Şimdi Ara

LUTFEN YARDIM ..... ...... !!Konu İçeride -->

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim pcde bi sorun var .... oyunun grafik kalitesine göre oyunu oynarken belli bi süre sonra pc yavaşlıyor .... sanki frameler yavaşlıor gibi ... pc ye restart atınca da düzeliyo ... sorun nereden kaynaklanıyor acaba ?? ... Yardımlarınızı bekliorum ........ ... bu arada Pc 512MB Ram - GeForce FX 5200 .....(( 128 MB)) .....

• Başlıklarınız sorunun aslını yansıtırsa daha çabuk çözüm bulabilirsiniz.
  • oyunun grafık ayarları en ust sevıyede olabılır bunu bır kontrol et mınımum a al kolay gelsin
  • hocam bu restat sırasında veya oyun yavaşlamaya başldığında bıos tan ses geliyorsa bunlar hayırlı değil malesef.....
    özellikle e.k tınızın çok iyi bir kart değil, ve oynadığınız oyunlar kaliteli veya iyi bir sistem gerektiren oyunlarsa restat oluşması normal
  • o yavaşlama sırasında ekran kartının ve işlemcinin sıcaklıgını elinle kontrol et muhtemelen ıkısınden biri veya her ikiside ısınıyor fan temızle yada kasa acık kullan vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc-system1

hocam bu restat sırasında veya oyun yavaşlamaya başldığında bıos tan ses geliyorsa bunlar hayırlı değil malesef.....
    özellikle e.k tınızın çok iyi bir kart değil, ve oynadığınız oyunlar kaliteli veya iyi bir sistem gerektiren oyunlarsa restat oluşması normal

evet yavaşlayınca hafif çınlama gibi garip bi ses geliyor ...... sebebi nedir ?
  • Cevaplarınızı bekliorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çınlamanın nerden geldiğine dikkat et hardiskten mi veya başka bir donanımdan mı hangisinden geliyor ise o donanım ile ilgili bir sorunun vardır. birde oynadığın oyunun ne gibi bir sistem gereksinimine ihtiyacı var ona dikkat et....
  • Yavaşlama HDD nin yavaslıgından olabilir, RAM yetersiz geliyordur ama en büyük sebep ekran kartının pek de iyi olmaması,

Donanımsal ise sıcaklık en buyuk etken bence, fanlar dugun donuyor mu kasa icinde hava akımı ne durumda?
  • kasa açık kullanıyorum ..... arka fan bana soğuk veriyo kasaya bi etkisi yok o ilginç geldi bana.... ayrıca ekran kartımda fan yok .. pc donanımlarıyla pek alakam yoktur da fan olmaz mı grafik kartlarında ? ...... arka fanı söküp e.k altına yerleştrsem nası olur zaten kasa açık ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.