Şimdi Ara

Lys de cekme durumu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: flygnç

Sbs mi kaldı allah aşkına öuhabbetini yapman bile saçma o kadar diyim. Boşver sbs mbs onların üstünden yıllar geçti ben de 492yle girdim liseye sonuç mezun :D lise bile bitti artık ortaokul travmaları için çok geç. Çalışıp ne olduğuna bakacaksın 15k çok güzel bir sonuç şimdi sana öyle görünmese de anlıyprum seni şuanki aklım olsa geçen yıl 18k olunca ağlamazdım. Ama işte bunu da tecrübe etmeden öğrenmiypr insan. Ama ben yaşamış biri olarak yaptığın bu güzel sonucu daha da ileri taşı derim zaten 6-7k çekenler o civardan çekiyor ki bunlar çoğunluk. Daha bunun üstüne çeken azınlık var sen de onlardan ol ama bunun için önce paikolojin sağlam olmalı

Sen de haklisin. Calismadan oturup bidi bidi etmeninin bir anlami yok ve kendine guvenmeden calismaninda bir anlami yok. Calisiyorsun ama icinden inanmiyorsun o zaman sonuc da huzun olur.

Bundan sonra gunden gune calismayi artiracagim ve kendime guvenecegim. Ins olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamen hedef meselesi diye düşünüyorum, buradakiler kadar tecrübeli değilim ama o sıralamalarda olup da daha fazlasını deneyen kaç kişi var? Çoktan umudunu kesmiş insana kıyasla en iyisini deneyen ve çalışan insan karşılığını alır diye düşünüyorum, ''teorik'' olarak çekilir mi çekilmez mi sorusunun cevabını vermişler zaten bunu tartışmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 335577 -- 23 Mart 2017; 22:14:44 >
  • Benim zamanimda yani 5 yil once zaten herkes boyle yapiyordu. Ygs si kotu geciyordu mesela milletin, Lys si beklenenden iyi geciyordu. 15k yi 2k ya 10k yi ilk bine 20-25k lari ilk 5 bine sokan bir duzine adam vardi sinifta.

• 26binden 4k ya çeken arkadaşım vardı.70üstü mat 24üstü fen yapmıştı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.