Şimdi Ara

lütfen yardım,samsun j5 mi sony xperia m4 aqua mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar,yeni üyeyim.herkese selam ederim.
    Bir konuda desteğinize ihtiyacım var,telefon almam gerekiyor,bütçem 800 bandı.iki telefon arasında kaldım.Samsung J5 mi yoksa Sony Experia M4 aqua mı? ikisi de aynı fiyat

önemli konularım:şarj ve sar değeri.(çocuklarımın elinde telefon sürekli).sosyal medya harici pek telefonla işim olmaz,yani ekran kalitesi Ram falan hiç anlamayacağım şeyler,

Siz bu işlerden anlayan insanlarsınız.lütfen bana bir yol gösterin.Allah razı olsun hepinizden.Selamlar saygılar.

• 10agustos81 1 kullanıcısına yanıt
    Samsung'dan düşük seviye cihaz alınmaz.Sony alın.Yada diğer alternatiflere bakın.Lenovo a7000 iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony den kurdan copu bile alinmaz. Zaten mobilde artik devlerin degil cinlilerin bile alay ettigi bir firma haline geldi sony,her gecen gun kuculmeler,isten cikarmalar,kepengi indirdi indirecekler.

Bakin sony fanboycuklari 1000 liraya kadar butcesi olan binlerce insana m4 aqua copunu aldirarak,beddualarin ahlarin kralini aldilar.
    O insanlara aylarca android 6 gelecek yea dertleriniz bitecek diyerek,1 gb dahili hafizaya sahip cop oglu cop bir cihazi aldirdilar.

O insanlar 2016 yilinda 2015 yilinda paralariyla rezili rusva oldular.
    Samsungun guncellemesine laf atan uc bes cakal,m6 cikmak uzereyken sonunda lutfedilen android 6 guncellemesine kadar giklarini cikarmadi.

Bu insanlar bir seneden fazladir kullanicisina 1 gb alani LAYİK goren rezil firmanin,uc kurus fazla kar etme istegi nedeniyle kafayi siyirdilar.

Bu forumdaki uc bes sony fanboyu cakalin aldigi ahlar beddualarin sonu dunku guncelleme ile de bitmedi. Cunku turk montajcisi gm in bile 'basarabildigi' sd karti birlestirip buyuk hafiza olusturma utopyasi dunku les guncelleme ile son buldu,sony beyler o olayi da engellemis. Olan bu akli m4 hafizasi kadar bile etmeyen fanboycuklarin ah almalarindan baska bir ise yaramadi,insanlari magdur ettiler.

Bilincli ve yolunmak istemeyen kullaniciysaniz Sony almayin net.

Bu arada sar degeri konusundaki hassasiyetiniz icin tebrik ediyorum,bu konuda samsung cihazlar piyasanin en dusuk degerli telefonlarini uretiyor,ortalama olarak iphonelarin 5 te biri kadar az degerde oluyor sar degerleri. İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Sony den kurdan copu bile alinmaz. Zaten mobilde artik devlerin degil cinlilerin bile alay ettigi bir firma haline geldi sony,her gecen gun kuculmeler,isten cikarmalar,kepengi indirdi indirecekler.

Bakin sony fanboycuklari 1000 liraya kadar butcesi olan binlerce insana m4 aqua copunu aldirarak,beddualarin ahlarin kralini aldilar.
    O insanlara aylarca android 6 gelecek yea dertleriniz bitecek diyerek,1 gb dahili hafizaya sahip cop oglu cop bir cihazi aldirdilar.

O insanlar 2016 yilinda 2015 yilinda paralariyla rezili rusva oldular.
    Samsungun guncellemesine laf atan uc bes cakal,m6 cikmak uzereyken sonunda lutfedilen android 6 guncellemesine kadar giklarini cikarmadi.

Bu insanlar bir seneden fazladir kullanicisina 1 gb alani LAYİK goren rezil firmanin,uc kurus fazla kar etme istegi nedeniyle kafayi siyirdilar.

Bu forumdaki uc bes sony fanboyu cakalin aldigi ahlar beddualarin sonu dunku guncelleme ile de bitmedi. Cunku turk montajcisi gm in bile 'basarabildigi' sd karti birlestirip buyuk hafiza olusturma utopyasi dunku les guncelleme ile son buldu,sony beyler o olayi da engellemis. Olan bu akli m4 hafizasi kadar bile etmeyen fanboycuklarin ah almalarindan baska bir ise yaramadi,insanlari magdur ettiler.

Bilincli ve yolunmak istemeyen kullaniciysaniz Sony almayin net.

Bu arada sar degeri konusundaki hassasiyetiniz icin tebrik ediyorum,bu konuda samsung cihazlar piyasanin en dusuk degerli telefonlarini uretiyor,ortalama olarak iphonelarin 5 te biri kadar az degerde oluyor sar degerleri. İyi forumlar

• teşekkür ederim.bilgileriniz için.a7000 baktım ama sar değeri yüksek diye duymuştum.o yuzden elemiştim açıkçası.
  • M4 Aqua

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.