olabilir. ama geometri bana göre kitaptan öğrenilecek bir ders değil.
  • Fen Bilimleri (Dışında bilim adamı resmi olandan)
    Karekök
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Matematik 28 30 net için
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonsuz Siyah

kitap değil de konu anlatım videolarına bak bence, sonra da soru çözümlerine.. illaki kitap alacaksan çözümlü soru bankası faydalı olabilir. ama geometri bana göre kitaptan öğrenilecek bir ders değil.

Videolardan çalışıyorum fakat elimde bir tane konu anlatımı bulunmasını istiyorum.
    Çözümlü tavsiye edebileceğiniz bir kitap var mı ?
  • quote:

kitap değil de konu anlatım videolarına bak bence, sonra da soru çözümlerine.. illaki kitap alacaksan çözümlü soru bankası faydalı olabilir. ama geometri bana göre kitaptan öğrenilecek bir ders değil.

hangi videoları önerirsin hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuba001

quote:

Videolardan çalışıyorum fakat elimde bir tane konu anlatımı bulunmasını istiyorum.
    Çözümlü tavsiye edebileceğiniz bir kitap var mı ?

körfezin video çözümlü soru bankası var.
    birey b'nin de çözümleri internette mevcut. simetri setinde de bolca örnek vardı ancak bu sene tek kitap haline getirmişler ama inceleyemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: inanc13

quote:

hangi videoları önerirsin hocam ?

ekolhoca
    ztv
    teknofem
    nejdetkirpi(soru çözümü)

buralara bakıyordum ben şahsen. bunları inceleyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.