Şimdi Ara

Lys 2016 Mat Zorluk anketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Lys 2016 Mat Zorluk anketi

(En Son Oy Tarihi: 3.4.2023)
Giriş
  • ben çalışmadım yeteri kadar 20 hedefliyordum 15 tane işaretleyebildim. Bence zorluk olarak kasmamışlar çalışmayanlar soru yakalayabilirdi bence biraz bakmış olsalar.

Sınava zor değildi bence.Orta düzeyde gayet güzeldi

• + çözümleri pratik bilmeyenler için uzun çıkıyordu. Bence yetiştirememek te bu yüzden olabilir bazı arkadaşlar için. Artık canımız sağolsun geçmiş olsun
  • Kolay abicim zorlamayın bu kadar, yapamadınız diye herkese zor dedirtmeyin taymin olmak için. KOLAYYYY

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masterkan

+ çözümleri pratik bilmeyenler için uzun çıkıyordu. Bence yetiştirememek te bu yüzden olabilir bazı arkadaşlar için. Artık canımız sağolsun geçmiş olsun

Aynen katılıyorum. Çok uğraştım sorularda

• 2 güne forumda 45 tane mat 25 geo işaretledim şu bindeyim kaç bine giderimciler çıkar moral bozmayın yani çalışan adam elbet yapıcak bunları artık üzülmenin manası yok fen edebiyata yığılmak lazım
  • Leş bi sınavdı

• Volviii kullanıcısına yanıt
    Basitti yalan mı söylicem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FEN DENEME LİSTESİ
    3 yıl önce açıldı
    2017 LYS MATEMATİK
    7 yıl önce açıldı
    TYT-AYT Tarih ortak mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Volviii kullanıcısına yanıt
    Her yer bizim agaa

• Troll

• Sinav normaldi zor da degildi ama kolay da değildi ortalama bir sinav olmus zor sotularida vardi kolay sorularida ygs de ilk 10 bin olan birisi olarak soyluyorum sinava kolay diyen ya troldur yada üstün zekalidir bu forumdada ustun zekali insan sayisi 20 kisiyi gecmez kolay diyenlere bakmayin trol onlar

• 2015 e göre yine TEOG seviyesinde kalcak bir sınav puanlar gelince görüşcez aynı YGS deki gibi olacak
  • Kolay şıkkı sonuncu. Şaka mısınız siz?
  • zaten asıl beceri pratik olabilmekte

• 10-15 dk artıran ben 4 bosum var süre. Olsa yapardım hepsini. Aptalım ben ya en kolay soruları bos bırakmısım olasılık dogruysa 46 0 bekliyorum bakalım hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronan.

Sinav normaldi zor da degildi ama kolay da değildi ortalama bir sinav olmus zor sotularida vardi kolay sorularida ygs de ilk 10 bin olan birisi olarak soyluyorum sinava kolay diyen ya troldur yada üstün zekalidir bu forumdada ustun zekali insan sayisi 20 kisiyi gecmez kolay diyenlere bakmayin trol onlar

geçen sene forumda şöyle konuşanlardan 9-10 kişi biliyordum sürekli burdaydılar. Sadece 1 tanesi tıp kazandı diğerleri çok kötüyü mezuna kalcam galiba başlıklarında takılıyorlardı
  • vaay 229 oylanma up up
  • Zor diyenlerin kolay diyenlerden fazla olmasi

• Kolaydı arkadaşlar kendimizi kandırmayalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.