Şimdi Ara

LYS Fizik ve Kimya Konu Anlatımlı kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni sınava kadar idare edebilecek konuyu iyi şekilde anlatan LYS Kimya ve Fizik kitabı arıyorum , ne önerirsiniz? Simetri LYS Fizik güzel duruyor bugün baktım. Önerir misiniz? Yoksa başka bir kaynak var mı bildiğiniz.

yarın almayı planlıyorum. konu anlatımlı olucak bu arada. İçinde YGS olmak zorunda değil.

Teşekkürler

not: edam yayınları hariç.

edit:http://www.guvender.com.tr/Resim.ashx?Kaynak=Yayinlar/LYS_Fizik_KonuAnlatimli.jpg&G=190&Y=277

bunu önerir misiniz?

not: femset yazmışım yanlışlıkla o Simteri olucak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 16 Şubat 2012; 3:17:03 >

• Femset fizik dediğini anlamadım femset soru bankası değil mi?
    Fizik için önerebilceğim kitap ben esen yayınlarının 10 ve 11.sınıfını almıştım şimdi 9 ve 12yi de alıcam bence çok iyiler
  • Takip.

Tek kitap halinde, fizik için bol çözümlü örnek içeren kitap arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geveze.

Takip.

Arşimet yayınları var onun içinde çok kaliteli sorular yok içinde düşünerek rahatça bulabilceğin tarzdalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

quote:

Takip.

Arşimet yayınları var onun içinde çok kaliteli sorular yok içinde düşünerek rahatça bulabilceğin tarzdalar

Aklımda bulunsun, kırtasiyeye uğrayınca bi göz atarım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

quote:

Takip.

Aklımda bulunsun, kırtasiyeye uğrayınca bi göz atarım.

birde esenin konu özetli soru bankası vardı ona da bak istersen bizim arkadaş baya övdü ama bilmiyorum nasıl birşey hiç görmedim

• bulunsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son bir up. Yarın alıcam kitabı bugün imkan olmadı. Güvender veya Simetri arasında kaldım hangisini öneriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

son bir up. Yarın alıcam kitabı bugün imkan olmadı. Güvender veya Simetri arasında kaldım hangisini öneriyorsunuz?

güvender
  • Güvender Kimya ve Fizik aldım. 70 lira tuttu ikisi fakat nt kart olduğu için yanında LYS Biyolojiyi de aldım bedavaya 3 kitap 55 liraya geldi. NT den alıcak varsa mutlaka kart ile alsın yoksa çok tutuyor kitaplar.
  • quote:

Güvender Kimya ve Fizik aldım. 70 lira tuttu ikisi fakat nt kart olduğu için yanında LYS Biyolojiyi de aldım bedavaya 3 kitap 55 liraya geldi. NT den alıcak varsa mutlaka kart ile alsın yoksa çok tutuyor kitaplar.

Kitaplar nasıl?ben lys fiziğe bakmıştım da pek hoşuma gitmemişti sanki fiizkten çok kaynağm var belki almam ama kimyadan mutlaka alıcam müfredat çok değişmiş..Kimya kitabı da baya bi kalın heralde bi de 35tl idi sanırsam.Anlatımı nasıl güzel mi geçen seneki güvender lys kimyadan pek memnun kalmamıştım da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

quote:

Güvender Kimya ve Fizik aldım. 70 lira tuttu ikisi fakat nt kart olduğu için yanında LYS Biyolojiyi de aldım bedavaya 3 kitap 55 liraya geldi. NT den alıcak varsa mutlaka kart ile alsın yoksa çok tutuyor kitaplar.

Kitaplar nasıl?ben lys fiziğe bakmıştım da pek hoşuma gitmemişti sanki fiizkten çok kaynağm var belki almam ama kimyadan mutlaka alıcam müfredat çok değişmiş..Kimya kitabı da baya bi kalın heralde bi de 35tl idi sanırsam.Anlatımı nasıl güzel mi geçen seneki güvender lys kimyadan pek memnun kalmamıştım da?

geçen senekini kullanmadım bilmiyorum fakat bu seneki Kimya güzel gibi duruyor. çok inceleme fırsatım olmadı ama baya ayrıntılı anlatmış. Fizikte sanki fazladan bilgi var gibi geldi biraz bana ama bakıcam artık baya bi ayrıntılı 2 kitap da.

• Nt kart ücretli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :A.N.T:

Nt kart ücretli mi

Nt kart ya 1 tl ya da ücretsiz ama nt ye gidersen oradaki adamlar kendi kartlarından geçiyorlar öyle bedavaya geliyor ;)
    Bu arada başka arkadaşlara fizik için Mustafa Tekinay'in yeni kitabını önerebilirim çok güzel bir kitap geçenlerde arkadaşım almış lys ygs bütün konular var yanlış hatırlamıyorsam.Ayrıca çözümlü dvd si de var.Fiyatı da 20tl civarı.Adamın kendi sitesinde nereden alabileceğine bakabilirsin.
    Reklamlar bitti şimdi hava durumu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neil Astronot -- 16 Şubat 2012; 21:44:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :A.N.T:

Nt kart ücretli mi

Değil galiba ben bi arkadaşınkini kullanıyorum o bi tane form doldurmuş almış kartı..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

quote:

geçen senekini kullanmadım bilmiyorum fakat bu seneki Kimya güzel gibi duruyor. çok inceleme fırsatım olmadı ama baya ayrıntılı anlatmış. Fizikte sanki fazladan bilgi var gibi geldi biraz bana ama bakıcam artık baya bi ayrıntılı 2 kitap da.

Tamam hocam ben bi araştırıp ona göre alırım daha acelesi yok

• beyler fazla alakası yok ama fem ekspres testler var kimyanın baya iyi fiyatıda ucuz almak isteyen varsa alsın son maratonda tekrar amaçlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.