Şimdi Ara

LYS-EDEBİYAT-TARİH-COĞRAFYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar, Lys edebiyat,tarih,coğrafya için konu anlatımlı kitap alacağım fazla uzatmadan konuyu kavratacak güzel bir yayın biliyormusunuz ? Edebiyat bilgim 0 denecek kadar az ona göre önerilerde bulunursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sons0fAnarchY -- 4 Ekim 2011; 19:52:38 >

• yokmu yardımcı olucak ?
  • Güvenderin Tarih konu anlatımı var bnde ygs gayet güzel ama çok fazla ayrıntı var ygs için bence o kdar ayrıntıya gerek yok.ama gerçekten güzel anlatımı var güvenderi öneririm dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anLhnTa

Güvenderin Tarih konu anlatımı var bnde ygs gayet güzel ama çok fazla ayrıntı var ygs için bence o kdar ayrıntıya gerek yok.ama gerçekten güzel anlatımı var güvenderi öneririm dostum

evet güvenderin ygs tarih konu anlatılımı bendede var güzel gerçekten tarihden önce şu edebiyatı halletmem lazım aslında lys için edebiyat konu anlatımı tavsiyesi lazım öncelikli tercihim o

• Türkçe ve edebiyat konusunda hazırladığım sorular, konu anlatımlarına yer verdiğim bir sitem var. Çıkmış soruların açıklamalı çözümlerine de yer verdim. En önemlisi de takıldığınız soruları cevaplıyorum site üzerinden. edebiyatsorulari.com'dan ulaşabilirsiniz.
  • Mesajım silinebilirmi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiestos -- 2 Haziran 2012; 15:58:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT TARİH?
    2 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    3 yıl önce açıldı
    2017 LYS MATEMATİK
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.