Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM EDİN USB BELLEĞİM KİLİTLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

verbatım usb aygıtı kullanıyorum storen go 1 gb. şifre yazılımı var dıye dün bır dosyamı şifreledım. şifreledıkten sonra prıvacy zone diye bır kısa yolu masa üstüne attı.
    artık aygıtı takınca bılgısayarımdan gırınce storen go yazmak yerıne bır dosya çıkıyor..dosyanın sürücü adı ıse public zone.yani bılgısayarım sürüculer d, c fılan varken bırde bızım aygıt publıc zone dıye mevcut ve F sürücüsü olarak görunmekte. bunun üzerıne tıklayınca securıty applicatıon storen go boyut 1,43 mb yazıyor.
    eskıden böyle olmazdı.
    sonra bu securıty alanına tıklıyorum açılıyor.dıyorkı welcome securıty 100.select language. tam languageyı englısh yapacakken
    arkadan the storen go was removed the applıcatıon wıll termınated çıkıyor. ok olsun mu dıyor başka secenek yok. alltakı dılı seçme yazısının uzerıne geldıgınden ılk once bunu ok diyorum.

bu sefer uyarıların ıkısıde yok oluyor yani dili secın yazısıda bu ıkıncı çıkan yazı ıle yok oluyor.gerıye yıne altta f sürücüsü ve ilk çıkan secırıty vs..zone kalıyor.
    yıne tıklıyorum bu sefer v safe logın dıyor ve şifreyı soruyor. şifreyı gırınce beklıyor. bu arada sifreyı gırmeden önce settıngs yapabılıyoruz. settınns yapmadan dırekt şifre ıle gırınce bır kısa yol oluşturup masa ustune atıyor. açılan bır aygıt yok hala.kısa yolun adı logout prıvacy zone.
    bu kısa yola tekrar tıklıyorum.
    bu seferde publıc zone adı altında F surucusu yıne altta turuncu renkte yanıp sönuyor.acıyorum yıne baştakı döngunun içinde buluyorum kendımı.
    aygıt açılmıyor.
    bılgılerım içinde ve artık sınırden aglamaya başladım.
    alıp bu mınık şeyı kırmak gelıyor. içinde de çok onemlı şeylerım vardı.
    nerden ben bu şifreyı karıştırdım anlamadım. yardım edersenız çok sevınırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.