Şimdi Ara

lütfen yardım. sony DAV-DZ300 home theater'a divx okutamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun araştırmalardan sonra SONY DAV-DZ300 model home theater aldım. divx çaldığı belirtilmesine rağmen, divxleri okumuyor. (data error veriyor). servisine sordum, birşey bilmiyorlar, sadece "orjinal divx olması gerekir, çekme divxleri okumaz" diye salladılar (???). şimdi o kadar parayı divx okumayan bir alete mi verdim diye hayıflanmaya başladım. bu sorunu nasıl aşarım. lütfen bana yardımcı olabilir misiniz.

gökhan bayram

• dvx sini hangi pro da yazdın ve kaç hızında yazdırdın :???????????
  • divx'i ben kendim indirmedim arkadaşım, piyasada satılan hazır divxleri denedim. tahmin edebileceğin gibi bu konularda fazlaca bir bilgim de yok. problem ne olabilir sizce.
  • pc de görüyormu sony de bir problem olucağını sanmıyorum ki kalite acısından bir numaradır sony ama yinede dvd/dvx playerlerin gözü nazik oluyor sen yeni bir dvx filmi kopyalamyı dene ve 8x 16x arası cd kopyalama yapman sağlıklı olucaktır öğle dene bizdede bu sorun vardı dvx player çok hızlı yazmış cd leri okumuyordu (ama sendeki dvx leri baska dvx playerde kullanabiliyormusun birde onu kontrol et) kolay gelsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_man -- 28 Temmuz 2005, 15:03:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan75

selam arkadaşlar,

uzun araştırmalardan sonra SONY DAV-DZ300 model home theater aldım. divx çaldığı belirtilmesine rağmen, divxleri okumuyor. (data error veriyor). servisine sordum, birşey bilmiyorlar, sadece "orjinal divx olması gerekir, çekme divxleri okumaz" diye salladılar (???). şimdi o kadar parayı divx okumayan bir alete mi verdim diye hayıflanmaya başladım. bu sorunu nasıl aşarım. lütfen bana yardımcı olabilir misiniz.

gökhan bayram

yapabileceğin en iyi şey ( ki orjinal divx falan hikaye ) aynı cdleri vestel ve philipsin divx playerlarında denemen eğer onlar okuyorsa sanırım sony nin o modeli kısıtlıdır....

• kardeş bende başta bi iki cd denedim çalışmadı.daha sonra başka bi cd denedim ve 10larca videodan sadece 2 tanesini okudu.bilgisayarda baktım okuduğu videolara avi. formatındaydı.bende pek anlamıyorum divxten acaba diyorum codec lerimi yetersiiz bi şekilde mpeg,wma.. codeclerini yükletmem mi gerekiyor??ben spot aldım sesle ilgili bi kaç problamim var başka kimsede olmadığı için kıyaslayamıyorumda.özeline attım bi yardmcı oluversen
  • özeline benim sesle ilgili sorunları attım tabi daha sorunmu bilmiyorum onuda amamaksat kıyaslamak olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan75

selam arkadaşlar,

gökhan bayram

Bazı palyerlar cd seçebiliyor.Seninde tahmin ettiğin gibi divx vs. film satanlar beterin beteri en kalitesiz boş cd yi kullanırlar.Tavsiyem eğer bilgisayarın bu divx i okuyorsa bunu daha kaliteli bir cd ye kopyalaman.
  • Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun bende bu sistemi almayı düşünüyorum bana + larını - lerini özelime yazarsan veya bir msn adresini verirsen görüşelim diyorum..

Sony nin siteisnden Destek kısmından firmware yükseltmesi yapmanı öneriyorum bu seferde göztermezse aldığın yere yada servisine götür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.