Şimdi Ara

Lys de ne durumdayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bence lys çalışmam yeterli sizden istediğim içim rahat bi şekilde sosyal çalışayım mi

Lys matta büyük konulardan bitek trigonometri de geometrik kısım ve ıntegralde alan kaldı 9tane 1 günlük konu kaldı. Geometri ygs kısmında konu eksiğim yok ama yani belli olmuyo
    Lys fizik kondansatörlere kadar bitik.(Fiziği kötü olanlar lys fizik kesinlikle hareket konularına çalışmalı)
    Lys kimya birisi çabuk kavraniyor ama çabuk unutuluyor demişti harbi lan dedim içimden 5. Uniteye kadar geldim sonra biraktim
    YGS biyoloji tekrar edilecek lys biyoloji 0

Özet olarak soracağım : YGS sosyal kaldı felsefe bitik coğrafya ya bugün başladım anlıyor gibiyim coğrafya yardirayim mi lys düşünmeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12. Sınıf fizik lys kimya lys biyoloji keşke biraz daha eksiltsen yetişir diyorsan devam et ama bence bi düşün fizik bile kendi başına yeterince uzun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revolution1907

12. Sınıf fizik lys kimya lys biyoloji keşke biraz daha eksiltsen yetişir diyorsan devam et ama bence bi düşün fizik bile kendi başına yeterince uzun

Mat fizik 2 3 konu daha bakarım peki coğrafya çalışmam saçma değil dimi 3 4 soru yapabiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vendetta kullanıcısına yanıt
    Elbette saçma değil hallettiysen ygs mf kısmını

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.