Bildirim
Lys fizik kimya biyoloji konularının zorluğu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
UP _____________________________ E= MC^2
Energy = Milk . Coffee^2 -
Ygsden önce tüm lysyi bitirmek en iyisi, olmuyosa baba konuları kesinlikle bitirmelisin. -
En kolayı kimya. Hatta adam gibi çalışsan ( çok çalışmana da gerek yok ) full çekersin. Diğerleri de işte bol bol soru çözmek lazım. LYS konularının YGSden sonra bırakılmasını yanlış buluyorum. Yani psikolojik olarak çöküyor insan ygsden sonra. ayrıca MAT 2de türev integraldan başka zorlayıcı konu yok ki. Matris determinant dizi-seri ne var bunlarda. Asıl iş soru çözmek. Çalış şimdi YGSden sonra full soru çözersin. Kafanda rahat olur konum eksik değil ki dersin. Tabii bu benim şahsi fikrim ben böyle yapacağım. Daha çok var nasıl olsa bu zamanıda bence iyi değerlendir. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Galatasaray101o10
En kolayı kimya. Hatta adam gibi çalışsan ( çok çalışmana da gerek yok ) full çekersin. Diğerleri de işte bol bol soru çözmek lazım. LYS konularının YGSden sonra bırakılmasını yanlış buluyorum. Yani psikolojik olarak çöküyor insan ygsden sonra. ayrıca MAT 2de türev integraldan başka zorlayıcı konu yok ki. Matris determinant dizi-seri ne var bunlarda. Asıl iş soru çözmek. Çalış şimdi YGSden sonra full soru çözersin. Kafanda rahat olur konum eksik değil ki dersin. Tabii bu benim şahsi fikrim ben böyle yapacağım. Daha çok var nasıl olsa bu zamanıda bence iyi değerlendir.
Hocam fikriniz çok güzel benimde hoşuma gitti de çok var demişsiniz daha 4 ay kaldıBen daha ygsyi bitirmedim 4 ayda ygs ile lys nasıl bitsin ?
_____________________________ E= MC^2
Energy = Milk . Coffee^2
-
quote:
Orijinalden alıntı: hellolef
quote:
En kolayı kimya. Hatta adam gibi çalışsan ( çok çalışmana da gerek yok ) full çekersin. Diğerleri de işte bol bol soru çözmek lazım. LYS konularının YGSden sonra bırakılmasını yanlış buluyorum. Yani psikolojik olarak çöküyor insan ygsden sonra. ayrıca MAT 2de türev integraldan başka zorlayıcı konu yok ki. Matris determinant dizi-seri ne var bunlarda. Asıl iş soru çözmek. Çalış şimdi YGSden sonra full soru çözersin. Kafanda rahat olur konum eksik değil ki dersin. Tabii bu benim şahsi fikrim ben böyle yapacağım. Daha çok var nasıl olsa bu zamanıda bence iyi değerlendir.
Hocam fikriniz çok güzel benimde hoşuma gitti de çok var demişsiniz daha 4 ay kaldıBen daha ygsyi bitirmedim 4 ayda ygs ile lys nasıl bitsin ?
2-3 haftada sadece YGS konularına odaklan o zaman bitir biran önce. Mezunsan sabahla. Değilsen okuldan gelir gelmez ye iç. Dinlen az sonra ders çalış. Konu eksiğini kapattıktan sonra deneme çözerek netlerini arttırabilirsin._____________________________
-
quote:
quote:
quote:
2-3 haftada sadece YGS konularına odaklan o zaman bitir biran önce. Mezunsan sabahla. Değilsen okuldan gelir gelmez ye iç. Dinlen az sonra ders çalış. Konu eksiğini kapattıktan sonra deneme çözerek netlerini arttırabilirsin.
Dediğiniz gibi elimden geldiğince hızla YGSyi bitirmeyi hedefliyorum. YGS denemesi çözerken LYS kasarım. Son sınıfım ama gecede burdayım türk kahveli kola içtim uyku gitsin diyeOkulda uyurum artık :D Yeter ki bitsin YGS konuları artık strese girdim
Energy = Milk . Coffee^2
-
Dostum kendini kasma öncelikle. Lys biyoloji bana göre kek. Kimya az bi gayret ister fizik gibi değil Strese gerek yok program ayarla kendine. Stressiz paşa paşa çalış. Ben eylül ayından beri calısıyorum günlük baktığında cok bişey göremezsin ama ygs fen konularını 3 hafta önce bitirdim kalan konularımı 10 güne yaydım organik kimya mat 1 lys fenler bitiyor olacak sadece mat2 ve geometri kalacak. kafam rahat. seninde öyle olsun.
_____________________________ Medipol Üniversitesi - MIS -
Lys biyoloji kek mi ?
Sistemler kolay mı ? , Dolaşım sistemi ve sinir sistemi sorularını full yapabiliyor mısn ? Bitki fizyolojisini yuttun mu ?
Hayır benimde biyoloji iyi am Lys kek değil benm için , bende mi sıkıntı var ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Student of Architecture -
quote:
Orijinalden alıntı: Bar Filozofu
Dostum kendini kasma öncelikle. Lys biyoloji bana göre kek. Kimya az bi gayret ister fizik gibi değilStrese gerek yok program ayarla kendine. Stressiz paşa paşa çalış. Ben eylül ayından beri calısıyorum günlük baktığında cok bişey göremezsin ama ygs fen konularını 3 hafta önce bitirdim kalan konularımı 10 güne yaydım organik kimya mat 1 lys fenler bitiyor olacak sadece mat2 ve geometri kalacak. kafam rahat. seninde öyle olsun.
Dostum motivasyonun için çok teşekkür ederim.. Kimyayı da ben anlamıyorum fizik hoşuma gidiyorGerçekten iyi ilerleme kaydetmişsin keşke bende senin gibi yapsaydım.. 4 ay kaldı bana program hazırlamamda yardımcı olur musun ?
Energy = Milk . Coffee^2
-
Bitki fizyolojisi bence en sıkıntılı konu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Türk gibi başla, Alman gibi çalış, İngiliz gibi bitir. -
quote:
quote:
Dostum kendini kasma öncelikle. Lys biyoloji bana göre kek. Kimya az bi gayret ister fizik gibi değilStrese gerek yok program ayarla kendine. Stressiz paşa paşa çalış. Ben eylül ayından beri calısıyorum günlük baktığında cok bişey göremezsin ama ygs fen konularını 3 hafta önce bitirdim kalan konularımı 10 güne yaydım organik kimya mat 1 lys fenler bitiyor olacak sadece mat2 ve geometri kalacak. kafam rahat. seninde öyle olsun.
Dostum motivasyonun için çok teşekkür ederim.. Kimyayı da ben anlamıyorum fizik hoşuma gidiyorGerçekten iyi ilerleme kaydetmişsin keşke bende senin gibi yapsaydım.. 4 ay kaldı bana program hazırlamamda yardımcı olur musun ?
Tabiki. az gayret et mart ayına kadar ygs yi 2 kere en bastan calısırsın. kafandan olumuz düşünceleri at yeterki
_____________________________ Medipol Üniversitesi - MIS
-
quote:
Orijinalden alıntı: AhtaporiaS
Lys biyoloji kek mi ?
Sistemler kolay mı ? , Dolaşım sistemi ve sinir sistemi sorularını full yapabiliyor mısn ? Bitki fizyolojisini yuttun mu ?
Sende neden sıkıntı olsun ki? Belki bi yerlerde eksiğin var? Çalışma stilinde,çalıştığın kitapta vs. Hiçbir ders yapılmayacak şey değil bana göre şu gecen 2,5 ayda onu öğrendim. (Fizik haric)
_____________________________ Medipol Üniversitesi - MIS -
Lys de matın baba konularını zaten okulda görüyorsunuz onları hallet diğerleri kolay zaten. Fizikte mekanik elektirik optik zaten ortak bi modern fizik var ondada cok soru çözmeye gerek yok. Öğren gir yap öyle konular. Biyoloji kolay zaten hepsi ortak ygs de endokrin bile çıkmıştı . Sistemleri tam anlamıyla ygs den sonra halledersin. Kimya organiği okulda öğren biraz ygs den sonra ona bakarsın bide 11.sınıf konuları diğerlerini önceden hallet kimyada. Kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AhtaporiaS
Lys biyoloji kek mi ?
Sende neden sıkıntı olsun ki? Belki bi yerlerde eksiğin var? Çalışma stilinde,çalıştığın kitapta vs. Hiçbir ders yapılmayacak şey değil bana göre şu gecen 2,5 ayda onu öğrendim. (Fizik haric)
Fiziik full yapılır ama biyoloji full olmaz bence de bu kadar nankör bi ders olmaz ya :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Student of Architecture
-
Bende tam tersini düşünüyorum işte dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Medipol Üniversitesi - MIS -
quote:
quote:
quote:
Tabiki. az gayret et mart ayına kadar ygs yi 2 kere en bastan calısırsın. kafandan olumuz düşünceleri at yeterki
Peki hocam pmden yazıyorum size_____________________________ E= MC^2
Energy = Milk . Coffee^2
-
quote:
Orijinalden alıntı: dr_çaka
Lys de matın baba konularını zaten okulda görüyorsunuz onları hallet diğerleri kolay zaten. Fizikte mekanik elektirik optik zaten ortak bi modern fizik var ondada cok soru çözmeye gerek yok. Öğren gir yap öyle konular. Biyoloji kolay zaten hepsi ortak ygs de endokrin bile çıkmıştı . Sistemleri tam anlamıyla ygs den sonra halledersin. Kimya organiği okulda öğren biraz ygs den sonra ona bakarsın bide 11.sınıf konuları diğerlerini önceden hallet kimyada. Kolay gelsin
Dostum sorun şu ki meslek lisesindeyimAdam akıllı temelim yok. Fizik hoşuma gidiyor tahmin yürüterek bazı sorularını yapabiliyorum Ygs fizikte mesela ama Lys'de ne olur bilinmez. Kimya ile biyoloji zor geliyor banada
Artık okuyarak bitireceğiz.. Tek korkum ygs yetişirde lys yetişmezse diye
Energy = Milk . Coffee^2
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dr_çaka
Dostum sorun şu ki meslek lisesindeyimAdam akıllı temelim yok. Fizik hoşuma gidiyor tahmin yürüterek bazı sorularını yapabiliyorum Ygs fizikte mesela ama Lys'de ne olur bilinmez. Kimya ile biyoloji zor geliyor banada
Artık okuyarak bitireceğiz.. Tek korkum ygs yetişirde lys yetişmezse diye
Meslek lisesi ise sıkıntı cok çalış bir tek bunu diyebilirimsenden dolayı değil liseler şişe değilki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X