Şimdi Ara

LYS Edebiyat'a ne zaman başlamalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba , ben 11.sınıf öğrencisiyim şu an mat 1 çalışıyorum Türkçe'de tüm konuları bitirdim ve 3-4 soru bankası falan bitirdim 5.yi bitirip bölüm denemelerine geçeceğim ama LYS Edebiyat'a ne zaman başlayacağıma dair bir fikrim yok yazın ufaktan başlasam mı yoksa 12.sınıfın başında mı daha uygun olur , bir de son olarak elimde Simetri Edebiyat var ama benim hedefim 53-56 civarı , aşağısı kurtarmıyor internette biraz araştırdım da herkes son dönemlerde detaylı sorulduğundan ve güvenderin ne kadar detaylı anlattığından bahsediyor , güvender almalı mıyım ? Yoksa simetri yeterli midir

• Aşağısı kurtarmıyorsa çalışma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçeyi bitirdiysen biraz daha rahatsın.

Zaten bitirmek için cidden vaktin çok geniş. Yazın başlasan Eylülde bitirirsin. Şimdi başlasan Ağustosta bitirirsin.

Benim tavsiyem; Yazın verdiği aşırı sıcaklarla gevşeyebilme, isteksizlik göz önüne alındığında(engellemek en azından kendi düşünceme göre biraz zordur) şimdi başlaman senin için daha iyi olur.

İnsan yazın tam verimli çalışamıyor yani bana göre. Sıcak, gezme isteğin, bilinçaltındaki ''zaten tatil lan gezsem olacak'' düşünceleri vs var. İster istemez insan kendini salıverir :D

Güvender alabilirsin bu arada kardeşim. Güzeldir ve dedikleri gibi detaylıdır. Birde üstüne Limit Soru Bankasını çöz zaten 50 üstü yapabilme kapasiten olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAhmetcanX -- 2 Nisan 2016; 1:09:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAhmetcanX

Türkçeyi bitirdiysen biraz daha rahatsın.

Zaten bitirmek için cidden vaktin çok geniş. Yazın başlasan Eylülde bitirirsin. Şimdi başlasan Ağustosta bitirirsin.

Benim tavsiyem; Yazın verdiği aşırı sıcaklarla gevşeyebilme, isteksizlik göz önüne alındığında(engellemek en azından kendi düşünceme göre biraz zordur) şimdi başlaman senin için daha iyi olur.

İnsan yazın tam verimli çalışamıyor yani bana göre. Sıcak, gezme isteğin, bilinçaltındaki ''zaten tatil lan gezsem olacak'' düşünceleri vs var. İster istemez insan kendini salıverir :D

Güvender alabilirsin bu arada kardeşim. Güzeldir ve dedikleri gibi detaylıdır. Birde üstüne Limit Soru Bankasını çöz zaten 50 üstü yapabilme kapasiten olacak.

Sağolasın hocam öncelikle , bende limit soru bankası var ama çok beğendiğim için seneye çözmek istiyorum çünkü baktığımda cidden ÖSYM tipi sorular gördüm , ondan dolayı diyorum ki şu anlık palme alsam onu bitirsem , okullar açılınca bir tane daha soru bankası ardından da limite geçeyim diyorum . Doğru bir yaklaşım mı yoksa bu yaz çözüp seneye mi diğer kaynaklardan faydalanayım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Milleena

quote:

Sağolasın hocam öncelikle , bende limit soru bankası var ama çok beğendiğim için seneye çözmek istiyorum çünkü baktığımda cidden ÖSYM tipi sorular gördüm , ondan dolayı diyorum ki şu anlık palme alsam onu bitirsem , okullar açılınca bir tane daha soru bankası ardından da limite geçeyim diyorum . Doğru bir yaklaşım mı yoksa bu yaz çözüp seneye mi diğer kaynaklardan faydalanayım ?

Doğru yaklaşım. Limit en sonda tam anlamıyla ben ne biliyorum diye çözülecek kitaptır.
    Palmede cidden çok iyi.

O zaman sana bir tavsiyem; Sırasıyla Palme, Karekök, Limit S.B şeklinde gitmen.
    Bak eğer cidden bu 3 kaynağı çöz, Edebiyat kısmında bence yanlış yapmassın. Türkçede paragraflardan korkmak gerekiyor :D Ters köşeyi en iyi yapacakları nokta paragraflar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Milleena

quote:

Doğru yaklaşım. Limit en sonda tam anlamıyla ben ne biliyorum diye çözülecek kitaptır.
    Palmede cidden çok iyi.

O zaman sana bir tavsiyem; Sırasıyla Palme, Karekök, Limit S.B şeklinde gitmen.
    Bak eğer cidden bu 3 kaynağı çöz, Edebiyat kısmında bence yanlış yapmassın. Türkçede paragraflardan korkmak gerekiyor :D Ters köşeyi en iyi yapacakları nokta paragraflar.

Sağolasın hocam dediğin gibi palmeden başlıyorum yarın alacağım inşallah , iyi geceler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt fen ne zamana biter ???
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.