Şimdi Ara

Lviv veya Kiev'e Ucuz Yollu Nasıl Gideriz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • schengen vizesi için dilencilik yapmaktan bıktım. topladığım bir tomar evrak, elçilik kapılarında sürünmek, sorgu sual ve cepten çıkan 300-350tl vize ücreti yaka silktirdi. ispanya aşığı olmama rağmen sırf bu yüzden vizesiz olduğu için yakınlarda 1 haftalık belgrad gezim olacak.

rusya'ya gitmeyi düşünüyordum. malum son uçak düşürme olayından sonra rusya vizeyi yapıştırmış. 170 dolar vize ücreti. total masraf 550 lirayı buluyormuş. rusya işi yalan oldu.

ukrayna'nın türkiye'ye komşu olmadığına şu an için seviniyorum. vize sorunu da yok. kiev'e veya lviv'e gidip şehri görmek, gece hayatına takılmak ve rus biralarından içmek istiyorum. hani diyorsunuz ya, uçkur düşkünü ukrayna gezginleri diye. benim böyle bir amacım yok. tamamen gezgin ruhu ve vizesiz yeni bir yer görme heyecanı.

şimdi soruma geleyim. ben bu şehre ucuz uçma yolu bulamadım. pegasus'un kiev'e zaten uçuşu yok. lviv'e var. onlar da epey pahalı. gidiş dönüş 500-600 liraya geliyor. kiev daha da pahalı. münih'e veya amsterdam'a 300-350 liraya uçabiliyorken, kiev, lviv biletleri 550-600tl.

bu şehre 250-350 bandında uçuş sağlayan, schengen alanından aktarma yapmayan makul fiyatlı bir havayolu şirketi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 22 Şubat 2016; 9:51:21 >

• www.skyscanner.com.tr Şuradan araştır tek yöne 150 tlye rahat bulursun.Şanslı isen 100lere bile düşer.

Gidiş kiev dönüş lviv veya tersi yapabilirsin.kievden lvive otobüsle geçersin.Vb vb
    merak ettiğin bişi varsa sorabilirsin cevabını bildiğim kadarıyla cevaplarım
  • Onur air ile gitmiştim ben 2 yıl önce Odessaya. Oradanda Kiev'e otobüsler var 30-35 tl ye denk geliyor 5-6 saatte gidersin Kiev'e. Hem Odessa'yı da görmüş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

www.skyscanner.com.tr Şuradan araştır tek yöne 150 tlye rahat bulursun.Şanslı isen 100lere bile düşer.

Gidiş kiev dönüş lviv veya tersi yapabilirsin.kievden lvive otobüsle geçersin.Vb vb

istanbul-lviv uçağına bilet alıp kiev'de inmeyi düşünüyorum. kiev uçakları pahalı. pasaport polisi arıza çıkarır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

quote:

www.skyscanner.com.tr Şuradan araştır tek yöne 150 tlye rahat bulursun.Şanslı isen 100lere bile düşer.

istanbul-lviv uçağına bilet alıp kiev'de inmeyi düşünüyorum. kiev uçakları pahalı. pasaport polisi arıza çıkarır mı

sorun olmaz. fakat uçakta yanına aldığın çanta ile girebilirsin.yani diğer bagajın varsa o aktarma uçakla lvive gider

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boombip

quote:

sorun olmaz. fakat uçakta yanına aldığın çanta ile girebilirsin.yani diğer bagajın varsa o aktarma uçakla lvive gider

Gitsin nolacak yav. Uslu uslu lviv'de bekler o beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ukrayna havayollarının atatürk ten kiev e uçuşları var genelde ucuz olur. uçak bileti için klişeleşmiş bir gerçek, önce alırsan ucuza alırsın :)
    kharkiv e 3 ay önceden bilet aldım. gidiş dönüş 250 tle ye geldi.
    ara sıra gitmeyi düşündüğün yer için skyscanner dan tarihleri girip yoklama yapman yararına olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BULGARİSTAN DA NE UCUZ ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.