Şimdi Ara

Lütfen Yardım.İnternet ayarları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende bi problem varki allah düşmanıma vermesin.Şimdi normal adsl e giriyorum cillop gibi çalışıyor sayfalar takır takır açılyor.Ancak işte internetten filan program yüküyorum bilgisayara daha sonra restart çektiğimde bilgisayarı açtığımda pc internete girmiyor.Ne oluyo ne bitiyo bi anlam veremiyorum.Her türlü ayarı tamam hiç bir değişiklik yok ancak adresi giriyosun enter lıyorum yok sayfa açılmıyor veya çok ama çok yavaş geliyor.Nereden nasıl bu ayarlar değişiyor anlamıyorum.Bu problem için işte windows un sisttem geri yüklemeyi kullanıyorum o güzel derdime derman oluyo problem oldumu bi önceki noktaka döndüğümde problem kalmıyo ancak bu sefer mesela bilgisayarda uzun bi süre sistem geri yüklemede geri yükleme noktası oluşturmadığında da veya başka bi sebepten durduk yere o geri yükleme noktalarını siliyo hard disk te yerden tasarruf etmek için.Bu seferde problem çıktımı sistemi geride yükleyemiyorum.Kalıyorum öyle.Ondan sonra format çek bilgisayara.Yani durum böyle ne yapmam gerekiyo.Bunun bi programı varmıdır nedir bi çıkış yolu söyleyin ne olur.Norton ghost u yükledim ancak ondada sistemi yedekleme yaparken sistemin tümünü yedekliyo bende 90 gb hardisk var 60-70 gb ı dolu bunu ben yedeklemeye kalksam bana bi yine 60 gblık yere daha malolacak.Ve saatlerce yedeklemesi sürecek.Sistem geri yüklemede öyle deil.On onbeş saniyede tamam.Yani açıkçası bu sistem geri yükleme tarzında bi program arıyorum.Yarımcı olursanız sevinirim.

Bak.... bilki domuzların önüne inciler serilmez
    Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez
    Ne fark eder ki; kör insan için elmasta bir camda
    Sana bakan kör ise, sakın kendini camdan sanma
    (MEVLANA)

• quote:

Orjinalden alıntı: crux2005

Arkadaşlar bende bi problem varki allah düşmanıma vermesin.Şimdi normal adsl e giriyorum cillop gibi çalışıyor sayfalar takır takır açılyor.Ancak işte internetten filan program yüküyorum bilgisayara daha sonra restart çektiğimde bilgisayarı açtığımda pc internete girmiyor.Ne oluyo ne bitiyo bi anlam veremiyorum.Her türlü ayarı tamam hiç bir değişiklik yok ancak adresi giriyosun enter lıyorum yok sayfa açılmıyor veya çok ama çok yavaş geliyor.Nereden nasıl bu ayarlar değişiyor anlamıyorum.Bu problem için işte windows un sisttem geri yüklemeyi kullanıyorum o güzel derdime derman oluyo problem oldumu bi önceki noktaka döndüğümde problem kalmıyo ancak bu sefer mesela bilgisayarda uzun bi süre sistem geri yüklemede geri yükleme noktası oluşturmadığında da veya başka bi sebepten durduk yere o geri yükleme noktalarını siliyo hard disk te yerden tasarruf etmek için.Bu seferde problem çıktımı sistemi geride yükleyemiyorum.Kalıyorum öyle.Ondan sonra format çek bilgisayara.Yani durum böyle ne yapmam gerekiyo.Bunun bi programı varmıdır nedir bi çıkış yolu söyleyin ne olur.Norton ghost u yükledim ancak ondada sistemi yedekleme yaparken sistemin tümünü yedekliyo bende 90 gb hardisk var 60-70 gb ı dolu bunu ben yedeklemeye kalksam bana bi yine 60 gblık yere daha malolacak.Ve saatlerce yedeklemesi sürecek.Sistem geri yüklemede öyle deil.On onbeş saniyede tamam.Yani açıkçası bu sistem geri yükleme tarzında bi program arıyorum.Yarımcı olursanız sevinirim.

seninki pc kullanmak değil eziyet kardeş. sen pc ni iyi anlayan birinin eline bırak bi adam etsin sistemi. o iş öyle ghost ile sistem geri yükleme ile olacak bir şeye benzemiyor. geçmiş olsun.

• her formattan sora aynı şeyimi yapıyo gene? eğer öyleyse sorun xp de diildir zati. modem landanmı bağlı? lan driverlarının yeni sürümünümü kullanıyosun? xpde diilse
    1 lan driveri
    2 ethernet kartı (onboardsa bilemicem)
    3 modem
    4 modem ayarları
    bunlar sorun çıkarır herhalde.
    modemin markası ne?
    Ergin Ateş
    Yenimahalle - AnkarA
    erginates@gmail.com
  • internetten program yüklüyorum resettten sonra çalışmıyor demişsin yüklediğin programlarda sorun olabilirmi?
    Yeni bir hayata başlıyorummm
  • Evet işte o bazı programlardan kaynaklanıyo.Nasıl oluyoda nerden o ayarlar değiştiriliyoda modemin driver i filan he şeyi tam ken internete giremiyorum.Anlamıyorum.Modemim inca adsl modem usb den bağlanıyom
    güvenlik programlarımda var trojan filan da olduğunu sanmıyorum ama sistem geri yükleme tarzı bi problem varmıdır.Beni bu konuda ne aklar?

Bak.... bilki domuzların önüne inciler serilmez
    Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez
    Ne fark eder ki; kör insan için elmasta bir camda
    Sana bakan kör ise, sakın kendini camdan sanma
    (MEVLANA)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP sabitleme lütfen yardım..
    10 yıl önce açıldı
    İnternet YARDIM.
    2 ay önce açıldı
    IP TV YARDIM LÜTFEN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.