Şimdi Ara

LYS 1 VE 2 DENEME ÖNERİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet hafiften denemelere girmeyi düşünüyorum. 2 gündür google da arattım ama adam gibi bir konu bile yok. Burada da her gün bir sürü konu açılıyo ama boş gelip boş gidiyor. Sizlerden ricam bu konuyu da onların arasına koymaktansa özellikle mezunlar neler çözdü hangi setler iyi anlatırsa sevinirim.

Özellikle çözümlü olması çok önemli, eğer çözümsüz olacaksa değecek kadar iyi olmalı bi de fem dengelerin karekod sistemi var değil mi?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beni etiketlememissin gonul koydum, ok kib by...

• psycho1905 kullanıcısına yanıt
    Kanka psycho mu pyscho mu bilemedim ya

• Lejyoner1 kullanıcısına yanıt
    Neyse kirik kalbimle cevaplayayim...
    Denge( daima inerilen)
    Apotemi önerilir
    Bana mezun gardaslar bunlari onrdi. Basarilar bro

• psycho1905 kullanıcısına yanıt
    Zaten paralelsiz olmaz sağolasın başka cevaplar da bekliyorun

• Konular ne ara bitti hocam ya? Deneme olarak ben matta sonuç derece aldım. Fende de fem 4'lü ve palme 3'lü aldım. Palme'yi 5li alacaktım ama kalmamış. Bunlara ek olarak her iki dersten de apotemi, mattan metin de alınabilir.

• dostum lys 1 de denge metin sonuçderece apotemi 345 bunlar alınır başka öyle aman aman süper özellikte secret bi deneme yok

lys 2 hakkında pek fikrim yok ama denge olur palme olur

çok abartıyosunuz deneme işini önce bi alın bi set çözün sonrasına bakarsınız depolamayın eve tonlarca deneme sonra kalır yazın satmaya çalışırsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    her gün 1 mat denemesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lys 1 Palme(Dandik)-Denge-Üçdörtbeş orta ve ileri-Apotemi(Nirvana)

Lys 2 Körfez(İdare eder) -Denge-Palme(Zor gibi)

• Daha bitmeyi bırak kimya başlamadı bile organik dahil mat bitti sayılır özellikle mat çözecem bi de geçen eski konulardan birini gördüm sen de görmüşsündür sadece deneme çözerek öğrenen birisi 9k dan 500 e çekmişti açıkcası ben de ygsde öyle yaptım yararını gördüm yani deneme işi güzel çözümlü olunca soru tipi öğrenmiş oluyorum. Sağol tavsiyeler için denge lys1 ve lys2 leri alacam o zaman başlangıç olarak.

@cihan Teşekkürler

• Ben aldım denemeleri ama anca mayısın sonunda başlıycam sağolsun konular dağ gibi olunca
    LYS-1 için sonuç derece,apotemi ayrıca mat için denge geometri için palme
    LYS-2 için körfez,apotemi ayrıca fizik ve biyoloji için karekök ve bir organik denemesi
    Almadan ben de baya araştırdım bunlarda karar kıldım.İnşallah boşa gitmezler

• All Nightmare kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Onelovetwomouths

Ben aldım denemeleri ama anca mayısın sonunda başlıycam sağolsun konular dağ gibi olunca
    LYS-1 için sonuç derece,apotemi ayrıca mat için denge geometri için palme
    LYS-2 için körfez,apotemi ayrıca fizik ve biyoloji için karekök ve bir organik denemesi
    Almadan ben de baya araştırdım bunlarda karar kıldım.İnşallah boşa gitmezler

Ben de bakayım bi bunlara sağol peki bu derece nedir neyin nesidir bi anda parladı

YGSsini hocam önermişti çıkmış sorularla oynayıp yeni sorular hazırlıyorlar diye. Özellikle problemleri efsaneydi ve ygsyle de soru tipi olarak bence paraleldi tabi dört beş tık kolayıydı.LYSsi de iyidir bence.

• Onelovetwomouths kullanıcısına yanıt
    Ygsnin 4 5 tık kolayıydıysa işimiz yaş.

Ters olmuş

• Takipteyim.Bos bi zamanimda lys-1 hk. Yazarim baya.
    Geo'da baslangic olarak denge kesinlikle cok iyi.

• hocam senin ygs kaç geldi bu arada. Elimde maltepe yayınları 2010 basım fen bilimleri 8li deneme var hocam önerdi* Kimseyle paylaşmam normalde oldukça beğendim müf değişti falan diye düşünme hiç farkı yok. Ayrıca özdebir fen bilimleri çek kopart vardı o da 8li diye hatırlıyorum o da çok güzel sorular. Fen bilimleri 5li deneme var mat geo fkb hepsi 5er tane matı iddalı değil ama diğer dersleri gayet iyi. Hatta matı hiç kasmamışlar. Apotemi biraz zor ve anlaşılabilirliği düşük diye düşünüyorum. Yine de en yakını sınava bence apotemi. 3-4-5 almadım almayı düşünüyorum. Bi de fizik için zafer yayınları 15li var tamamı çözümlü gayet güzel deneme. Öğretiyor yani. Maltepe ve özdebir çözümlü değil ama mutlaka çözdürürsün bizim sağlam wp grubu var pm at istersen alır arkadaslar çözülmeyen soru kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suleymanca -- 23 Nisan 2016; 11:56:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Suleymanca

hocam senin ygs kaç geldi bu arada. Elimde maltepe yayınları 2010 basım fen bilimleri 8li deneme var hocam önerdi* Kimseyle paylaşmam normalde oldukça beğendim müf değişti falan diye düşünme hiç farkı yok. Ayrıca özdebir fen bilimleri çek kopart vardı o da 8li diye hatırlıyorum o da çok güzel sorular. Fen bilimleri 5li deneme var mat geo fkb hepsi 5er tane matı iddalı değil ama diğer dersleri gayet iyi. Hatta matı hiç kasmamışlar. Apotemi biraz zor ve anlaşılabilirliği düşük diye düşünüyorum. Yine de en yakını sınava bence apotemi. 3-4-5 almadım almayı düşünüyorum. Bi de fizik için zafer yayınları 15li var tamamı çözümlü gayet güzel deneme. Öğretiyor yani. Maltepe ve özdebir çözümlü değil ama mutlaka çözdürürsün bizim sağlam wp grubu var pm at istersen alır arkadaslar çözülmeyen soru kalmıyor

Yorum için sağol fen bilimlerine de bakacam :)

5.8k geldi

şunu da ekleyeyim apotemi sadece mat iyi. Fen abartı ve LYS'le alakasız bence. Benim de hedefim 7k bakalım hakkımızda hayırlısı 20lerdeyim hedef nere sizin
  • Suleymanca S kullanıcısına yanıt
    Haklısın fiziğim üst düzey olmasına rağmen apotemi ygssinde bile saçma sapan sorular olduğunu biliyorum. Apotemi mata en son geçerim sanırım şuan karekod çözümlü olmasının da etkisiyle denge setini alacam ilk etapta. Hedef odtü pc

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.