Bildirim
LVL 83 WARRIOR AP ? 5056
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
GÜzel CHar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itzpapalotl -- 21 Mayıs 2009; 17:59:31 >_____________________________ -
edit pls
_____________________________ Server: Cypher
Nick : KingHarami / Exploition
LvL : 80
Irk : Orc -
avedon faciasından sonra oyunu bırakmamışmıydın? _____________________________ boraltan bir köprü, aşar geçer aras’ı,
yuğsan aras suyuyla, çıkmaz yüzün karası.
düşman bekler karşıda, önüne kattı beni,
can alınan çarşıda, kardeşim sattı beni.
dönüp seslendim geri, merhametsiz birine,
beni siz vursaydınız, şu gavurun yerine. -
lugias hangukla 5 k
_____________________________ -
Private Servlerda +5 Dual Minataurs Earing,+5 İron Set +5 Dual ROF +10 Shell set +10 Exp Raptorlar 4900 küsür oluyor
Charectere bak anasını satim,Ne PK atalır ama
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Lugi ve hanguk la aynı + da bi çift el silah alsa çok daha fazla olur heralde. _____________________________ -
bunun serverinda oynayanlara
aciyorum :D_____________________________ Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5
Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
-
helal olsun dıcek bırsey yok luguas +10 galıba ? _____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
Gm ile vs yapabilicek bir karekter yapmışsın.Lugi +10 zaten satamadın galiba lugias ta +10 full set +3 shellerden en az 2si +10 tahminlerim bunlar.
AOS +4 ve ya +5_____________________________ -
Oha.
quote:
Orjinalden alıntı: 4HeaveN
Gm ile vs yapabilicek bir karekter yapmışsın.Lugi +10 zaten satamadın galiba lugias ta +10 full set +3 shellerden en az 2si +10 tahminlerim bunlar.
AOS +4 ve ya +5
Arkadaslar Ps 5k Ap
_____________________________ Tanrının sevgisinden en çok bahsedenler, tarih boyunca insan özgürlüğüne ve mutluluğuna en derin nefreti gösterdi. - E. Haldeman-Juliu -
@r0bb3n59 bence sen ps sin tanımadan bilmeden çok konuşma. şimdi bak Kingharami'nin profiline bak açtığı konulara sonra gel buraya olur mu ?
Private Servlerda +5 Dual Minataurs Earing,+5 İron Set +5 Dual ROF +10 Shell set +10 Exp Raptorlar 4900 küsür oluyor. Resimle guzel oynamıslar:) _____________________________ -
@Baktery
İron beltin hiç str vermediğini hesaba kat bide 83 berserkeri hesaba kat.Bide amutlete bak_____________________________ The wind whistles down the cold dark street tonight. -
Hep böyle bir Warrior'um olsun istemişimdir, darısı başıma.
Süper Bir Char Gerçekten.
Bu İtemlerle Ardreamda Düşünemiyorum Hrlde 2k Ap Olur
_____________________________ İmzam kural içidir || Uymam gereken imza kurallarını hiç okumadım. -
Bu atağın sebebi berserking e vermesi.Yoksa o charda olucak max ap 4100 civarı tabi oda çok fazla orası ayrı konu
_____________________________ Kurallara uygun imza -
41,555 defa maşallah ne diyelim
Str ve hp den itemleri hesaplamaya mecalim yok o kadar astronomikler ki
_____________________________ Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
Benzer içerikler
- knight online pvp server tavsiye
- küfürlü nickler
- jackpot nedir
- doğum tarihi bulma programı
- int priest statları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler