Şimdi Ara

lys de netlerim böyle olsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşalr edebiyat ve türkçeden toplan 25 net
    matematiktan 10 net
    coğrafyadan 30 net
    tarihten 25
    fizikten 5
    kimyadan 5
    biyoljide n15 net yapsam nasıl bir bölüm kazanabilirim

• arkadşalr siz bana yeni sınav sistemini anlatırmısınız ben sözle bölümde okuyom isktisat veya pc mühendisliği için hangi sınavlara girmm gerekiyo
  • Odtü ana ilişim bilişim fizik profserlüğü banko
  • hocam dalga geçmiyosunuz değil mi bence dalga geçiyosunuz
  • nereyi kazanırsın bu netlerle bilmem ama iyi bir yer için biraz daha fazla matematik yapman gerekir bence ama kasmadan sıkmadan yap
    bu arada ilişim bilişim profesörlüğü nedir ya
  • o edebiyat netiyle iktisat biraz zor. en kötü 35 yapacaksın o da bu sene. ha özel okuyacam dersen olabilir
  • arkadaşalr birde ben sözelden o bölüme girmek için hangi sınalara girmm gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

arkadaşalr birde ben sözelden o bölüme girmek için hangi sınalara girmm gerekiyor

lys 3-4 sözel sınavlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desire13 -- 26 Ağustos 2011; 12:32:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desire13

quote:

arkadaşalr birde ben sözelden o bölüme girmek için hangi sınalara girmm gerekiyor

lys 3-4 sözel sınavlardır

hocma lys 1 -2 ye de girebilirmiyim
  • 3 yıl sözel okuyupda fenden 5-10 netle nasıl bilgisayar mühendisliğine gitmeyi düşünüyosun? Bu netlerlerle girceğine hiç girme derim.
  • hocam ben sadece girebilirmiyim diye sorum tabikide hedefim daha fazla net sadece sözel okuyupta işletme iktisat gibi bölümlere girebilirmiyim diye sormuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirLieBen

Odtü ana ilişim bilişim fizik profserlüğü banko

• Orijinalden alıntı: aşkacısı

hocam ben sadece girebilirmiyim diye sorum tabikide hedefim daha fazla net sadece sözel okuyupta işletme iktisat gibi bölümlere girebilirmiyim diye sormuştum

üslübun berbat liseli olduğun belli..ayrıca o netler çok çok düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAYIN ÖĞRENCİ -- 26 Ağustos 2011; 13:32:24 >
  • quote:

arkadşalr siz bana yeni sınav sistemini anlatırmısınız ben sözle bölümde okuyom isktisat veya pc mühendisliği için hangi sınavlara girmm gerekiyo

http://tinyurl.com/3u8comw

• quote:

Orijinalden alıntı: güdümlü anne terliği

quote:

arkadşalr siz bana yeni sınav sistemini anlatırmısınız ben sözle bölümde okuyom isktisat veya pc mühendisliği için hangi sınavlara girmm gerekiyo

teşekkürelr hocam söze lbölümden işletme -ekonomi bölümü seçilebiliyormuş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: güdümlü anne terliği

quote:

teşekkürelr hocam söze lbölümden işletme -ekonomi bölümü seçilebiliyormuş

hocam sen dalga mı geçiyorsun bizimle bi tane daha konun vardı senin kimse bana inanmıyor diye 4 yıl boyunca sözel okuyan bir adam matematik geometri geçtim fizik kimya biyoloji diyorsun ya

fizik,kimya,biyoloji ? sözel? lys?
    işletme,iktisat felan istiyorsan sınava eşit ağırlıktan gireceksin ama puanın kırılcak biraz alan dışı tercih yaptığından dolayı.

lys 1 ve lys 3 e gireceksin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 27 Ağustos 2011; 0:53:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.