Şimdi Ara

Lütfen yardım edin![ELOHELL İÇERİR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu plat kadar elohell yoktur sanırım.Yav arkadaşım anlamıyorum.Allah sana beyni ne yap diye vermiş.2 gün içerisinde ciddi söylüyorum oyundan aşırı derecede soğudum.Ne yaparsak kazanabiliriz.Her oyun illaki yarım akıllılardan biri maçı direk alın kazanın diyerek veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi von Goethe -- 17 Mayıs 2015; 17:20:43 >

• Garen al topta 2-3 kill alınca tflerde önden giriyosun zaten q-e hasarı inanılmaz fazla bi de adcy ult ifalan at adamlar sur veriyor hemen yani %70 kazanırsın maçlarını. Hemn insanlar bu garen oynuyor noob diyor seni hafife alıyor q-e-r yapıyorsun adam felç oluyor
    Sizler özel değilsiniz, sizler güzel ya da eşi benzeri olmayan kar tanesi de değilsiniz, sizler işiniz değilsiniz, sizler paranız kadar değilsiniz, bindiğiniz araba değilsiniz, kredi kartlarınızın limiti değilsiniz, sizler iç çamaşırı değilsiniz, sizler herkes gibi çürüyen birer organik maddesiniz! Bizler bu dünyanın şarkı söyleyip dans eden pislikleriyiz! Hepimiz aynı pisliğin lacivertleriyiz!
  • Ben de elohelle girdim plat3 ten 4e duştum 40 kusur lpye,bi oyun daha atayım kaybedersem oyunu bırakıyorum triplerine girdim, şimdi tekrar serideyim. Riotun oyunları bunlar En guvendiğin herolarla oyna illa ki düzelir Allah sabır versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: onurasz

Ben de elohelle girdim plat3 ten 4e duştum 40 kusur lpye,bi oyun daha atayım kaybedersem oyunu bırakıyorum triplerine girdim, şimdi tekrar serideyim. Riotun oyunları bunlar En guvendiğin herolarla oyna illa ki düzelir Allah sabır versin

bende plat2 serilerinden şimdi plat4e düştüm şimdi plat3 serisindeyim ardarda 6 oyun kaybettim
    BEYLER LÜTFEN YARDIM EDİN
    17 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin :(
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.