Şimdi Ara

LYS Bitti Spora Devam(Tavsiyelere İhtiyacim Var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunaysimsek -- 14 Temmuz 2015; 5:52:18 >

• gunaysimsek G kullanıcısına yanıt
    Sınava hazırlanmaya başlamadan önceki vücudunun fotosu varsa atabilirmisin? Yağ oranlarını neye göre söylüyorsun %7.5 yağ oranı çok zor.
  • Teknik_Psikopat kullanıcısına yanıt
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunaysimsek -- 14 Temmuz 2015; 5:52:34 >
    Vücut iyi ama yinede 7.5 yağ oranında değil en fazla %10 civarındadır.

1-2 hafta hamlık programı uyguladıktan sonra tekrar geçmişteki programına dönebilirsin bi sıkıntı olmaz.
    7.5 yağ oranı sadece gövdede söyledim genel vücut yağ oranı dediğiniz gibi daha yüksektir. 1-2 hafta hamlık programından kastınız nedir? İlk defa sporu bırakıp geri dönüyorum da pek bilmiyorum.
    Spora ilk başladığın zaman hocanın yazdığı program var ya. Tüm bölgeleri çalıştıran program tarzında.
  • 4 aydir o vücudu nasil korudun paşam ? Packler sapasaglam yerinde duruyor. Demek ki 1,5 yil saglam calismissin. Tebrik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ControlYourDream kullanıcısına yanıt
    Yo siz yanlış anlamışssınız o resim sporu bırakmadan önceki hali. Yoksa şu an öyle olsa keyfim gıcırdı
  • Tamamdır hocam o zaman şimdi spor salonuna yazılıp makinede her bir bölüm için hafif çalışıyorum iki hafta sonra serbest ağırlığa geçiyorum.
    Aynen öyle oradaki hocanada danış ilgili biriyse eğer. Ama 1.5 sene uğraştığın için neyin noldugunu sende bilirsin.
  • Anladim dostum HITT Cardio + Hamlık programi yap 2 hafta boyunca.

Kas hafizasi diye bisey oldugu icin kolayca toparlarsin vücudu,dert etme .

Valla spor salonundaki hocaları şu ana kadar hep ağırlık kaldırırken yardımcı olmaları için kullandım açıkçası çok güvenmiyorum onlara. Neyse teşekkürler tavsiyeleriniz için iyi forumlar
  • Kardiyoda pestilim çıkıcak ama katlanıcam yapcak bir şey yok Teşekkür ederim size de yorumlarınız için iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunaysimsek -- 24 Haziran 2013; 19:39:20 >
  • Şimdiki halinide bir atsam hocam 1 senede ne kadar kayıp olmuş görsel

• Şimdiki hali bu ciddi rezillik ama keyfi bırakmadım o yüzden çok da suçlamıyorum kendimi. 1-2 ay sonra yeni resmi eklerim. Bugün gittim yazıldım ve ilk antremanı yaptım. Güç çok kaybetmemişim ama kondisyon gitmiş.
     LYS Bitti Spora Devam(Tavsiyelere İhtiyacim Var)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.