Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM! İ900 TÜRKÇE ROM YÜKLEME..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENİM TELEFONUMDA VERSİON KISMINDA;
    PDA: İ900DXHK2/PVR06
    PHONE: İ900DXHK2 YAZIYOR.. BEN TÜRKÇE ROM YÜKLEMEK İSTİYORUM FAKAT SAMSUNGUN ROM YÜKSELTME SİTESİNE GİRİP VERSİONU YAZDIĞIMDA HATA VERİYOR TEKRAR DENEYİN DİYOR BENDE JVLİ BİR KOD BULUP YAZDIM..ROMU İNDİRMEYİ BAŞARDIM FAKAT YÜKLEMEYE ÇELIŞTIĞIMDA UYUMSUZLUK HATASI VERİYOR..SAMSUNG OMNIA SGH-i900 "Yapılandırma ve Yazılım Destek" KONUSUNDA BU SORUNUN ÇÖZÜMÜYLE İLGİLİ 2 SEÇENEK VERMİŞ

1-Arama tuşlarını açıp *#1546792*# kodu girilir çıkan ekranda "Preconfiguration" seçeneğini seçilir.*#81230*# kodunu girip ok'e basılır, ülke olarak kurulan firmware in kodu hangi ülkeye aitse o girilir. Kod listesini aşağıda verdim. Sonra ok'e basıyoruz telefon hard reset atacak.
    Şimdi firmware�i tekrar yüklemeyi deneyin.

BUNU YAPIYORUM FAKAT TELEFON HARD RESET ATMIYOR..

2-Kuracağımız firmware ülke kodu DX diyelim. Binary editör ile romu açıp i900DX+NULL(0000h)'i UTF-16 formatında romda bulun, i900DX yazısındaki DX kısmını JV ile değiştirip kaydedin. Şimdi firmware�i tekrar yüklemeyi deneyin.

BİNARY EDİTÖR DİYE BİR PROGRAM BULAMADIM NERDEN İNDİREBİLİRİM..??

VE TELEFONU 2. EL OLARAK ALDIM..TELEFON TÜRKİYEDEN ALINMIŞ..FAKAT BENİM TELEFONUMUN VERSİYON KISMINDA DX YAZIYOR..
    SAMSUNG OMNIA SGH-i900 "Yapılandırma ve Yazılım Destek" KONUSUNDA YAZDIĞI ÜZERE DX KODUNUN ANLAMI Endonezya, Malezya, Filipinler, Singapur, Vietnam BENİM TELEFONUMUN ÜLKE KODU JV OLMASI GEREKİKEN NEDEN DX..?? ALDIĞIM ARKADAŞ ROM YÜKLEDİM DEMİŞTİ O YÜZDEN Mİ DX YAZIYOR ÜLKE KODUMDA..?

YARDIM EDİN LÜTFEN..!!

ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM..

• dostum boşver uğraşma bunlarla linkte nasıl yapılacğı var çok kolay
    http://www.mobi leturk.org/coerta/forum/viewtopic.php?f=10&t=416

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.