Şimdi Ara

LYS Deneme- 1 ve 2 + kitapişler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 tl ve üzeri kargo parası almıyormş ama kitap seçenekleri daha az geldi
    palme matematik denemleri ve fiziğini alıcam ama kaç deneme var yazmıyor pek bilgi vermemiş
    müfredatı takip eden başka deneme var mı
    anatilik geometri test vs ve diğerlerinden de deneme almayı düşünüyorm özellikle biyoloji ne olsun 1 ayda çözebilr miyim tüm bunları

şuanda palme a b yi çözüyorm yüzde 90 ı boş mat-geo kalmadı fizik kimya biyo da 10 15 deneme var herbirinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnwick4 -- 11 Mayıs 2013; 16:17:47 >

• final fizikte bazı kalkan konulardan (hava kaması-zarlar) soru var ama geneli iyi. söyleyeyim dedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baykus Reyiz~

final fizikte bazı kalkan konulardan (hava kaması-zarlar) soru var ama geneli iyi. söyleyeyim dedim..

Kesin kalkti mi bu konular? Biz dershanede isledik cunku genelde kalkan seyler takip edilip islenmiyo soyleniyo da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palme matematik 20li fizik 25li geo kimya biyoloji 30lu

• quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Palme matematik 20li fizik 25li geo kimya biyoloji 30lu

Matematik denemeleri nasil?

• quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Matematik denemeleri nasil?

Güzel. Ortalama üstü sorular var

• quote:

final fizikte bazı kalkan konulardan (hava kaması-zarlar) soru var ama geneli iyi. söyleyeyim dedim..

http://www.kitapisler.com/Final-Yayinlari-Sinava-Dogru-LYS-2-Fizik-30-Deneme-Sinavi_9045.html#0 kastettiğin bu mu ? fizik için palme kaynaklarını baya kullandım aslında bu güzel olabilr.
    hem eski o kalkan sorularının da olması iyi arıyorm bulamıyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnwick4 -- 11 Mayıs 2013; 18:46:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

geometri ve biyolojisi nasıl bildiklerini yaz sen en iyisi(hangi yayınsa artık) tek tek herkes soracak üst düzey öğrenci detected

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnwick4 -- 11 Mayıs 2013; 18:49:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

quote:

http://www.kitapisler.com/Final-Yayinlari-Sinava-Dogru-LYS-2-Fizik-30-Deneme-Sinavi_9045.html#0 kastettiğin bu mu ? fizik için palme kaynaklarını baya kullandım aslında bu güzel olabilr.
    hem eski o kalkan sorularının da olması iyi arıyorm bulamıyorm

evet bahsettiğm kitap bu.
    finalin çoğu soru bankalarında yeni kaldırılan konulara ait sorular var.

• quote:

Orijinalden alıntı: idk18

quote:

Kesin kalkti mi bu konular? Biz dershanede isledik cunku genelde kalkan seyler takip edilip islenmiyo soyleniyo da

kalktı dedi dersane hocası bilmiyorum.
    hava kaması, ince zarda girişim kalktı, ışık teorileri fazfarkında formüllü işlemler kalktı dedi.
    rlc devrelerinde de bişeyler olmuş ama işledi.
    hocanın yalancısıyım ben bilmem ama yinede bi göz atmakta fayda var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

quote:

geometri ve biyolojisi nasıl bildiklerini yaz sen en iyisi(hangi yayınsa artık) tek tek herkes soracak üst düzey öğrenci detected

Daha palmeleri tam çözmedim 1er tane çözdüm soru bankaları gibi kaliteli genel olarak geometrisine göz gezdirdim yeni müfredat konularından sorular var.

Finalin fiziğinde hava kaması rlc soruları var. matematiğin mat1 kısmında zor soru daha fazla. biyolojisinde her denemede 1-2 ilginç soru var. Kimyada fem çözdüm idare eder geçen yılki lys gibi.

Edit. Finalin fiziğini sene başında almıştım eski basım.sorulari değiştirmis olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulamadımbirşey -- 11 Mayıs 2013; 19:01:57 >

• Ben Palme matematik kullanıyorum. özgün soruları var ösym standartında . varsa merak ettiğiniz sorabilirsiniz kitap hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egis -- 11 Mayıs 2013; 19:03:18 >
  • quote:

Palme matematik kullanıyorum. özgün soruları var ösym standartında . varsa merak ettiğiniz sorabilirisiniz kitao hakkında

benzer açıklamayı senden de bekliyoruz sadece matematğimi kullanıyorsn

quote:

Daha palmeleri tam çözmedim 1er tane çözdüm soru bankaları gibi kaliteli genel olarak geometrisine göz gezdirdim yeni müfredat konularından sorular var.

Finalin fiziğinde hava kaması rlc soruları var. matematiğin mat1 kısmında zor soru daha fazla. biyolojisinde her denemede 1-2 ilginç soru var. Kimyada fem çözdüm idare eder geçen yılki lys gibi.

Edit. Finalin fiziğini sene başında almıştım eski basım.sorulari değiştirmis olabilirler.

tespit içi sağol ben de şu zor mat1 leri anlamıyorm + finalin biyo soruları bazen çıldırtıyoralakasız soruları yapıştırıyor kapsülde de geçen sene çok fazla yorum soruları vardı bu sene içeriğini bilmiyorm.+ kitapişlerde finalin basım yılı yazmıyor bence ucuz oldğu için 2012dir

• Orijinalden alıntı: tryunar

Palme matematik kullanıyorum. özgün soruları var ösym standartında . varsa merak ettiğiniz sorabilirisiniz kitao hakkında
    benzer açıklamayı senden de bekliyoruz sadece matematğimi kullanıyorsn

konularım bittiği için şimdilik sadece matematiği aldım.diğerlerini alırım heralde. göz gezdirdim de biyolojisi çok iyi gibiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egis -- 11 Mayıs 2013; 19:26:53 >
  • altenatif öneriler yok mu ? bu 5 ders için
  • güncel hali bu karekök 20 çözümlü biyoloji denemelerini ekledim + özdebir matematik lys1 denemeleri

LYS Deneme- 1 ve 2 + kitapişler
    liste bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnwick4 -- 12 Mayıs 2013; 1:19:06 >
  • Butun palmeler var 10a geldim hepsinde hepsi de cok iyi

• Karekök lys biyoya kimse bişy söylemedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.