Şimdi Ara

Lydsto R1 Temizlik Robotu (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.508
Cevap
46
Favori
144.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • haqoco kullanıcısına yanıt

    Fan ayarınız nedir? Yani hangi ayarda süpürüyor sürekli?

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Emiş gücü en yüksek ikincil temizleme açık otomatik basınç arttırma açık. Her şey maksimumda yani hocam. Hadi pil bitmesini belli anlayabilirim ama neden tam %100 şarj olmuyor anlamış değilim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt

    Zemin farketmez ki.

    Halı veya sert zemin önemli değil. Fanın taşıdığı hava kapasitesi çok çok az, yani parçacıkları o kadar geniş ağız (190x65mm) üzerinden çekmesine imkan yok fiziksel olarak.

    Neato'larda kullanılan Delta fan bile - ki Nidec fanlara göre ortalama 8 kat daha fazla hava taşır - fırça olmadan sert zeminden bile çok kir/toz kaldıramıyor.

  • haqoco kullanıcısına yanıt

    Bataryaları hücrelerden oluşuyor, bunlardan birisinde kapasite düşümü olabilir. Roborock dışındaki Cin'li üreticiler çok kaliteli hücre kullanmıyorlar.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Hocam ben anlamıyorum sizin dediklerinizden. Yani robot süpürgeler aslında bi işe yaramıyor mu demek istiyorsunuz? Sert zemindeki tüyü kılı rahat çekmiyor mu? Halıda belki takılma olur diyelim. Fakir dik süpürgem var, sert zeminde süper ama halılarda (sert halılarda) neredeyse işe yaramıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt

    Hayır, anlattıklarımın bununla ilgisi yok.

    Bence robot süpürge ana konusunun ilk mesajını ve hepsirobot.com sayfalarını inceleyin. Oralarda robotların çalışma prensiplerinin detaylıca anlattım.

    Tam tersine, robot süpürgeler daha iyi temizlik yapıyorlar ama bu vakum fanlarına bağlı değil diyorum.

    Fakir süpürgenizin emiş ağzında dönen fırça yok ise halıda iş yapmaması normal.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Henüz alalı bir sene dahi olmamışken bataryadaki bu performans düşüşü biraz garip geldi bana. Musait bi zamanda fabrika ayarlarına söndürüp yeniden haritalama yaptırmayı düşünüyorum, gelişmeleri paylaşırım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haqoco kullanıcısına yanıt

    Normalde batarya ömrü zaten 18-24 aydır robotlarda.

    Ama tabii ki resetlemek de bazen okuma problemlerini çözebilir.

  • Merhaba ,
    Bu cihazı almayı düşünmekteyiz evde 6 aylık bebeğimiz var hergün çalıştırmayı planlıyoruz bizim için en önemlisi iyi süpürmedik xiaomi vaccum v2 modeli ile bunun arasında kararsız kaldık kullanıcı arkadaşların değerli fikir ve görüşleri nelerdir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sametozelci S kullanıcısına yanıt
    Temizlik performansları aynıdır

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4200₺ iyi bir fiyat midir bu robot icin? Onumuzdeki hafta kampanya doneminde 3800-900 gibi fiyat bekleyen var mi!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    11.11 de bekledim sonuç hüsran. Hafta sonu 3999 du.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    Genel yorumları okuyunca s5 maxta karar kıldım ve sipariş verdim dün teşekkür ediyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü aldım, haritalaması çok iyi. ayrıca sandalye ayaklarının falan yanlarından harika geçiyor öyle etrafını uzaktan es geçme falan yok 0dan alıyor resmen. koyu renkli halı üzerinde yakın renkteki terlik dışında kablo, ayakkabı v.s. hiç bir şeye takılmadı. emin değilim fakat 2 tane terlikte algılamamasının renkle alakalı olduğunu düşünüyorum, başka terliği algıladı.

    fırçası yumuşak geldi bana iyi almaz falan diyordum ama halı performansı benim için yeterli geldi. sesi de rahatsız edici değil. ilk süpürmeden sonra evden inanılmaz toz topluyor yeni süpürülmüş evde bile diyorlardı bende çok toz çıkmadı ilk gün ama en düşükte çalıştırdım ilk 2 çalıştırmada.

    çöp istasyonu ve tek kullanımlık moplardan dolayı benim gibi sarf malzemesi düşünenler için. paketin içinden 1 tane normal mop, 30 tane tek kullanımlık mop, 1 tane çöp istasyonuna takılı toz torbası ve 3 tane yedek toz torbası çıktı. Ayrıca toz haznesini hepsirobot bey'e sorduğum şekilde kendimiz de boşaltabiliyoruz. Uygulamadan kaç temizlikten bir çöpü istasyona boşaltacağını seçebiliyoruz.

    Uygulamada yasak alan yapabiliyoruz. odaları istersek bölebiliyor ya da birleştirebiliyoruz. sadece şu odayı süpür v.s. seçim yapılabiliyor. sabit nokta temizliğinde yer işaretleyip ya da 1.5m2 o an bulunduğu alanı temizle diyebiliyoruz. oto boost var açarsanız halıya çıktığında zorlandığında otomatik çekişi arttırıyor. Gücünü ayarlayabiliyor, mop takılıysa sadece mop seçeceğini seçebiliyoruz. bir de uzaktan kumandalı araba gibi kendimiz telefondan kullanabiliyoruz. önceki temizliklerin kaydını tutuyor kaç m2 alan temizlemiş ne kadar zamanda temizlemiş; haritada ne değişiklik olmuş gösteriyor. Türkçe dili uygulamadan indirip konuşmasını Türkçe yapabiliyorsunuz. ben annem için aldım ve çöp istasyonu 60+ yaşındaki kişiler için bu tip cihazlarda oldukça önemli olduğunu düşünüyorum.

    uygulamadaki seçeneklerin detaylarını çoğu süpürge için internette aradığımda bulamadığım için almayı düşünenlerin benzer şeylere dikkat etmesi için kalın olarak belirttim. bunların önemli olduğunu düşünüyorum.

    Mop performansını henüz denemedim. Anneme genel temizliğin nasıl yapılacağını gösterdim. salonda çiçeklik var; biraz şekilsiz bir şey ayakları 1-2 cm arasında eğimli ve dairesel demirler. onun ayaklarına tırmandı fakat kendini çok güzel kurtardı.

    Ayrıca evdeki eşyalardan 3 ev daha çıkacağını öğrenmiş oldum. içinde fotoğraflar olması dışında vasfı olmayan 35 yıllık vitrin bile durduğu için ;120m2 evde temizlik yapabildiği alan 58m2. :D

    tek sorun yaşattığı şey deneme için kedi kumlarını halıyla parke üzerinde biraz döktüm. halıdakini aldı parkedekilerin bir kısmı yan fırça ile halının tam kenarına ittirdi ve kumların bir kısmı orada kaldı. robot süpürgelerin genel zayıf noktası o noktalarmış zaten.

    özellikle kedili eviniz varsa kesinlikle robot süpürge muazzam bir şey. halıda saç tüy bırakmadı. 2 kedinin birden dehşet içinde izlemesi dışında rahatsızlık da vermiyor. Home office çalışan birisiyim; sesi falan çalışırken farkettirmiyor bile.

    farklı ev tipi için konuşacak olursam; haritasız, tercihen mopsuz bir model hayli hayli işinizi görecektir.

    bunu annemin evi için aldım 120m2 3+1 girinti çıkıntısı biraz bol bir ev, halı sert zemin yarı yarıya. benim evim 65m2 2+1 salon mutfak birleşik ve çok fazla eşya da yok muazzam sensör, inanılmaz haritanın falan gereği yok.

    benimki gibi ya da daha küçük evi olanların daha ekonomik modellere bakmasını tavsiye ederim.

    @Hepsirobot hocama teşekkür ederim. 10-15 gün 1000 sayfa yazı okumaktan beynim bulandı ki yarısı hocamızın aynı sorulara bıkmadan cevap vermesiymiş gördüğüm :D sabrı için tebrik ederim ben olsam o kadar yapamam.





  • teshub kullanıcısına yanıt
    Bu detaylı inceleme ve bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok emek vermişsiniz.
    Güzel cümleleriniz için ayrıca teşekkürler, bildiklerimi ve biriktirdiklerimi aktarıyorum sadece.
    Saygılarımla

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de bu ürünü almayı planlıyorum. İlk robot süpürgem olacak. Ev tek katlı, yaklaşık 90 M2. Halı ve laminant karışık, yazın tamamen laminant. Bu ürünü önerir misiniz? 4200 liraya alternatif bir ürün var mı? Ben şarj istasyonunda vakumlama özelliği olduğu ve epey iyi yorum aldığı için amatörce bu ürünü seçtim :) satın almadan önce sizleri gördüm ve en azından bir sorayım istedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 19 Kasım 2021; 19:57:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teshub kullanıcısına yanıt
    Hocam odalari temizleme sirasina koymak gibi bir sey var mi, otomatik robot koydugum siraya gore odalara girsin ciksin temizlesin istiyorum mesela, bir de bir odada bir bolge var, oraya haritalamis ama girip temizlemiyor, elle manuel gotursem sonraki seferlerde temizlemeye baslar mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 20 Kasım 2021; 10:31:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu elektrik kesildikten sonra yuvasından çıkıp deli gibi gezmesi çok eksik bir hata biran önce düzelmeli bence

  • husel0000 kullanıcısına yanıt
    Yuvadan cikarip ortalikta biraktigimiz haldeyken elektrik kesilince yine boyle aval aval dolaniyor mu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.