Şimdi Ara

Lütfen yardım TORCH mu BOLD mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yurtdısından telefon getirticem.Bu iki telefon arasında kaldım.Blackberry 9800 Torch mu 9900 Bold mu ?
    Bana torch daha şık ve iyi gibi geliyor fakat torchun işlemcisi yavas gibi duyumlarda aldım.Birde 9900 bold un ekranı küçük o ekranda dokunmatik ne kadar iyi olabilirki.
    Fiyat hiç önemli değil bilgilendirirseniz sevinirim.

• Blackberry Torch 9800 daha şık. Ancak kızağı uzun vadede sorunlar yaşattı bana. Bir de işletim sistemi Blackberry Bold 9900'a göre daha eski.

Şu an Blackberry Bold Touch 9900 kullanıyorum. Bence ekran boyutu hariç her alanda Torch 9800'den daha iyi.
  • Benim tek korkum torch da işletim sistemi yavaşmış.Şöyle diyim hani ekranı sağ sola kaydırınca kasmalar oluyormus bu doğru mu ?
  • Bold 9900 derim işlemcisi,yazılımı,indirme hızı vs. ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla büyük ekran istiyorsan Torch 9860 düşünebilirsin. Bu ikisi arasından ise 9900 derim.
  • 9810 da düşünebilirsinizhttp://blackberry.com/tr/tr/torch-9810-specs.html

• Multimedya için ekran büyüklüğü önemli. Multimedya sizin için önemsiz ise 9900 daha iyi bir telefon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elbette Bold 9900. BlackBerry'nin şu ana kadar çıkmış ben iyi telefonu bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer blackberry almaya niyetiniz varsa, bu zamandan sonra Bold 9900 haricinde herangi bir model alınmaz. Alınırsa sıkıntı yaratır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 30 Temmuz 2012; 13:39:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Eğer blackberry almaya niyetiniz varsa, bu zamandan sonra Bold 9900 haricinde herangi bir model alınmaz. Alınırsa sıkıntı yaratır.

Bold 9790 da alınır bence. Bold 9900 kadar olmasa da iyi cihaz.

• 9900

• 9900
  • Bold 9900
  • 9900 al. Torchtan islemcisinin yavasligindan degil on tarafindaki soyulmalar yuzunden sogursun

• 2 yildir kullandigim 9700 verip, BOLD 9790 aldim. 1 aydir kullaniyordum. Hizi, hafifligi, performasi karizmatik yapisi cok iyi. Buyuk bir keyif ve memnuniyet ile kullanmaktayim...

• 1 yıllık blackberry torch kullanıcısı olarak, telefon alacak olsam asla blackberry almazdım. İnsanı telefondan soğutuyor. 3310 ile gezesi geliyor insanın o derece yani. Bir telefon 3 kere garantiye gidip 2 kere değişip buna rağmen hala sorun çıkarıyorsa sıkıntı büyük bence. Üstelik garantide bu seride bir yazılım hatası var amerikada toplatıldı zaten gibi sözler duydum, sanki dalga geçiyorlar. Blackberry telefon işini bıraksın acilen. Hele kuzey kıbrısta telefondan bile saymıyorlar. Öyle ki gsm operatörleri internet paketi bile yapmıyorlar bu telefonlara. Wifi bulursanız internete girebiliyorsunuz ancak, tabi türkiyede böyle değil, ufak tefek artıları olduğu söylenebilir bbm gibi. Ama artık whats upp var bbmin de pek esprisi kalmadı. Bütün bu sitemlerimden sonra yine de alacaksan bold al diyorum :) torc un kızaklı olmasından dolayı sıkıcı bir havası var.
  • kardeşim kesinlikle bold 9900 al nedeni sorma kullan anlarsın dayımda var arada kullanıyorum çok güzel bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyrenia

1 yıllık blackberry torch kullanıcısı olarak, telefon alacak olsam asla blackberry almazdım. İnsanı telefondan soğutuyor. 3310 ile gezesi geliyor insanın o derece yani. Bir telefon 3 kere garantiye gidip 2 kere değişip buna rağmen hala sorun çıkarıyorsa sıkıntı büyük bence. Üstelik garantide bu seride bir yazılım hatası var amerikada toplatıldı zaten gibi sözler duydum, sanki dalga geçiyorlar. Blackberry telefon işini bıraksın acilen. Hele kuzey kıbrısta telefondan bile saymıyorlar. Öyle ki gsm operatörleri internet paketi bile yapmıyorlar bu telefonlara. Wifi bulursanız internete girebiliyorsunuz ancak, tabi türkiyede böyle değil, ufak tefek artıları olduğu söylenebilir bbm gibi. Ama artık whats upp var bbmin de pek esprisi kalmadı. Bütün bu sitemlerimden sonra yine de alacaksan bold al diyorum :) torc un kızaklı olmasından dolayı sıkıcı bir havası var.

Torch kullananların çoğu hiç memnun değil gerçekten ilginç, sorunlu bir seri falan olsa gerek. Ama yeni modelleri gayet güzel bence.

• Kesinlikle bold 9900 ama yurt disindan getirteceginiz icin 9810 getirtebilirsiniz o cihaz daha guzel torchun gelismis hizli modeli.

• 9860 veya 9900... Gerisi yalan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.