Şimdi Ara

lütfen yardımcı olunuz (alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
0
Favori
9.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eve yeni toshiba 42sl738g ürün kodlu led tv aldım eski ev sinema sistemim beko hps 110 sw bunu birtürlü ses alamadım bu lcd televizyona hangi ses sistemini almam gerekir ben hem dvd hem uyduyu hemde playstatıon 3 ten ses almak istiyorum bana uygun fazla pahalı olmayan alabileceğim en uygun fiyatlı bir cihaz söylermisiniz şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufyurt35 -- 18 Ağustos 2012; 0:52:34 >

• arkadaşlar 650 700 tl arası bir bütçem var bana hangi ses sistemini önerirsiniz playsttıon 3 te oynayacağım televizyonum lcd 42 sl 738g yorumlarınızı bekliyorum
  • Bunlardan herhangi birini seçebilirsiniz.

http://www.lg.com/tr/ev-sinema-sistemi
  • HB1100MK 3D Blu-Ray Satellite Ev Sinema Sistemi mi HT1200TA DVD Ev Sinema Sistemi hangisi benim için daha verimli olur?SONY DAVDZ940 birde bu gözüme takıldı bu üçünden birisini almak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufyurt35 -- 25 Temmuz 2012; 0:12:13 >
  • ya arkadaşlar önerisi olan yokmu kafayı yemek üzereyim durmadan modelleri araştırıyorum dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum
  • BDV-E980W sony ses sistemi birde bu ürün kafama çok takılıyor şansımı sony ses sistemlerinden yana kullanmak istiyorum sesleri bana daha gerçekçi geliyor tavsiyesi olan varmı?
  • hazır toplama almasan daha iyi değil mi?zaten hem dvd hem uydu hemde ps3 baglayacaksın hazır sistemlerde o kadar geniş baglantı secenekleri kısıtlıdır
    yamaha rxv 367 uygun olur senin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 27 Temmuz 2012; 0:00:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu söylediğin ürünü nerede bulabilirim bu ürünü aldığım zaman kabinlerle basınıdamı ayrı alıcaz
  • mediamarkta var bu dediğim cihazlar bass ve frontlar elinizde varsa tabii ki sürebilirsiniz
  • yamaha rxv 367 media marktan aldım diyelim bunlara kabini nerden alıcam biraz daha açık konuşursanız çok sevinirim bass anfi hoporlor bunları ayrımı alıcaz hepsi bir aradamı satılıyor diyelim ki ayrı ayrı alıcaz diyerlerini hangi marka almamız gerekiyor media markta bulabilirmiyim bunları ayrı ayrı aldıktan sonra nasıl birleştiricez servismi gelicek bizmi kurucaz bununla ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim teşşekürler
  • bana bu sistemleri toplamama yardım edecek kimse varmı izmirde veya telefonda yardım edebilecek kimse olursa çok sevinirim bu akşam yamaha için media mark ta olacağağım eşimle sanırım toplama bir sistem kurucam ama sony nin sinema sistemlerinin sesi çok iyi gelmişti toplamanın sesini hiç duymadaım daha doğrusu bilmiyodum toplama sistem olduğunu formu iyice araştırdığımda çoğu insanın toplama bir sistem kurduğunu öğrenmiş oldum bu yüzden formdaki arkadaşlara çok teşekkür ederim
  • mediamarkta kurulum icin yardımcı olurlar hoparlorleri ister ayrı ayrı alın ister bir arada alın ama sesini dinleyerek alın
  • evet bu akşam gittim yamaha rxv 367 yakından gördüm media markta sanırım 1400 tl ye çok iyi bir cihaz çıkacak gibi ilerdede müzik için iki tana kule yapacaklarmış
  • yamaha rxv 367 uyumlu hoporlor tavsiye edebilirmisiniz 30 wat çıkış güçlü hoporlor sistemi var elimde bekonun hps 110 sr kodlu bu hoporlor sistemini yamaha rxv 367 de kullansam ne olur sadece bir bass alsam istediğim sesi yakalayabilirmiyim yoksa bu hopolor sistemi bir işe yaramazmı
  • Besleme : 220 VAC 50Hz (175-240 VAC aras›)
    Uydu hoparlörler Net A¤›rl›k : 7.4 Kg
    Subwoofer Net A¤›rl›k : 10.6 Kg
    Uydu hoparlör Boyut (G x Y x D) : tallboy 71 x 990 x 71 mm
    Merkez Hoparlör Boyut (G x Y x D) : 375 x 71 x 71 mm
    Subwoofer Boyutu (G x Y x D) : 209 x 405 x 385 mm
    Frekans Cevab› : 38Hz ~ 20KHz
    S/N Oran› : ≥ 75 dB
    ÇIKIfi GÜCÜ
    Subwoofer : 70 Watt (4Ω)
    Ön Kanallar : 30 Watt (8Ω)
    Merkez : 30 Watt (8Ω)
    Arka Kanallar : 30 Watt (8Ω)
    © Beko Elektronik A.fi.
    - 8
  • [simage][/simage]

• [simage][/simage]

• bu bass sistemini Yamaha RX-V367 çalıştırabilirmiyim yoksa bu bass ta iptalmi yeni bir bass mı almam gerek malesef ne hd ne optik giriş çıkışı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufyurt35 -- 28 Temmuz 2012; 1:11:21 >
  • elinizdeki hoparlorleri kullanabilirsiniz ama bass olmaz yeni bir bassa gerek yok 2 adet front alın size yeterli olur 3 yollu olduğu için hem bassı hemde diğer sesleri alırsınız yamahadan settting ayarlarında ses cıkışını both yaparsanız bass verir
    size uygun fiyat aralığı bilemiyorum ama sesin rengini dinleyerek karar verirseniz iyi olur ben 2 kule front kullanıyorum yanında pioneer center ve surroundları sürüyorum tercih sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 28 Temmuz 2012; 1:38:29 >
  • bendeki sistem bu fikir olması için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 28 Temmuz 2012; 1:45:30 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.