Şimdi Ara

LYS FİZİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güvender Lys Fizik konu anlatımı nasıldır arkadaşlar? Pdf'ine göz attım iyi duruyo, çözümlü örnek falan ama bilemedim. Daha iyi olan bir yayın var mıdır?

• palme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lys fizikte kesinlikle fen bilimleri yayınlarını öneririm birde fem in denge denemesini alırsanız on numara olur bu ikisiyle 26 3 yaptım
  • tr-mchd kullanıcısına yanıt
    Denge var aslında, ama konu bilmediğimden pek yararlı olmuyor, ben konu anlatımı sormuştum aslında. Tamam konuları az çok biliyorum da bir konu anlatımı elimin altında olması lazım sağlamlaştırmam için. Güvenderin kitabı bu konuda iyi geldi bana. Fen bilimleri derken konu anlatımından mı bahsediyorsunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi sayisi

Denge var aslında, ama konu bilmediğimden pek yararlı olmuyor, ben konu anlatımı sormuştum aslında. Tamam konuları az çok biliyorum da bir konu anlatımı elimin altında olması lazım sağlamlaştırmam için. Güvenderin kitabı bu konuda iyi geldi bana. Fen bilimleri derken konu anlatımından mı bahsediyorsunuz acaba?

Güvenderi pek önermiyorum sözel sorular için iyi ama tam olarak yeterli değil
  • Palme mekanik var, elektrik ve dalgalar için de bir soru bankası var, palme almayı düşünmüyorum şu anlık.Biraz daha temel fizik anlatan bi yayın almam gerekiyor,konu anlatımı şeklinde.Basit anlatımı olan. Palme bi tık üstte bu konuda. Mantıksal sorular ağırlıkta palmede
  • Lys fizik konu anlatımlıda final Mustafa Başer in üstüne tanımam mükemmel bir kitap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt-ayt fizik
    5 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    3 yıl önce açıldı
    AYT FİZİK
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xaxti X kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında konu bilgim çok da eksik değil. Bi elektrikte sıkıntı var onun için istiyorum bir nevi bu kitabı. Elektrikte çok sorunluyum bir türlü kafama yatmıyor o yüzden basit olması lazım bana mantığını kavratsa yeter. Sonrasında farklı kaynaklar düşünüyorum.
    Yine de olmaz diyorsan önerebileceğin bi kaynak var mıdır? Göz gezdiriyim bi ona göre alıyım
  • Konu anlatımı ve yeterince çözümlü örneği var mı bu kitabın acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pi sayisi -- 14 Temmuz 2015; 22:51:52 >
  • pi sayisi P kullanıcısına yanıt
    hocam kusura bakmayın, konu anlatımlı değil soru bankası olarak örnek vermiştim, konu anlatımı için kitap bilmiyorum hangisi iyidir vs. ama internetteki konu anlatımlı videolar oldukça işinizi görecektir bende yararlanmıştım eksik olduğum konularda, öğrenme şeklinizi bilmiyorum ancak soru çözümlü videolarda izlemeniz soruları ve konuları kavramanıza yardımcı olacaktır
  • Güvender iyidir iyi.

Sağolun da yine de bi kitap alayım internette takılmaya gelemiyorum pek direkt vaktim gidiyor, en iyisi kitabı almak. İyi kitap da zaten ben beğendim çözümlü örnek falan çok. Elektikte oldukça kötüyüm halletmem lazım kesinlikle. Simetriler berbat bir işime yaramıyor
  • Gezmeyi Seven Adam G kullanıcısına yanıt
    Bende beğendim güvender alırım büyük ihtimal. Sağolun
  • quote:

Bende beğendim güvender alırım büyük ihtimal. Sağolun

Çözümlü test var, üstüne konu testleri var , yeterli bence. Ama meb kitaplarını da okuyun .

Bu senenin meb kitaplarını nerde bulabilirim hocam? Kadıköy-Akmar'da falan bulunur herhalde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pi sayisi -- 14 Temmuz 2015; 23:10:06 >
  • quote:

Bu senenin meb kitaplarını nerde bulabilirim hocam? Kadıköy-Akmar'da falan bulunur herhalde?

İnternetten bulursun pdf olarak meb.gov'da vardı.

Pdf çalışamıyorum, bir okuldan istesem alabilir miyim acaba? Ya da dediğim gibi akmardan falan bulurum heralde
    Yıldız serisi mi çizgi üstü mü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Pdf çalışamıyorum, bir okuldan istesem alabilir miyim acaba? Ya da dediğim gibi akmardan falan bulurum heralde

Öyle bi okuyacan zaten. Aynı anda 2 kitabı didik edebilirsen bilemem o kadarını.

Didik didik etmek için olsa da göz gezdirmek için olsa da çalışamıyorum işte Pdf^ten elimin altında bi kitap olması gerek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.