Şimdi Ara

Lütfen yardım ev için çok amaçlı yazıcıı!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım;neden o taner seyrek beye bir mail atmıyorusn zaten no zetabilgisayarın (verdiğim link) ilk sayfasında anlatmış ayrıntılı anlatacağı kadar;kafandaki soru işaretlerini ise Taner Bey yada başka DMBS kullanan bir arkadaşın çözebileceğini düşünüyorum...
  • Canon MP-510 kullanmaktayım.Tavsiye ederim.Kartuşları tam dolu geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmatic1 -- 7 Eylül 2007; 11:59:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cremisiastro

Kartuş dolumu yapıcaksan bence canon mp460 modelini kaçırma c4180 modelini oranla daha performanslı bir makina kartuşlarınıda kendin doldurabiliyorsun çok basit forumdaki topiclerede bakarsan ihityacın olan bilgilere ulaşabilirsin.

c4180 modelin Kartuşlardan siyah bitti diyelim renkliden baskı almaya devam edemezsin hatta tarayıcının kartuşla bir alakası olmamasına rağmen bunu yapamazsın + olarak kalın bir kitabın taramasını yada bu ekstra bi olay ama blutoothtan baskı alamazsın...

Bunların hepsini Canon mp 460 modelinde yapabilirsin kartuş baskı adetlerindede şöyle bilgi vereyim....

C4180:Siyah 7 ml Renkli:5 ml
    Mp460:Siyah 16 Renkli:12ml

ml:İçerisindeki mürekkep miktarı anlamına gelir.

Resim baskısı gerçi fazla almıyacağını söyledin resim baskısındada çok kaliteli bir model 4800x1200dpi çözünürlükle 2 pl damlacık boyutu üzerinden baskı alıyor....

Benim tavsiyem Canom mp460...........C4180 alma kaçırma MP460ı

DOLUM HAKKINDA BİLGİLER

http://forum.donanimhaber.com/m_8707054/tm.htm

Arkadaşım teşekküler ama senin dediğin canon lara elle yapılan mürekkep doldurma meselesi değil mi??

Ben elimdeki EPSON DX4850 yi satmadan bu DMBS kullanarak kartuş besleme yapmak istiyorum.Bu bigen arkadaşımın bahsettiği olay yani.O konuda bilgi almak isityorum eğer olmazsa benim alete yazıcı almak zorunda kalırım o zaman danışırım.

Bi de arkadaşım bu taner beyle falan uğraştırma beni senin bildiğin daha iyi bilgi alabileceğim yer var mı???Ben zaten araştırcam şimdi forumda topiği var mı bu kartuş besleme sisteminin...

• arkadaşım çok fonksiyonluda bu olay çokta uygun maliyetli değil dx serisi bir model alıcaksan kesinlikle ciss yöntemini kullanma rx 360 yada rx640 düşünebilirsin.Çünkü dx modeli mürekkeb yiyor hemde inanılmaz şekilde alırsan pişman olursun.
  • quote:

arkadaşım çok fonksiyonluda bu olay çokta uygun maliyetli değil dx serisi bir model alıcaksan kesinlikle ciss yöntemini kullanma rx 360 yada rx640 düşünebilirsin.Çünkü dx modeli mürekkeb yiyor hemde inanılmaz şekilde alırsan pişman olursun.

Y

a yok arkadaşım iş işten geçti.Bende zaten dx4850 var.Bende biliyorum çok yediğini ama işte bu sistem takılırsa süper olur.Yarın sorcam zeta bilgisayara olmazsa yenisin alcaktım zaten ben ama epsonlar için genel olarak çok mürekkep yiyor diyolar o yüzden hp 3180 yada c 4180 almayı düşünüyorum.Bu dediğin modellerde mürekkep olayı nasıl???
  • DİĞER TOPİCLERDE YARDIMCI OLDUM SANIRIM KAFANIN RAHAT OLACAĞI BİR MODEL TAVSİYE EDİYORUM SANA...
  • quote:

DİĞER TOPİCLERDE YARDIMCI OLDUM SANIRIM KAFANIN RAHAT OLACAĞI BİR MODEL TAVSİYE EDİYORUM SANA...

SAĞOL MP 460 DEDİN BİLİYORUM DA O ALETİ İNCELEDİM SCANNER TEPSİSİ KÜÇÜK GİBİ GELDİ.YADA BANA ÖYLE GELDİ FOTOĞRAFTA Bİ DE SCANNER KARTUŞ BİTSE BİLE BAĞIMSIZ KULLANILABİLİYO MU???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.