Şimdi Ara

LVL 76 WİZARD HERCULES (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • satış iptal konu kilit pls.Çarı gold satışında kullanmak için sadece taxi de kullanmaya kara verdim.İyi yada kötü eleştirileriniz için teşekkürler.
  • güzel char inş. satılır
  • hadi hayırlı satışlar...
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

bari 8 str yi 10 a tamamlada 7/1 HYBIRD olarak sat.

yanlış anlama sadece iyi eleştri bu,insallah satılır arakdasım. bzde char sahibiyiz

Arkadaşlar kusura bakmayın ama konu kilit dedim halde kilit yemedi ve bunlarada daha fazla susamadım için cevap vermek istiyorum artık.Bilmeyenler örensin maksadım.Yanlış anlaşılmasın.

* 1/7 hybirt çar yapılandırmasında 1 str 7 int start point kullanılır.Buda çarın hybirt die nitelendirdiginiz sınıftır.Bu çarlarda mage balanceler düşüktür.

* Mag balance ,int verdikce artar.Imbue-magic(fire-ligt-ice) skiller ile vermiş olduğun hasarların hesaplanamasında kullanılır.

* Light armor giyen bir int carekterde cliricde maxta yada en düşük 77 de tutulmalıdır.aksi takdirde çar atak yönünden düşük kalır ve bunun yanında balanceleri düşer.

* Wizard çarlar can açısından full int oldukları için zayıftır.Pt yaratıkları kesemeye bilir.ama kendinden ortalama 7-8 lvl yüksek yaratıklarıda tekte alabilir.

Şimdi sizlere 1/7 HYBIRT bir çarın startlarını veriyorum.Çok bilenmi doru söğler.Başkalarını yanıltmak için çok bildini idda edenlermi doru söğler buna siz karar verin.

LVL 76 WİZARD HERCULES

• çar kesinlikle satılmaktan vazgeçilmiştir arkadaşlar.oynamayı bilmeyen kimseyede satmayı düşündüm zaman satmayı düşünmüyorum.Serverda beni tanıtyanlarda çarın ataklarının ne durumda oldunu biliyor.elinde +7 staf olan ve kendinden yüksek lvl çarlardan bile yüksek damage vermektedir çar.80 yapana kadar para çarı olarak kullanacam çarı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.