Şimdi Ara

LVL 76 WİZARD HERCULES (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ||Slayer||

quote:

Orjinalden alıntı: ex-namelessone

@ __LP__

Böyle bir cevap verdiysen edebilirsin normaldir..

@ daslar07

char alıp sattığımı herkez biliyor demişsin 11 adet postun war yarısı bu konu altında zaten.. eğer başka bi üyeliğin varsa farklı üyeliklerde ne işin var?

2. char HYBRID olduğu için zaten saldırısı düşük olduğunu naltmaya çalışıyorum nede light armor giymiyorsun demedim. orda anlatmaya çalıştığım şeyin %1ini bile anlamamış olmandan bahesiyorum.

Daha önce stan arkadaşın neden böyle yaptın diye sorduğumda verdiği cevaplardı yazdıklarım farkındaysan.. o karakter satılırken benimde arkadaşım almayı düşünüyordu ama yapılandrımanın yanlış olduğun anlatmaya çalışıyorum, alıcak insanlara.

Sana N'ooluyo sorsunun cevabını bir kez daha söylüyorum.. sizin gibi arkadaşlar herşeyini belirtmediği için o gün ben dikkat etmeseydim charın HYBRID olduğunu arkadaşm anlamıycak ve alıcaktı.. aynı hataya insanlar düşmesin diye uyarıyorum.

Abi arkadaşın problemi var boşver.

+06 kayaş

• quote:

Orjinalden alıntı: ex-namelessone

@ __LP__

Böyle bir cevap verdiysen edebilirsin normaldir..

@ daslar07

char alıp sattığımı herkez biliyor demişsin 11 adet postun war yarısı bu konu altında zaten.. eğer başka bi üyeliğin varsa farklı üyeliklerde ne işin var?

2. char HYBRID olduğu için zaten saldırısı düşük olduğunu naltmaya çalışıyorum nede light armor giymiyorsun demedim. orda anlatmaya çalıştığım şeyin %1ini bile anlamamış olmandan bahesiyorum.

Daha önce stan arkadaşın neden böyle yaptın diye sorduğumda verdiği cevaplardı yazdıklarım farkındaysan.. o karakter satılırken benimde arkadaşım almayı düşünüyordu ama yapılandrımanın yanlış olduğun anlatmaya çalışıyorum, alıcak insanlara.

Sana N'ooluyo sorsunun cevabını bir kez daha söylüyorum.. sizin gibi arkadaşlar herşeyini belirtmediği için o gün ben dikkat etmeseydim charın HYBRID olduğunu arkadaşm anlamıycak ve alıcaktı.. aynı hataya insanlar düşmesin diye uyarıyorum.

aldım çarı aldım formda satarım.yapılan düzeltmeler gözle görülsün die.

sen bana ligt armor giy diosun çarda cleric sikilleri kapatıldı bu çarın armoy giymesinin ne bana ne başkasına faydası olur.

kimseye zorla mal satmıyoruz bu formdada bir çar hakkında bukadar ayrıntılı resim koyan fazla insan görmedim.% 3 lük mage balencede düşüş var ama elbiselerede bu açık kapatılı.çar sp ticketle kasılıo çünkü.

anlayan adam bukadar ayrıntılı resimle anlar zaten.neyin ne oldunu.koydum resim yada ayrıntıda eksik oldunu sanmıyorum.

demokoloji yaparak 100 mesaj atacama gerektinde mesaj atarak gündeme gelmeyi severim.boş eleştiri yapmam.

• üstüne bu konu ile ilgili daha öncede yorum yapmıştım NEDEN STR verildiği NEDEN light armor kullanmadığı ile ilgili , verilen cevap sen Taklamakanda nasıl dmg yiyiorsun biliyormusun oluşu..

önceki sahibinin cleric lvl ı ile light armor giyebildiğini bile bilmediğine emin olmama rağmen hala setin değişmemeiş olması.. magical balance dediğimz vuruşun en büyük belirleyicilerinden birnin %101 de olması ( bunun olması için ya üzerindeki itemlerin 1tanesinin bile int vermiyor olması üzerine 8 STR statı verilmiş olması gerek / yada karakterin 1/7 oranında HYBRID olması gerek ).

arkadaşım bu senin sözlerin.

bu charın 40 lvl olduğu zamanları bilirim o zamanlar wizard değildi clericti ve DH den birinin charıydı ismini hatırlamıorum tam olarak

Edit:Hatırladım aliseçkin'in charıydı tibet heretic üyesi

buda ^^^^CRAZY^^^^ in sözleri

diceksin ne yapmaya çalışıyosun.anlamamışındır gene saçma şeyler yazma die bu yazıdanda anlıcan gibi sahibi liht armor giymeyi biliomuş.

• evet arkadaşım bu resimlerede itiraz edersin bence

LVL 76 WİZARD HERCULES
  • çar hala satılıktır.fiyata indirim yapılacaktır.
  • Güzel char hayırlı satışlar.
  • ocak ayı sonuna kadar alan olursa 250 ytl çarın fiyatı.paraya ihtiyacım oldu için değil.oyunu bırakmak için satıyorum.bu akşam diger çarımıda satışa çıkaracagım.66 lvl full str glavie :D
  • hala günceldir.
  • fiyat 250 ytl acil olarak satılık beyler ayın 10 una kadar satılmazsa konu kilit pls.satış ayın 10 unda iptaldir.
  • up
  • son 3 gün arkadaşlar.ayın 10 unda dedim gibi satış iptal.
  • su anda satılıkmı o char abi??????????
  • fuLL ınt değil Ama Cok fena mag. attack süper
  • ßizi unuttun up bu arada
  • adamın dukkanını onunu kapatmayın.ama bırasda haklılar be kardes wızardın ozellıgı yuksek damage vurması onun ıcınde hatasız ınte vercen bu char anca hybırd olur yoqsa kotu olur.hybırd wızardda ne ıyı damage vurur.ne de dusunuldugu gıbı az damage yer.cılız bi char olur cıkar
  • umarım satarsın
  • Hayırlı satışlar. Umarım istediğin fiyata satarsın
  • hayırlı satışlar up
  • 8 stat point str ye vermişsin aboo battın sen ya bırakı kim nereye veririse versin sonuçta cahr bu bu cebinden alıp diğer cebine koymuş adam 1 str verince bile char adam olmaz zihniyetinden kurtulalım:)
  • ayın 10 una kadar satılmazsa satmıcam zaten arkadaşlar.çar hala kasılmaya devam edio.itemleri sürekli olarak yenileniyor.Shakramlara 59k vuran kaç wizard var bu lvl da.8 point oraya başta verilmiş fakat hata telafisi için bütün itemlerde şuan 5 ınt veriyo durumda :d stafı +7 yapıp skilleri 77 de bırakıp %100 sp ticketle kasmayı kararlaştırdım aynı işlemde alan arkadaş devam ederse çarın ne oldunu anlar ozaman alan kişi.Shakramlarda taksi yaparken almış oldum bir görüntü :d 2 gün öncesine ayittir.

LVL 76 WİZARD HERCULES
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.