Şimdi Ara

LYS-1 Tüm soruları salladım net tahminleri ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TS den tercih yapacağım için tüm soruları salladım (geometri hariç) sizce kaç net gelir ?Bir tahmin yürütün sonuçlar açıklanınca burda uplim

Not : Dersane denemesinde salladğımda 14 D 36 Y yani 5 net yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messi. -- 16 Haziran 2013; 16:00:35 >

• Bence biz ts ciler olarak susalım,moralleri çok bozuk şimdi,6-7 n gelebilir bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brtgtrn

Bence biz ts ciler olarak susalım,moralleri çok bozuk şimdi,6-7 n gelebilir bu arada

Hocam bende TM yim ama TS den seçicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Messi.

quote:

Bence biz ts ciler olarak susalım,moralleri çok bozuk şimdi,6-7 n gelebilir bu arada

Kusura bakma ts bölümünde de görmüştüm seni oradan aklımda kaldın :) Bende 12 soru yaptım ts'ci olarak umarım salladıkların tutar fakat keşke sallamasaydın ben bile belki ea dan tercih yaparım diyerek sallamadım bir formülün varsa bilemem tabii.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Messi.

quote:

Kusura bakma ts bölümünde de görmüştüm seni oradan aklımda kaldın :) Bende 12 soru yaptım ts'ci olarak umarım salladıkların tutar fakat keşke sallamasaydın ben bile belki ea dan tercih yaparım diyerek sallamadım bir formülün varsa bilemem tabii.

hocam 10 doğru çıksa zaten - nete düşmüyor.. Denemede 5 net yapmıştım sallayıp biraz da ona güvendim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.