Şimdi Ara

lys fizik soru bankası ( hedef 30/30)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • temelim iyi. güzel bir kitap olursa iyi olur. Yani her türlü soru tipine görebileyim. Ve de öyle çok kolay bir kitap olmasın. Var mı önerebileceğiniz?

• Lys fizik 25 net çok kolay ama 30 net çok zor. Geçen yıl sadece fizik geometri çalıştım lys için 25 net geldi ama inşallah yaparsın. Benim tavsiyem fdd yayınları fizik ve palme yayınları fizik ama içeriğine kırtasiyeden git bak yine de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlihanSama

Lys fizik 25 net çok kolay ama 30 net çok zor. Geçen yıl sadece fizik geometri çalıştım lys için 25 net geldi ama inşallah yaparsın. Benim tavsiyem fdd yayınları fizik ve palme yayınları fizik ama içeriğine kırtasiyeden git bak yine de

fem ygs-lys soru bankası nasıl peki?
  • karavahset kullanıcısına yanıt
    Fem kullanmadım hiç fizik için dostum kullanan bir arkadaş cevaplarsa daha iyi olur

• karavahset kullanıcısına yanıt
    Gecen sene 24 yapmıstım,bu sene palme c-d yi aldım(k.a) bayada soru var onaltı çözcem bide bireyc çözcem zaman kaldırsa endemik falan çözerim meb kitaplarını bulursam onlarıda tararım bende 30hedefliyorum

• palme soru bankalarını öneririm bence gayet güzel. zaten 30 hedeflediğine göre tek soru bankası bitirmeyeceksin o yüzden bitireceklerin arasına palmeyi al derim ben.
  • Piyasadaki en iyi fizik soru bankası kesinlikle fem benim hedef 20 net olduğu halde bana baya zor gelio kitap internette çözümleri olmasa hep yandım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah kolaylık versin kardeşim . :)

• esen yayınılarını da bi düşün derim
    hem çözümleri sitesinde mevcut

palmeyi zaten çözmek şart
  • Çizgi üstü öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: thy34.

esen yayınılarını da bi düşün derim
    hem çözümleri sitesinde mevcut

palmeyi zaten çözmek şart

esenin ygs soru bankasını çözmüştüm bu sene. Sorular kötü değildi. Güzeldi ve orjinal sorularda vardı ama sorun şu ki sorular paragraftan ibaret. Kitabı bitiremedim zaten. İşkence gibiydi okumak.
  • Ekip lys ye ne dersiniz ? Palme ekip güzel ikili olur lar mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam palme a-b, odtü, fem beyaz bunlardan herhangi ikisini çöz +27 garanti... Diğer 3üde nasip artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaureea

Gecen sene 24 yapmıstım,bu sene palme c-d yi aldım(k.a) bayada soru var onaltı çözcem bide bireyc çözcem zaman kaldırsa endemik falan çözerim meb kitaplarını bulursam onlarıda tararım bende 30hedefliyorum

nasıl yetiştirmeyi planlıyorsun hocam?
  • cherenkov kullanıcısına yanıt
    Odtü fizik Lys iyi mi gerçekten ilk kez duydum.

• Palme a-b şart üzerine finalin sarı soru bankasın çözebilirsin fakat çok kasman gerekir malum uzun kitaplar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cherenkov

Hocam palme a-b, odtü, fem beyaz bunlardan herhangi ikisini çöz +27 garanti... Diğer 3üde nasip artık :)

A b ve teknofem yeterli olurmu bide dershanedeki hocadan dinleyeceğim konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: antiretro

Odtü fizik Lys iyi mi gerçekten ilk kez duydum.

Fizikle biraz uğraştıktan sonra iş artık zevkine çözmeye gelir... Eğer o düzeydeyseniz zevk için çözülecek bir kitap...
  • Bireyc Zaten ince bişey palme ka bitirsem ywterli

• quote:

Orijinalden alıntı: soncuma37

quote:

Orijinalden alıntı: cherenkov

Hocam palme a-b, odtü, fem beyaz bunlardan herhangi ikisini çöz +27 garanti... Diğer 3üde nasip artık :)

A b ve teknofem yeterli olurmu bide dershanedeki hocadan dinleyeceğim konuyu

Fazlasıyla yeterlidir hocam zaten az önce de dedim fem beyaz odtü bunlar artık işin biraz daha zevk kısmı... Yoksa emin ol lys de çıkan sorular kartezyen fizik q ayarında :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.