Şimdi Ara

Lütfen yardım edin. Alibaba'dan aldığım ürünü TNT express almış. Ürünü nasıl alıcağımı bilmiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, ben Alibaba'dan ürün aldım ürünün fiyatı USD 168.00, kargo fiyatı'da USD 156,43, toplam ; 324,43 ABD doları'dır.


    bugün ürünüm İstanbul'a gelmiş gümrüğe takılmış TNT express aradı beni ürünlerim TNT express'teymiş. bana mail attılar;




    aşağıdaki gibi yazıyor mailde. aradım TNT express'i turuncu gümrüğe yönlendirdiler onlarda ürününüzü alırız 3.000 - 3.500 tl arası tutar dediler. Ben zaten ürünü 3.000tl'ye almadım ben bu işin içinden nasıl çıkarım nasıl yapıcam. lütfen yardım edin ben Bursa'da yaşıyorum gidip alma imkanım yok gibi bişey. ve benden istedikleri belgeleri nasıl nereden bulupta onlara vericem. Napıcam lütfen yardım edin..










    Yukarıda bilgileri verilen gönderinin size ulaşabilmesi için resmi gümrük çekim işlemlerinin yapılması gereklidir. Eğer gönderinin sizinle ilgili olmadığını düşünüyorsanız, lütfen doğru kontak bilgilerini bu mesaja yanıt vererek tarafımıza bildiriniz.  


    Gümrükleme işlemleriniz için aşağıdaki seçenekleri kullanabilirsiniz;

     

     1.  GÜMRÜKLEME HİZMETİMİZDEN YARARLANABİLİRSİNİZ,

     

    Eşyanızın ithalat işlemleri için trclearance@tnt.com adresinden bilgi alabilirsiniz. Konşimento üzerinde teslim şeklinin "DDP" olması ve gümrükleme hizmetinin TNT tarafından yetkilendirilmiş bir gümrük müşavirlik firması tarafından yapılması koşullarıyla tüm gümrük masrafları yurtdışına yansıtılabilir.

     

     2.  SİZ VEYA GÜMRÜK MÜŞAVİRİNİZİ KULLANARAK GÜMRÜK ÇEKİMİ YAPABİLİRSİNİZ,

     

    Vereceğiniz talimatla "Gümrük Çekim Evrakları"nın gümrük temsilcinize teslimini yapabiliriz. Gümrük işlemi tamamlandıktan sonra gönderinizi gümrük temsilcinize teslim edebilir veya bir sonraki iş günü adresinize ücretsiz teslimatını sağlayabiliriz. Gönderinin Geçici Depolama alanımızdan çıkışı için, ardiye ücretinin ödenmiş olması ve ilgili belgelerin (Gümrük Çekim Evrakı, Gümrük Vezne Alındısı Fotokopisi, Ambar Çıkış Kontrol Fişi, Beyanname Orjinali ve Fotokopisi) eksiksiz olarak TNT Antrepo Yetkilisine teslim edilmiş olması gerekir.

     

     

    * Eşyanızın Gümrük Çekim Evraklarını hafta içi her gün saat 17:00'a kadar Operasyon Merkezimizden alabilirsiniz.

    * Gümrük Çekim Evraklarının(Ordinolar) ücreti teslimatta pesin olarak tahsil edilmektedir.

    * Gönderi ile ilgili doğmuş ardiye ücreti, navlun bedeli, resmi makamlar nezdindeki vergi ve sair giderleri karşılamak şartıyla, gönderinizi geldiği ülkeye 20 günlük süre içinde geri gönderebilirsiniz.

    * Gümrük çekimleriniz sırasında çekim anına kadar oluşan ardiye ücretini http://gumruk.tnt.com.tr internet adresimizden öğrenebilirsiniz.

    * Kimyevi Madde içerikli gönderiler, işlem görmeyip tasfiyeye bırakıldığında oluşan antrepo ücreti, tespit ve imha masrafları alıcıya yansıtılır.

    * Daha detaylı bilgi almak için trclearance@tnt.com adresinden gümrük destek ekibimize ulasabilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.