Şimdi Ara

LYS DENEMELERİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
89
Favori
22.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ygs-2015

Hocam cevap için teşekkürler türev integralde soru bankası çözdüm ama bitek karekökü çözdüm. Belki abartıyorumdur. Metinler bitti yarın sabahtan akşama kadar türev integral kasacağım belki el alışkanlığı kazanıp rahat edebilirim.
    Dediğin gibi sorulara takılmadan gitmek gerekiyor ama biraz uğraşmadan da bırakamıyorum. Bir de şöyle bişey var gerçek sınavda zaman daha farklı akıyor sanki. Ygs matı normalde 45 dk da falan bitirirdim gerçeğinde 60 dk sürdü (ama hiç mat1 denemesi çözmedim)
    Metin yayınları 63 dk da falan bitiyor(boşlar hariç) yeterli olur inşallah. Bu arada son hafta günde sadece 1 metin çözdüm onun dışında fen çalıştım ama millet feni bırakmış sırf mat kasıyor inşallah soğumamışızdır. Neyse olan oldu artık geri dönüş yok

Bu arada metinlerin güzelliği asıl 4. Denemeden itibaren başlıyor. Özellikle geosu çok iyi. Beğendiğim tek geo denemesi.

Aynen. Mat 4 ten sonra başlıyor. Yarın da 6. yı çözeceğim ve mat sezonu bitecek. Çok güzel deneme iyi ki görmüşüz son hafta iyi oldu. Fen hiç bakmadım bu hafta sadece mat çalışım. Haftaya da aynı tempoda deneme çözeriz sonra bitecek şükür

• ozank_95 kullanıcısına yanıt
    Bu yazduklarınız için teşekkürler,sizden bir tavsiye almak istiyorum

Mezuna kalmayı düşünüyorum bu sene çok stresli ve ağır geçti istediğim gibi çalışmadım okul dersane derken geçmiş yıllardan bazı derslerden eksiklerim olduğu için zorlandım, bir daha hazırlanmauı düşünüyorum fakat şuan evdeyim ve tv dizi falan izliyorum kafamı dağıtmak için bir hafta sonra memlekeye gidicem çünkü izmirdeyim ve yani kalabalık ve gürültüden sıkıldım memleket iyi gelceğini umuyorum, sınava çalışmayı ağustosta yavaş tempoyla düşünüyorum ama sizce geç mi temmuzda hergün birşeyler çalışmalımıyım mesela bu srne mat1 mat2ağırdı sizce mat1 kasıyım.tabi birde türkçe var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecesesi.35

Bu yazduklarınız için teşekkürler,sizden bir tavsiye almak istiyorum

Mezuna kalmayı düşünüyorum bu sene çok stresli ve ağır geçti istediğim gibi çalışmadım okul dersane derken geçmiş yıllardan bazı derslerden eksiklerim olduğu için zorlandım, bir daha hazırlanmauı düşünüyorum fakat şuan evdeyim ve tv dizi falan izliyorum kafamı dağıtmak için bir hafta sonra memlekeye gidicem çünkü izmirdeyim ve yani kalabalık ve gürültüden sıkıldım memleket iyi gelceğini umuyorum, sınava çalışmayı ağustosta yavaş tempoyla düşünüyorum ama sizce geç mi temmuzda hergün birşeyler çalışmalımıyım mesela bu srne mat1 mat2ağırdı sizce mat1 kasıyım.tabi birde türkçe var

2-3 kişi daha sormuştu onlara da aynı cevabı verdim. Mezuna kalınca 1 seneyi riske ediyorsunuz ve sınavın nasıl geleceği belli değil. Bence ağustosa kadar zaman kaybetmeden başlayın derim. 2 ayda ygs konularını yarılarsınız sene sonuna kadar tüm konular biter ve kalan 3 aya full deneme ve rahatça LYS çalışmak için zaman olur. Kesinlikle ertelemeden başlayın derim.

• Ygs-Lys 2016 ya hazirlananlar icin kitap tavsiyesi yazdim. Yalnızca 10bin ve daha üst siralamalari hedefleyenler icin. Okumak isteyen buyursun.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107023345&p=1

Hocam sonuç ne oldu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih591

Hocam sonuç ne oldu ?

MF-4 8400 hocam
  • rezzz
    üç dört beş dediğinizin çözümleri var mı acaba ya da denge denemesinin çözümleri var mı
  • Hocam müsaitseniz aynı şekilde ygs denemeleri konusu da açabilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

Hocam müsaitseniz aynı şekilde ygs denemeleri konusu da açabilir misiniz

Hocam YGS için fazla çeşit çözmedim :((

FEM in 6-7-9-10-11... serilerini çözdüm. Palmenin fen denemesi ve fem denge.

Bi de kaynak tavsiyesi konusu açacaktım ama şu tercih işleri var pek zaman bulamadım açmaya :)
  • Ygs-Lys 2016 ya hazirlananlar icin kitap tavsiyesi yazdim. Yalnızca 10bin ve daha üst siralamalari hedefleyenler icin. Okumak isteyen buyursun.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107023345&p=1

• Hocam ygs denemeleri ve kitap önerileri konusu açacak mısın?Vallaha çok yardımın dokunur.Bu arada konu için teşekkürler.

• up
  • Güzel konudur 12ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıslaktahtakurusu -- 25 Temmuz 2015; 13:00:42 >
  • Arkadaşlar mezunum ağustosta başlıyorum
    Ygs denemesi çözerken bu arada mfyim sırası nasıl olmalı bu sene türkçe mat fen sosyal gittim ama bir yararını görmedim
    Türkçeyi ikinci veya üçüncü sıraya bırakmak istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum

• Hocam zaferin denemelerinide ekleyecektin nasıl çözdün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: GLeaKeN05

Hocam zaferin denemelerinide ekleyecektin nasıl çözdün mü?

Zafer'in fizik denemesi berbattı tavsiye etmem.

Kimyasını sevdim. Palme ile benzer tarzda. Çözümleri de var. Çözmekte fayda var yani
  • Hayrına uplayalım, belki işine yarayan olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mormegil7 -- 14 Nisan 2016; 22:41:01 >
  • up
  • up faydalı konu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.