Şimdi Ara

Lütfen yardım edin CPU ışığı yanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
4.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    -Power sorunu yaşıyor da olabilirsin. Eğer kaliteli ve yeterli bir psu yoksa olabilir (düşük ihtimal)
    -uzay montajda tüm ıvır zıvırlar elimine edilmiş halde yap testleri
    -Format at mutlaka boş pc'ye sadece hwinfo, cpuz ve unigine heaven kur benchmark test işkence sırasında değerlere bak.
    -hdd varsa bad sector yapıyor olabilir(mavi ekran)
    -Ramlerde sorun olabilir (mavi ekran)

Bütün sorunları elemeden diagnos yapamazsın maalesef böyle bu işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 18 Ağustos 2019; 9:53:14 >
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • Sorun devam ediyor cihazı itopyaya götürmeme rağmen sorunu bulamadılar

Orijinalden alıntı: ikidokuz

Sorun devam ediyor cihazı itopyaya götürmeme rağmen sorunu bulamadılar
    Donanımların garantileri var mı ? Herşeyi yapmanıza rağmen sorun çözülmüyorsa eğer donanımları tek tek garantiye yollayın sorunu yazıp denesinler her parçayı. Sorun çıkaran hangi parça ise tamir yada değişim yapsınlar.
    | AMD® Ryzen™ 7 5700X | ASUS Prime X570 Pro | CORSAIR Vengeance® RGB PRO 16GB 3600MHz | EVGA RTX 3060Ti XC O8G | LG 27GL850-B UltraGear™ 27" 1440p@144Hz | WD_BLACK™ SN750 500GB | SANDISK ULTRA 3D 500GB |
    | COOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White ARGB | CORSAIR RM850x 80PLUS® Gold | Noctua NH-U12S SE | Logitech Z313 | Razer Basilisk Chroma | Bloody B640 | Plantronics Gamecom 388 | Logitech® F510 Rumble |
  • aynı sorunu ben de yaşıyorum. Herhangi bir çözüme ulaşabildin mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herhangi bir gelişme var mı? Benim bilgisayarımda da böyle bir sorun var. Sistem:

Ryzen 5 1600 SOKET AM4 3.2GHz 19MB ÖNBELLEK 65
    MSI B450M PRO M2 AMD B450 SOKET AM4 DDR4 3466MHz ANAKART
    16GB 3000MHz Corsair Ram(2x8GB)VENGEANCE LPX
    ADATA 480GB SU630 SSD
    Thermaltake Smart 500W 80 PLUS 12CM RGB FANLI PSU
    SHARKOON TG4 RGB USB3.0 4XRGB FAN TEMPERLİ CAM ATX
    MSI RX580 ARMOR OC 8GB GDDR5 256Bit AMD RADEON DX12

Ben ekran kartından olduğunu düşünüyorum.Benim evim şubeye çok yakın o yüzden tüm evraklarıyla beraber kendim götüreceğim bilgisayarı. Dediğim gibi sorun bence ekran kartında ekran kartlarımız aynı. Ucuz olan her şey de bir sıkıntı olmak zorunda mı arkadaş :D
  • Benim işlemci hiç açılmıyor seninki yine açılıyor yeni bilgisayar toplayam dedim işlemciye güç verince anakart açılmıyor bile hiç hareket yok konusunu açtjm ama bakalım cevap gelmezse anakart ve işlemciyi iade cayma hakkımdan geri yolucam dünya para veriyoruz şansımıza bozuk parça geliyor kısmet işte

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.