Şimdi Ara

Lys coğrafya soru bankası öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pazartesi günü kitap alıcamda lys coğrafya kitabı olaraktan ne alabilirim sizce. Sağlam bir kitap olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno23

Hocam sadece LYS belki hiç yoktur konular ortak olduğundan YGS-LYS alsan çok iyi olur.Fem Coğ YGS-LYS soru bankası, Güvender, Birey ve finalin soruları güzel tavsiye ederim ;)
  • Güvender aklıma yattı aslında ygs lys olarak

• quote:

Güvender aklıma yattı aslında ygs lys olarak

Evet hocam güvenderin edebiyatını da tavsiye ederim lys 3 için iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: avant_garde

quote:

Güvender aklıma yattı aslında ygs lys olarak

Evet hocam güvenderin edebiyatını da tavsiye ederim lys 3 için iyidir...

Ygs lys coğrafya alacam ilginiz için teşekkürler

• tekno23 T kullanıcısına yanıt
    eksen lys coğ 1-2 sb var soruları çok kaliteli tavsiye ederim. Güvender Lys Coğ sb de iyi bu ikisini çözsen yeterli zaten coğ için çok fazla yüklenmeye gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT matematik konu önerisi
    5 ay önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükhakan

eksen lys coğ 1-2 sb var soruları çok kaliteli tavsiye ederim. Güvender Lys Coğ sb de iyi bu ikisini çözsen yeterli zaten coğ için çok fazla yüklenmeye gerek yok.

Eksen coğrafya kolay diye duydum

lys de coğrafya çok zor gelmiyor ki zaten sözel dersler için kolay-zor kitap diye bir ayrım yok bence bilirsen her soruyu çözersin bilmezsen çözemezsin bu kitapta çok orijinal sorular var fem gibi aynı ondan tavsiye ettim. Arkadaşlar Doğu Ateş diye bir yayın da söylemişlerdi bizim burada satılmıyor ama bulabilirsen onun içeriğine de bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükhakan

lys de coğrafya çok zor gelmiyor ki zaten sözel dersler için kolay-zor kitap diye bir ayrım yok bence bilirsen her soruyu çözersin bilmezsen çözemezsin bu kitapta çok orijinal sorular var fem gibi aynı ondan tavsiye ettim. Arkadaşlar Doğu Ateş diye bir yayın da söylemişlerdi bizim burada satılmıyor ama bulabilirsen onun içeriğine de bakabilirsin.

Dogan ateş kitabı çoğu hoca önerirken coğu hocada önermiyor bende anlamış değilim işin açıkcası büyük ihtimal ile ekseni alacam birde bir kitap daha almayı düşünüyorum doğan ateş adilı kitap hakkında yorumlarını bekliyorum arkadaşlar

sen bilirsin ama coğrafyadan 1 tane adamakıllı sb bitirsen yeterli olur bence önce mat ve edebiyatı hallet sonra diğerlerine bakarsın.
  • Karekök nasıl bilen var mı?
  • uygun fiyatta kitaplarım var beklerimhttp://forum.donanimhaber.com/m_85982570/f_//tm.htm#91003921
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.