arkadaslar benim zen stone 2gb modelimp3 var ve hiç acılmıyo interneten yeni sürüm indirdim ve acma tusuna uzun basarak bagladım nasıl oldu anlamadım ama cihaz sarj olmaya basladı ve ve bilgisayar tanıdı ama belgelere ulasamıyorum disk yerlestirin diyo yeni sürümü yüklemeye calişiyorum ve 2 diş sonra semafor zaman aşımı süresi geçildi hatası veriyo lutfen yardımcı olun faturası yok garantiye gönderemiyorum
yanında gelen herhangi bi cd si yok mu?pc tanımamış mp3 ü...
kardes cd cıkmıyo bunların içinden bilgisayar otamatık tanımlıyo
Aslında tam olarak anlayamadım sorununu firmware sorunu mu acaba?
kardes cihaz bilgisayardan cekince hiö acılmamaya basladı ama ben acma tusuna uzun basarak bagladım sarj olmaya basladı fakt cihazın icini acmıyo belgelreacmıyo ve bilgisayardan cekince gene kapanıyo
hocam öncelikle bende de boyle bir sorun vardı kendi deneyimimi aktarayım. firmware icin arkadasıma verdim aleti(zen stone 1 gb) yapamadı adam ustune galiba ,icindeki dosyaları sildi. pc goruyordu bi şekilde sarj işigi da yanıyordu fakat diske girmeye calısınca sorun veriyordu. dh ye baktım burdan hareket ederek devam ettim. creative in sitesinde recovery tool programı var.yazılım sorunları icin.alete format atıyor yani,firmware durumunu da gorebiliyorsun. bunu yukle,su an ki versiyonu nedir ögren.eger bir versiyon yazarsa ne mutlu sana elbet bir yolu vardır yada bu programla olur. fakat kendi durumumu anlatıyım umarım boyle olmaz, current firmware 0.00.0 gibi birsey yazdı.bu ne demek alet harbiden 0 . önce arkadasımasövdüm sonra işleme devam ettim. firmware yuklemeye calıstım. fakat "operating system error:semafor zaman aşımı süresi geçildi" gibi bir hata aldım.tam bu noktada burdan bir arkadas içinden format atman gerek dedi ama bu aletler cok kucuk ve acılmıyor, kozmetik olarak bozuyor bi kere. acımadım. açtım. denedim. olmadı, keza olsa da gözümdeki degeri düstü zaten . üzülerek soyluyorum ki mp3 çaların galiba kullanılmayacak durumda.
quote:
Orjinalden alıntı: ysyselimy
kardes cd cıkmıyo bunların içinden bilgisayar otamatık tanımlıyo
Bir kaç kere dene
bende de hiç açılmama sorunu oluştu 2 defa, aletin herşeyini görüyor ama alet açılmıyordu.. format atmayı dene, eğer o da işe yaramıyorsa üzülerek aletine veda edebilirsin ya da garanti varsa hakkını sonuna kadar aramayı dene, genellikle distribütörler tüketici köşeleri konusunda hassaslar, kendilerini bu yolla tehdit edebilirsin, işe yarıyor genellikle
quote:
Orjinalden alıntı: ysyselimy
arkadaslar benim zen stone 2gb modelimp3 var ve hiç acılmıyo interneten yeni sürüm indirdim ve acma tusuna uzun basarak bagladım nasıl oldu anlamadım ama cihaz sarj olmaya basladı ve ve bilgisayar tanıdı ama belgelere ulasamıyorum disk yerlestirin diyo yeni sürümü yüklemeye calişiyorum ve 2 diş sonra semafor zaman aşımı süresi geçildi hatası veriyo lutfen yardımcı olun faturası yok garantiye gönderemiyorum
arkadaşım bu aletin faturası olmasa da kendine has bir numarası olmalı(imei gibi) o numara sayesinde garanti kapsamındadır kendisi hem aldığın yerde o faturanın kopyası vardır, o fatura yok abi garantisi geçersiz günleri geride kaldı artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme