Şimdi Ara

Lys 4 Soruları ve Cevapları [Tarih 44-44/ Coğrafya 13/14 Felsefe 14/40] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
4
Favori
43.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doping edebiyat var 1 hafta boyunca tekrar tekrar tekrar izleyip durucam akşamları da 1 tane denemeden başka yapacak birşey gelmiyor aklıma :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomanyag

quote:

Orijinalden alıntı: Eren

çin sorusunda emin misiniz? gelişmemiş falan diyordu herhalde güney afrikaya kaydım ben

Hocam Çin sorusu kesin doğru çünkü dünyada en çok kömürü kullanan enerjiye ihtiyaç olan ülke Çin bide bi ara natgeo belgesel yapmıştı orada hava çok kötü falan önüne geçmeye çalışıyorlardı hep kömür fabrikasi kapatiyolardi

Belgesel iz layf

daha dün gece limitin denemelerini çözerken herifler çin'i anlatıyordu enerji alıyor afrika'dan enerji olarak sömürüyor falan diyordu o kafamı allak bullak etti

• @Trebonianus

Edebiyyattan ne yaparsınız bilmem ama sözel netleriniz kötü değil. Bu minvalde edebiyat yaparsanız anadoluda iyi bir yerde öğretmenlik kesin tutturursunuz. Yökatlas kullanın bakın
  • @Edizkowicz güzel konu olmus. Tebrikler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edizkowicz kullanıcısına yanıt
    Felsefe de bi gelse de ne yaptığımızı anlasak. Büyük hizmet, teşekkürler...
  • @mAtes52

Teşekkürler.

@mamoli76

Felsefede uzun sorular, parafraflar vardı. Bir de en son sınavdı. Bu yüzden pek hatırlanmıyor.
    İlk mesajda bahsedilen sorulardan daha fazlası konunu içinde var felsefede, ama cevapları konusunda anlaşma sağlanamıyor. Bir de böyle bir sıkıntı var. Olanı ekliyoruz, ama biteceğini sanmam.

Teşekkürler.
  • İngiltere ve Japonyalı olan soruyu neden endüstri işaretlediniz . Bence Japonyanın endüstrisi o kadar gelmiş değil . Ben okyanusa kıyısı olan ülkeler diye deniz ticareti işaretledim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdraxler

İngiltere ve Japonyalı olan soruyu neden endüstri işaretlediniz . Bence Japonyanın endüstrisi o kadar gelmiş değil . Ben okyanusa kıyısı olan ülkeler diye deniz ticareti işaretledim .

Yapmayın hocam. Japonya endüstride dünya öncülerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzhntf

Felsefe Grubundan mantık sorusu:

Hangisi klasik mantıkta tikel olumsuz örneğidir?

Bazı kuş(veya insan) ... değildir tarzı bir şık vardı.

Bazı müzisyenler hassas ruhludur.

O hâlde bazı müzisyenler romantiktir.

Yukarıdaki çıkarımın başına hangisi getirilmelidir?

Doğru cevap: Bazı hassas ruhlular romantiktir.

tarzı bir şeydi.

Her hassas ruhlu romantiktir olacak.

• Eksen eğikliği sorusu eksen eğikliği değil elips şeklinde olması idi yörüngenin yörüngenin elips olması güney yarım kürede mevsimlerin daha uzun olmasına neden olur CEVAP mevsim süreleri ile ilgili olan

• quote:

Orijinalden alıntı: Edizkowicz

@Trebonianus

Edebiyyattan ne yaparsınız bilmem ama sözel netleriniz kötü değil. Bu minvalde edebiyat yaparsanız anadoluda iyi bir yerde öğretmenlik kesin tutturursunuz. Yökatlas kullanın bakın

Eyw hocam

• endüstrisi gelişmiştir ancak temeli sorduğundan filolar yani deniz ticareti yaptım. bence temelinde bu var ve böyle bir soru çözdüğümü hatırlıyorum. tarihin aksine coğrafyada kesin budur diyemeyiz sorulara çok farklı nedenler ortaya çıkabiliyor.
  • Evet o soruya deniz ticareti diyen üyeler de var. Sınavda da bir kere daha okumama sebep oldu.

Ben %70 cevabın Endüstri olduğunu düşünüyorum, yine de bu kadar çok kişi Deniz ticareti dediği için, cevabın yanına bunu da yazacağım.
  • Felsefede tüme varımlı bir soru vardı üstte paragraf vardı . Onu ne yaptınız ? Ben boş bıraktım . Malum tarih ve coğrafya bayağı zorladı üstüne bir de felsefe gelince .

• quote:

Orijinalden alıntı: jdraxler

Felsefede tüme varımlı bir soru vardı üstte paragraf vardı . Onu ne yaptınız ? Ben boş bıraktım . Malum tarih ve coğrafya bayağı zorladı üstüne bir de felsefe gelince .

analoji muhtemelen
  • Tarih 44/43 , Coğrafya 14/13, Felsefe şuan 12/12

Denge Politikası sorusu kesinlikle Prut Savaşı, Osmanlı daha o zamanlar Avrupa karşısıbdaki üstünlük umutlarını devam ettiriyordu.

Yörüngenin elips olması sorusuda, mevsimler kısamı diyordu, uzunmu diyordu hatirlamiyorum. Cevabı oydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 10 Haziran 2017; 19:33:59 >
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Tebrikler.
  • Şu sorular açıklansa da bilinmeklikten kurtulup Diğer sınavlara kafamız rahat girsek

• SirMacMillian S kullanıcısına yanıt
    bir tarafta sanayi devriminin başlangıç yeri ve müttefiklerin başı ingiltere bir tarafta sovyetlerle savaşan ardından çini yutan ve amerika ile dünya savaşı geçiren japonya
  • Hocam bence coğrafyanın son sorusunu da ekle. Dünyanın yörüngesi elips şeklinde olduğundan kaynaklı, kyk yazlarının gyk den daha uzun olmasıdır. Yörünge hareketi yavaşladığı için 2 gün kyk da yazlar fazladır.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.