Şimdi Ara

LYS EDEBİYAT DENEMESİNE NE ZAMAN BAŞLANIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    divan
    edebi sanatlar
    milli edebiyat
    cumhuriyetim yok

ygs sonrasına bıraktım artık.günde 4-5 saat edebiyata ayıracağım.

Edebiyat denemesi için mayıs ortası sizce nasıldır ?

tam sınava 30-40 gün kala

• aynen hocam o zamanlar başlamak gerek zaten . günde 4-5 tane rahat çözülür zaten bam güm deneme atarsın mayıs ortasına tüm konular bitmiş olur diye düşünüyorum hem
  • Bir edebiyat öğretmeni olarak mayıstan önce kesinlikle çözmeyin derim.

Edebiyatı 2 ayrı ders gibi düşün ve iki kola ayır.

Bir taraftan şiir bilgisi-metin türleri-islamiyet öncesi-halk-divan
    Diğer taraftan Tanzimat-Servet-Fecri Ati-Milli Edb.- Cumhuriyet

Başlangıçta özellikle mart sonuna kadar birinci kısma ağırlık ver.
  • DyZee D kullanıcısına yanıt
    hocam ben gecen sene 52 4 yaptim bu sene hedefim 55 1 nasi hedef degerlendirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmekarasi

hocam ben gecen sene 52 4 yaptim bu sene hedefim 55 1 nasi hedef degerlendirin

Geçen yıl çok iyi yapmışsın tebrik ederim.Yalnız bu yıl geçen yıl gibi olacağını düşünmüyorum.

Zira 2015 ile 2016 arasında dağlar kadar fark vardı kalite ve zorluk açısından. 2016'da dershanelerin kapatılması bence soruların kolay olmasına etki etti (ortaamalar düşmedi demek için)

Sen geçen yıl 52-4 yaptıysan aynı taktiği devam ettir ama bu yıl geçen yıl gibi olmaz diyorum tekrardan.
    Hocam ben edebiyatı bitirdim tamamen eser özetleri kaldı sadece ygs den sonra tekrar vefull deneme atmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

Hocam ben henüz başlamadım da 45-50 arası için ygs den sonra başlanırsa çok sıkıntı olur mu? Yetişiyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mart ayını tekrar yaparak, nisan ayını soru bankası+deneme çözerek geçirmeni tavsiye ederim.

Mayıs ayında seri denemelere geçebilirsin naçizane tavsiyem. @casper1907,

Yetişir yetişir dert etme.Ama yukarıda da belirttiğim gibi 2 ayrı kola ayır ve 2 ayrı ders gibi düşün.

Başlangıçta ilk kısma ağırlık ver önce orayı bitir. @lnxüssüxintürevi
    hocam gecen yil 51-5 yaptim denemelerde 54-2 55-1 yapiyordum yani edebiyatima cok guveniyordum bu yil daha tam anlamiyla baslayamadim test cozerken cozebiliyorum ama unuttugum seyler var gibi geliyor ygsden sonra 2 hafta icinde eski durumuma gelip denemeye baslamayi dusunuyorum sizce mumkun mudur veyabunutmus olma ihtimalim var midir?

hocam siz atanamayan ogretmenlerden misiniz

• geçen yıl 51-5 yapmış olman gayet iyi seviyede olduğunu gösterir kısa sürede yine aynı seviyeye gelirsin ama sen yine sıfırdan başlıyormuşçasına çalış. Unuttuğunu sandığın şeyler kısa sürede tekrar hatırına gelecektir. @hedefgazihukuk

evet o sıfata da sahibim, önümüzdeki atamada mülakata gireceğim nasipse atanırım.

yalnız şöyle saçma bir yanlış algı var ''atanan öğretmen atanamayan öğretmenden iyidir'' diye kesinlikle yanlış.Övünmek için söylemiyorum 27 yaşındayım ve atanmış edebiyat öğretmenlerinin yarısından fazlasını cebimden çıkarırım. @ekmekarasi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.