arkadaşlar bilgisayarımda -hangi tarayıcıyı açarsam açayım- yukarda bir banner beliriyor. "get a job in your city!" gibi şeyler yazıyor. beni asdelike.com/go.php ya da /index.php gibi bir siteye yönlendiriyor. birçok kez anti-virus ya da spyware taraması yaptırdım, adblockla engellemeyi denedim, siteyi yasakladım ama olmuyor. bundan önce de aynı yazı beni resvalox.com diye bir siteye yönlendiriyordu son birkaç gündür asdelike.com'a yönlendirmeye başladı.
ne yapacağımı hiç bilmiyorum. lütfen yardım edin..
quote:
Orijinalden alıntı: asdelike
arkadaşlar bilgisayarımda -hangi tarayıcıyı açarsam açayım- yukarda bir banner beliriyor. "get a job in your city!" gibi şeyler yazıyor. beni asdelike.com/go.php ya da /index.php gibi bir siteye yönlendiriyor. birçok kez anti-virus ya da spyware taraması yaptırdım, ****la engellemeyi denedim, siteyi yasakladım ama olmuyor. bundan önce de aynı yazı beni resvalox.com diye bir siteye yönlendiriyordu son birkaç gündür asdelike.com'a yönlendirmeye başladı.
ne yapacağımı hiç bilmiyorum. lütfen yardım edin..
combofix deneyiniz, bir cok yontem kullanmis olabilirler, toolbar olabilir, proxy uzerinden cikariyor olabilirler , hepsini tek tek kontrol etmek gerekir ya da combofix.
teşekkür ederim deneyip sonucu buraya yazacağım.
ne yazık ki combofix de çare olmadı.
bu arada bilgisayarım evimdeki ana bilgisayardan internet hattını kullanıyor. bu durumda combofixle taramayı o bilgisayardan yapsam daha sağlıklı mı olur sizce? çünkü ana bilgisayarda active desktop recovery kapatıldı uyarısı var. ne yapmam gerekiyor sizce?
kasperksy internet security 2011 ile tarama yaptır birde
trend microyla yaptım zaten... off olmayacak sanırım formatlamak da istemiyorum...
bhr ve hjackthis programıyla link temizliğini deneyin, hjackthis rapor dosyasını buraya ekleyin isterseniz, inceleyelim
Arkadaşlar bende de aynı sorun var 5 gündür. Aynı reklamlar bende de çıkıyor. Denemediğim şey kalmadı. Bir sürü virüs temizleme programı kullandım. Virüs yok görünürde. Ama hala çıkıyor. Hatta aynı kablosuz ağı kullanan diğer tüm bilgisayarlarda da çıkıyor bu reklamlar. O nedenle internet ağından bulaştığını düşünüyorum ama bilemiyorum da tabii. Format çözüm olmayacak gibi geliyo bu durumda.
Bir de, proxy ayarlarını değiştirdiğimde reklamlar çıkmıyor. Bütün bunlara ne sebep olabilir acaba??
Lütfen yardım edin !!!
Yardım edecek kimse yok mu, lütfen çok acill !!!!
hjackthis logu temiz görünüyor, aklıma gelen bir çözümde " Zone Alarm " firmasının free güvenlik duvarını kurabilirsiniz, linkten yapılan saldırıları anında bloklayıp size bilgi veriyor
iobit denedinizmi ? kaspersky virüs tabanlı tarama yapıyor.iobit te tarayıcı eklentilerinden internet paket ayarlarına kadar düzenleme yaptırabiliosunuz
Teşekkürler arkadaşlar. Tavsiyelerinizi uygulayacağım. Umarım bi sonuç elde edebilirim...
Arkadaşlar merak ettiğim birşey daha var. Bu reklam yazıları sadece evdeki internet ağını kullandığımda çıkıyor. Başka bir yerden internete bağlandığımda veya evdeyken proxy ayarlarımı değiştirdiğimde çıkmıyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba? Evdeki internet ağında mı virüs var ki??
Bilgisayarı dediğiniz programı ile tarattım, Zone Alarm firewall'ı da yükledim ama malesef yine aynı reklamlar çıkmaya devam ediyor. Ne yapacağım, lütfen yardım edin !!!!
advanced system care programını öneririm o zaman .tam bi bakım aracı.explorer eklentilerinden casus yazılımlara kadar ayar yapabiliyorsunuz.ücretsiz.