Şimdi Ara

LYS 1 girmek zorundamıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben eşit ağırlık öğrencisiyim.Matematiğim ve geometri kötü. LYS1'e girersem matematik ve geometri çözeceğim ama hiç sanmıyorum iyi yapabileceğimi uluslararası ilişkiler tarzı bölümler için lys 1 girmek zorundamıyım? 330 falan almam lazım okuldanda 35 puan civarı gelse 360 gibi bir puanla yerleşmeyi düşünüyorum bilgilendirirseniz sevinirm

• Kötü ama 2+2=? sorularını çözemeyecek kadar mı kötü? Pisagor bile bilmiyor musun mesela?
    LYS'de de matematik - geometri'de çok kolay sorular var. En azından onları yapsan 20-30 puan alırsın. Yine de, daha çok var YGS-LYS'ye. En azından kolay yapılabilecek / ok soru gelenleri halledersen iyi bir puan yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enterighi

Kötü ama 2+2=? sorularını çözemeyecek kadar mı kötü? Pisagor bile bilmiyor musun mesela?
    LYS'de de matematik - geometri'de çok kolay sorular var. En azından onları yapsan 20-30 puan alırsın. Yine de, daha çok var YGS-LYS'ye. En azından kolay yapılabilecek / ok soru gelenleri halledersen iyi bir puan yapabilirsin.

Aslında sınav sistemini çok iyi bilmiyorum ayıp olabilir aslında ama cidden pek fikrim yok Türkçe-Sosyal-Felsefe konularında iyiyim kendime güveniyorum tek sorun Matematik ve Geometri.

Ayrıca diyelim 20-30 puan aldım ne yararı olacak ki? YGS puanıma mı ekleniyor?

• LYS1'e girmek zorundasın maalesef. 5-10 soru da yaparsın en kötü.
  • Açıkçası ben de çok çok bilgili değilim ama en iyi bildiğim şey YGS-LYS + okul puanın da eklenince 560 üzerinden bir puan alacaksın. Bu puana göre de yerleştirileceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enterighi -- 7 Eylül 2013; 20:20:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: w0nderkid

quote:

Orijinalden alıntı: Enterighi

Kötü ama 2+2=? sorularını çözemeyecek kadar mı kötü? Pisagor bile bilmiyor musun mesela?

Aslında sınav sistemini çok iyi bilmiyorum ayıp olabilir aslında ama cidden pek fikrim yok Türkçe-Sosyal-Felsefe konularında iyiyim kendime güveniyorum tek sorun Matematik ve Geometri.

Ayrıca diyelim 20-30 puan aldım ne yararı olacak ki? YGS puanıma mı ekleniyor?

Sözelcisin hocam felsefe falan yapıyorsan onlar sözel tm'de felsefeye girmiyorsun.Sınav sistemini araştır dicem. TM yerlere girmen zor temelin yoksa sözel çalış sistemide öğren kısa sürede

• quote:

Orijinalden alıntı: jayleen

LYS1'e girmek zorundasın maalesef. 5-10 soru da yaparsın en kötü.

Mesela YGS'de 360 aldım Lys1'de 10 net yaptım diyelim kaç puan oluyor toplam ? 30 civarıda okul puanı eklesek?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekrardan YKS'ye Girmek
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • w0nderkid kullanıcısına yanıt
    LYS 3'te de yapacağın net önemli. Net bir şey de diyemem açıkçası.
  • lys3 de 35 net mesela (tamamen atıyorum daha da iyi veya kötü olabilir) lys1 10 net olsa kac olur yaklaşık? okul + ygs dahil? çok sordum galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • quote:

quote:

Mesela YGS'de 360 aldım Lys1'de 10 net yaptım diyelim kaç puan oluyor toplam ? 30 civarıda okul puanı eklesek?

Hedefin kac bin soylerden yardımcı olurum puanimi hatitlamiyotumda netlerim sdninki kadardi

• quote:

Orijinalden alıntı: ka_za

quote:

quote:

Hedefin kac bin soylerden yardımcı olurum puanimi hatitlamiyotumda netlerim sdninki kadardi

Ege Üni. Uluslararası ilişkilere falan girmek istiyorum ikinci öğretimde olur. 360 normaliydi sanırım bu sene ikinci öğretim 335 civarı birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.

• yukarı

• Ben tam puanimi hatirlamiyorumda zaten buyil calismadim seneye diye. 90k ydim 12 mat2 7geo netim vardi sadece edb da 35 civariydi. Ygs mde 120k ydı. Yani bunlarin üstünede rahat cikilr zatende 330 a yakındir sanirim puanim

• quote:

Ben tam puanimi hatirlamiyorumda zaten buyil calismadim seneye diye. 90k ydim 12 mat2 7geo netim vardi sadece edb da 35 civariydi. Ygs mde 120k ydı. Yani bunlarin üstünede rahat cikilr zatende 330 a yakındir sanirim puanim

Anladım ilgin için teşekkürler.

30-35 okuldan gelse en kötü ikinci öğretime girmem lazım ama kaç net yapmam lazım onu öğrensem iyi olur biri bilgilendirirse sevinirim çok makbule geçer..
  • quote:

quote:

Ben tam puanimi hatirlamiyorumda zaten buyil calismadim seneye diye. 90k ydim 12 mat2 7geo netim vardi sadece edb da 35 civariydi. Ygs mde 120k ydı. Yani bunlarin üstünede rahat cikilr zatende 330 a yakındir sanirim puanim

Anladım ilgin için teşekkürler.

30-35 okuldan gelse en kötü ikinci öğretime girmem lazım ama kaç net yapmam lazım onu öğrensem iyi olur biri bilgilendirirse sevinirim çok makbule geçer..

Puan değilde kac bin hedefledigini ogrenirsek hesaplariz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ka_za -- 9 Eylül 2013; 13:39:56 >

• Ege uluslararası iliskiler ikinci öğretim de olur kaç bin sırası bilmiyorum ama bu sene 343 ile almıs ikinci öğretim. yaklasik kac bindir?

• Ayrıca şunu sormak istiyorum tm öğrencisiyim ts 1 bölümlerini tercih edebilirmiyim? radyo televizyon mesela?

• yukari

• up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.