Şimdi Ara

LYS Edebiyat'a yüklenenler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler edebiyat için bence en önemli haftadayız. Son 2 hafta tarihe abandığım için edebiyattan unuttuklarım olmuş bu hafta komple tekrar yapıyorum. Sizler ne yapıyorsunuz?

Birde son hafta soru bankası alıp çözmek doğrumudur sizce? Ben FEM, Güvender in 20li edebiyat denemelerini aldım bitirdim ayrıca birçok deneme çözdüm artık deneme çözmeyi düşünmüyorum. Soru bankası önerileriniz neler? ( bry ve fem mavi kapak çözdüm soru bankası olarak)

Hedef 50+

• soru bankası olarak bilfen ve palme öneririm iyi yayınlar. zorlayıcıdır. son bir hafta roman özetlerine de çalışabilirsin. küçük kartlar şeklinde satılıyor.
  • lys 1 de çakıldım
    bende yuklenecem edb. palme cok iyi bence bıtırırsen bravo
  • Son bi haftada palme biter mi ya tugla gibi kitap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seloluka S kullanıcısına yanıt
    daha öncede edebiyat soru bankası tavsiyesi almıştım bry önermişlerdi ama kitap iğrençti, millet gittiği dershanenin reklamını yapıyor resmen. Palme iyidir değil mi ? :) Varmı başka palme öneren ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k.colomb

lys 1 de çakıldım
    bende yuklenecem edb. palme cok iyi bence bıtırırsen bravo

bak böyle deyince gaza geldim yarın palmeyi alıyorum bitireceğime inanıyorum daha kitabı görmedim ama :)
  • palmede en azından cumhuriyeti bitirebilirsin ama ciddi kalın bi kitap ben bitiremedim yani bu hafta palme ve bilfen çözücem.. palme daha zor bilfenden son hafta iki kitaba para verme yine palmeyi tercih et diyorum. ama fem grubunu zirve falan onları bırak zaten. son hafta için çok basit kitaplar. bi de sınav yayınlarının kitabı var bende onda da baya bilinmeyen yazarlar eserler var yeni şeyler öğretiyor bak o da olabilir. ama yine de palme ya:):)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seloluka S kullanıcısına yanıt
    Palmeyi alıcam büyük ihtimalle. 5 gün boyunca sabah akşam çözersem biter elbet, edebiyat sevdiğim ders bitiririm; inanıyorum.
  • oo o zaman ben de bitiriyorum inanıyorum:D hadi bakalım hayırlısı edebiyat matematik gibi olmasın!
  • Bireyi övdüler aldım da beğenmedim pişman oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Bireyi övdüler aldım da beğenmedim pişman oldum

Abi bu kuru bilgi kitaplarin hepsi ayni.Biraz gec oldu ama palme en efsanesi.Degistirebiliosan bence hic durma.

• quote:

Orijinalden alıntı: seloluka

oo o zaman ben de bitiriyorum inanıyorum:D hadi bakalım hayırlısı edebiyat matematik gibi olmasın!

beyler edebiyat en önemli olan ders o yüzden herkes yüklensin son hafta şu derse.. yarın palmeyi alıp başlıyorum benim gibi son hafta yüklenecek varsa whatsapp falan kuralım. ders çalışmadığımız zamanlarda whatsapp mesajları tekrar derse motive etmeyi çok iyi başarıyor :)

Hedef 50+
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapotec06

quote:

Orijinalden alıntı: seloluka

oo o zaman ben de bitiriyorum inanıyorum:D hadi bakalım hayırlısı edebiyat matematik gibi olmasın!

beyler edebiyat en önemli olan ders o yüzden herkes yüklensin son hafta şu derse.. yarın palmeyi alıp başlıyorum benim gibi son hafta yüklenecek varsa whatsapp falan kuralım. ders çalışmadığımız zamanlarda whatsapp mesajları tekrar derse motive etmeyi çok iyi başarıyor :)

Hedef 50+

ben şimdi başlıyorum güzel gaza geldim hadi kolay gelsin:)
  • bnce denemeye devam et ordan türkcede pekıstırırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.