Şimdi Ara

Lütfen yardım edin,Sizce ne yapmalıyım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba

    ben gecen sene(ilk senemde)ailemin istegi üzerine ankara üniversitesi ziraat fakültesi bitki koruma bölümünde okuyorum fakat gelecek sene birkez daha sınava girip istedigim bir bölümü (bilgisayar müh.-elektrik elektronik müh.) kazanmak istiyorum..iş olanağına gelirsek bitki koruma mezunları tarım market açabiliyorlar ve eğer devam edersem böyle yapıcam..bu iş çevre işi diye duydum,babam esnaf ayrıca tarım ve hayvancılıklada uğrasıyor ve bu konuda çevresi oldukça geniştir yani bu işi yaptıgım taktirde 2-3bin tl arası para kazanacagımı düşünüyor..derslerimde beni takılmadan geçirecek kadar iyi fakat istediğim bölüm değil ve ilk senemde girdiğim için bir daha girmek içimde kaldı..benimle aynı durumu yaşayan veya yaşamayan arkadaslardan önerilerini bekliyorum.. ltfn görüşlerinizi esirgemeyin..Şimdiden herkese teşekkür ediyorum..







  • Bence baban öyle diyorsa bu mesleğe 4 elle sarıl, belkide içinde mühendis olmak var çok istiyorsun bilemem ama iyi bir geleceğin olabilir.

    Benimde babam çevresi çok geniş bir inş mühendisi, benimde inşaat mühendisi olmamı istiyor, ki olursamda gelecekte iş bulma gibi sıkıntım olmaz.

    Fakat ben veterinerlik okumak istiyorum, bu meslekte mutlu olacağım ve iyide para kazanabileceğime inanıyorum.
  • teşekkür ederim önerin için aklımın bi köşesine yazdım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.