Bildirim
Lütfen yardım yeni aldım ipad 2
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
connectify programını deneyin ? -
quote:
Orijinalden alıntı: azatalp
Benim kablosuz modemim yok. Laptop üzerinden geçeici ağ oluşturup kuruyordum wifi yi bağlanıyordum iphone dan. Fakat aynı yöntemde ipad de bağlanmıyor. Lütfen bi çözüm belirtiniz kurban olayım çok önemli benim için. :(
Bende su an kaldigim yerde dediginiz gibi ag kurarak bilgisayarin interneti paylastiriyorum ipad 2 de iphone gibi sorunsuz baglaniyor. Agi kaldirip yeniden kurmayi deneyin. Benim tek sorunum kullanilmadigi zaman wifi den otomatik olarak cikiyor ki ben bildirimler icin bagli kalmasini istemekteyim. -
Vallaa abglanmiyor bende anlayamadim gitti sebebini. Baglansinda bildirimler gelmesin. Girebilmek icin telefonun erisim noktasindan vodafone sinrsiz internetten yaralaniyorum fakat cok yavas. Rica etsem benim icin baglanti ayarlarina bakar misin ip ve dns ayarlarindan gorununlere felan ben otomotik olarak doldurmayi seceneklemistim. Acaba oralarla alakali bir durum mu? Yahu birde soyle bir durum var baglandi gorunuyor yukarida wifi isaretide cikiyor ama nafile, interter olmadigin safaride baglanti saglanamadi yazisi cikiyor. -
Tesekkur ederim ilginiz fakat denedim olmadi. :( yahu akil sir erdiremedim olmayak olsa telefondada olmamali. -
quote:
Orijinalden alıntı: azatalp
Tesekkur ederim ilginiz fakat denedim olmadi. :( yahu akil sir erdiremedim olmayak olsa telefondada olmamali.
İlgisi olmayabilir fakat bir de Virtual Router Manager adlı programla deneyin ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X