Şimdi Ara

Lycos php-nuke Reklam kaldırma ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lycos da sitem php-nuke sitem kurulu reklamları kaldırmanın bir yolu varmi varsa adım adım ne yapmamız lazım yardımcı olursanız sevinirim ??

• Lycos.co.uk banner kaldırmayıda gösterelimde burda kaynak olarak kalsın

Ilk olarak aşşağıdaki dizini açın..!!

templates/subSilver/overall_header.tpl

Bu kodu bulun..
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

Ve aşşağıdaki scripti ekleyin..!!
    <script>
    function lycosBreak()
    {
    if(typeof("DeleteCookie")=="function")DeleteCookie("adFrameForcePHP");
    }
    lycosBreak()
    function resizeGoogleAdFrame() {
    if (window != top) window.parent.document.body.cols = "*,0";
    }
    resizeGoogleAdFrame()
    //setInterval("lycosBreak()",2000);
    if (window != top) setInterval("resizeGoogleAdFrame()", 1);// lower is better
    </script>

Aşşağıdaki dizini açın..
    templates/subSilver/overall_footer.tpl

bu kısmı bulun..
    </table>
    </body>
    </html>

ve ekleyin..
    <xml>

Kaydedin kapatın ondan sonra..!!

Bannerimiz Kapanıyor bu işlemlerle

• Yardımların için teşekür ederim ama üssteki reklam hala aktif peki onu nasıl kaldıracaM?
  • dur hele <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> bu kodun yerine mi ekleyecez bu kop şarı
  • cewap bekliyorum
  • yaa bende bu reklam kaldırmayı yapamadım.Kodlarla aram iyi değildir pek.Bide bu templates/subSilver/overall_header.tpl dosyası nı ftp adresimin forum bölümünün altında buldum.Ve dediklerinizi yaptım ama yine hiçbir reklam gitmedi.Nasıl olucak bu iş bana ayrıntılı olarak anlatırmısın
  • yaa tamam bu konuda pek bişiy bilmiorum arkadaşlar ama bu cevap vermemeniz anlamına gelmiyor öyle değilmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    php nuke kurulumu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana şu reklam kaldırma olayını sırasıyla adım adım en ufak ayrıntısına kadar anlatıcak baba yiğit aranıyor...
  • Bu son mesajımdada eğer 1 gün süreyle cevaba ulaşamassam konu dışına yeni topic açıcam.Nede olsa herkes orda.
  • yukarda mekansız tarafından neyi nasıl ekliyeceginiz yazılmış bunun adım adımı mı olur ilgili dosyayı bulun ve değişikligi yapın

quote:

Orjinalden alıntı: sarilincasana

Bu son mesajımdada eğer 1 gün süreyle cevaba ulaşamassam konu dışına yeni topic açıcam.Nede olsa herkes orda.

ayrıca burda herkez birbirine karşılık beklemeden yardım ediyor Sabırlı olun dicem ama zaten açık bir şekilde yukarda yazılmış
  • arkadaşlar bizler kaç kişiyiz bu soruyu soruyoz biz mi anlamıyoruz yoksa ustalar anlatmıyor anlamdım ha
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.