Şimdi Ara

Lys 3 ayda biter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
16.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lys yi ygsden sonraki zamana bıraksam sizce zaman yeter mi? Deneyimli arkadaşlara soruyorum. LYS deki hedefim mat 30 net geo-fizik-kimya-bio 20 net

• hayır
  • sadece konu çalışırsın soru çözemezsin bırakma bencede
  • kapasiten varsa 2 kez bile bitirirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LYS'de hedefin onlarsa yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myquestions

kapasiten varsa 2 kez bile bitirirsin

Yav he he.

• 5 6 ayda anca ygs yi bitiren biri bitiremez.o kisi sen oluyorsin daha hic lys calismadiysan.

• LYS üç ayda biter ama YGS'den sonraki üç ayı kastediyorsan o üç ayda bitmez biricik kardeşim. Mantıken halledelir gibi geliyor ama YGS den sonra psikojik ve mental olarak kesinlikle işin içinden çıkılmıyor. Bi de şöyle mantk kuracak olursak YGS gibi LYS'ye nazaran kat kat kolay bi sınavı 5-6 aya yayarak çalışıp ancak bitirebiliyosan LYS'yi 3 ayda kesinlikle bitiremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MJabdulkadir -- 25 Kasım 2012; 19:32:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myquestions

kapasiten varsa 2 kez bile bitirirsin

güldürdün
  • LYS dediği belki sadece mat2 ve edebiyattır.. edebiyatın 20 küsür sorusu türkce zaten, yani YGS. matın da 5-6 küsür sorusu YGS.. biRAzda geometri takılsa iş tamam... TM2 için geçerli bu..

görende fizik kimya biyoloji mat2 geo2 edeiyat mantık psikoloji sosyloji coğ1 tarih coğ2 çalıscak sancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Delibaş -- 25 Kasım 2012; 19:49:24 >
  • Hedefine göre değişir.Ancak LYS'den tercih edecek birinin %30'luk dilime 6 ay çalışıpta %70'lik dilime 3 ay çalışması.......Kısacası
  • BİTMEZ
  • bitmez.
  • buralar değerlenir.
  • biter
  • Rahat bite zaten mat2 nın 15-20 sorusu ygs bır de 11. Sınıf konuları 30-35 net ama fizik kimya. Biyoloji. Hakkındabır sey dıyemem edebıyat konusuda rahat biter.
  • Sadece matematik biter mi peki?temelim hafif var gerçekte de 30 35 yeter
    edebiyati hallettim zaten soru bankasi cozerim paso

• benim kararımca biter yaa koskoca 3 ay günlük 5 6 saat çalışşsa niye bitmesinki
  • bitirirsin ama pek bişey anlamazsın.
  • biter biter ama 30 dan fazlada geleceğini sanmıyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.