Şimdi Ara

Lydsto R1 Temizlik Robotu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.506
Cevap
46
Favori
143.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Hoş bulduk Ali hocam, çok teşekkür ederim yazılarınızı beğenerek takip ediyorum. Doğrudur ana forumda okumuş olduklarım haricinde çok bir bilgim yok. Burada Roborock ile ilgili sorumu inceleme videonuzu izlemeden önce sormuştum. İzledikten sonra cevabımı aldım. Neato'yu söyleme sebebim Japon ürünü olması ve yapısı itibariyle duvar kenarlarını daha iyi temizleyeceğini düşünmemden kaynaklanıyor. R1'in tek kenar fırçası dezavantaj değil demişsiniz video da çift fırçalı robotlara kıyasla çok fark olmaz umarım.

  • Volkan_Taner kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam, zaten herhalde bu cihazlar arasında birkaç ek özellik dışında çok fark yok. Kullanım senaryomuza en uygun olanını tercih etmek gerekiyor sadece, R1 ile ilgili forumda verilen kod ile 700 Tl indirim + 6 taksit imkanı diye bir yazıya denk gelmiştim sanki, öyle bir opsiyon yok mu acaba? Vade farksız yalnız 3 taksit imkanı mı mevcut?

  • elinwelin kullanıcısına yanıt

    ..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaratıcı Bir Nick -- 2 Mayıs 2021; 4:22:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinwelin kullanıcısına yanıt

    Ben robot satış yapmıyorum.

    Yakında online servis kabulü ve sadece sınırlı olarak yedek parça desteğim başlayacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 28 Şubat 2021; 20:48:11 >
  • Pizzato P kullanıcısına yanıt

    Bir yanlışlık olmasın, Neato'nun Japonya ile uzaktan yakından bir ilgisi yok. Orijinali ABD Stanford Üniversitesindeki bir bitirme tezi, sonrasında da Alman Vorwerk firmasına geçiyor zaten. Duvar kenarlarını daha iyi temizledği doğru, aynı zamanda piyasadaki en iyi vakum gücüne ve vakum yönetim sistemine sahiptir.

    Yan fırçalar temizlikte çok etkili değildir efendim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    Ben robot satış yapmıyorum.

    Yakında online servis kabulü ve sadece sınırlı olarak yedek parça desteğim başlayacak.

    @Yaratıcı Bir Nick


    peki, teşekkürler.

  • Volkan_Taner kullanıcısına yanıt

    Yok hocam anında duzeltirilir ama anlaşmaları o sekildeymis. O yüzden yapacak birsey yok ne yazikki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pizzato P kullanıcısına yanıt
    Hocam ekayonline.com sitesinde ancak ürünü sepete ekleyip indirim kodunu da girip aktif ettikten sonra hem fiyat düşüyor hemde 3 taksit yerine 6 taksite dönüşüyor peşin fiyatına kampanyalar
  • Volkan_Taner kullanıcısına yanıt

    Evet o şekildeymiş teşekkür ederim. Hocam çok ayrıntılı olarak cihazı inceleme imkanım olmadı haritalama ve çalışma hızı hakkında ne düşünüyorsunuz izlediğim tanıtım videolarına göre biraz ağır hareket ediyor gibi geldi. Roidmi Eve Plus ile hemen hemen aynı cihaz sanırım ama o buna kıyasla daha hızlı hareket ediyor gibi

  • Pizzato P kullanıcısına yanıt
    Hepsi 0.32-0.35m/sn hızla hareket eder.
  • Pizzato P kullanıcısına yanıt
    Valla Hocam Ali Bey artık bu soruyu soranlara haklı olarak kızıyor :)
    Adam o kadar çok anlattı ki Roid mi Eve Plus - Viomi S9 ve Lydsto R1 in aslında birebir aynı ürünler olduğunu.

    Sadece plastik makyaj farkı olduğunu.
    Mekanik yada elektronik anlamda hiçbir fark bulunmadığını.

    Yanlış anlamayın sadece bilgilendirmek için söyledim.
    Artık öğrenmiş oldunuz en azından.
    Üçü de birebir aynı robot
    Hiçbir farkları yok.

    Ne haritalandirma
    Ne hız
    Ne çekim gücü
    Ne fırça
    Ne mop
    Hiçbiri birbirinden farklı değil.
  • Haklısınız hocam forumda arattıkça çıkıyor fakat bu akşama özel süre kısıtı olduğu için zaman kazanmak amaçlı rahatsız etmiş bulundum. Bir de çalışır vaziyette ayrıntılı incelemesi olmadığı için haliyle tereddüt ediyorum.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Hocam ben bahsetmeyi unutmuşum kullanacağım ev dublex, merdivenden düşme gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Az önce N3 Max inceleme videonuzu izledim de onda bu duruma özel sensör var sanırım, R1'de de benzer midir?

  • Pizzato P kullanıcısına yanıt

    Lütfen 4.sayfadaki paylaşımımı okurmusunuz ?

  • Pizzato P kullanıcısına yanıt
    Hiç bir robot düşmez efendim, hepsinde düşme sensörleri vardır.
  • Volkan_Taner kullanıcısına yanıt
    Yanlış mı okudum bilmiyorum fakat Viomi'nin Xiaomi'nin alt segment bir markası olduğunu, çok da tavsiye edilmediğini okumuştum. Açıkcası hiç de alternatifler arasına almamıştım, tabii S9 muydu okuduğum bilmiyorum, büyük ihtimalle değildir. Belki anlamsız bir soru olacak ama otonom boşaltmayı saymazsak Roborock S5 Max'i bizim cihazımızdan ayıran, daha önce bahsettiğiniz garanti ve destek hususu hariç çok mühim teknik bir farklılık var mı? Şu an Hepsiburada'da 100 lira daha üstüne koyup ya da altına hatta S5 Max alınabiliyor çünkü..
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    İyi geceler dilerim, acaba bu mesajınızı, farkları biraz açabilir misiniz? Zira ben S5 Max ile Lydsto arasında kalıp, Lydsto'ya kayanlardan oldum. Hergün toz haznesi boşaltmak bana külfet gelebilir fakat cihazım uzun ömürlü ve daha kaliteli, daha etkili olacaksa gerekirse günde 2 kez de boşaltırım. Bütçe olarak birkaç yılda bir robot değiştirebileceğimi şu an için sanmıyorum maalesef.
  • Roxalanne kullanıcısına yanıt

    Roborock yapı olarak daha kaliteli bir cihazdır ancak temizleme performansında önemli bir farkı yok. Hatta, teknik açıkdan çok da önemli olmasa da, Lydsto'nun maximum fan gücü daha yukarıda.


    İlk başından beri belirtiyorum, Lydsto dünyanın veya ülkemizin en iyi robotu değil, öyle bir iddiası da olamaz ama f/p olarak çok başarılı.


    Saygılarımla

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkür ederim. Bu yapı kalitesi Lydsto'nun Roborock'a göre nispeten kısa ömürlü olduğu ya da olacağı manasına mı gelir peki?

    Bir de size göre dünyada ve ülkemizde şu an için en iyi sayılabilecek robot hangisidir, paylaşabilir misiniz? İncelemek ve fikrinizi (veya tercihinizi) öğrenmek isterim.

    Saygılarımla.
  • Roxalanne kullanıcısına yanıt

    Kısa ömürlü kavramı o kadar göreceli ki. Zemine, kullanım şekline, bakıma ve kullanıcıya göre değişkenlik gösterir. Evet, Roborock daha sağlam mekanikleri olan bir markadır, piyasada o fiyatlara düşmesinin sebebi de neredeyse hiç kar etmeden ellerindeki ürünü paraya çevirmek isteyen bazı ithalatçılardır.


    Bu tip bazı firmalardan alınan ürünler arızalandığında ortada garanti ve servis ve bazen de firma bile olmadığı için ne gibi bedeller ödendiğini ana forumda çok işledik, burada tekrar etmeme gerek yok.


    Sağlamlık ve özellik olarak şu an Ecovacs T8 başı çekiyor, bu ay sonunda piyasaya çıkacak olan Roborock S7'yi merakla bekliyoruz. 3. çeyrekte Ecovacs N9+ çıkacak ve moplamada devrim yaratacak, ana konuda yazmıştım. Sadece süpürme isterseniz iRobot i7 ve S9 evladiyelik ürünlerdir.


    Bu ürünlerin hepsi harika ama hepsinin ciddi bir bedeli var.


    Saygılarımla





  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.