Bildirim
lütfen yardım edin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: brcelik
merhaba arkadaşlar 14 yaşındayım yaklaşık 5 aydır wing tsun yapıyorum ama artık kick boks yapmak istiyorum ama ailem izin vermiyor seminerlere ve ders ücreti olarak daha çok para veriyoruz dememe rağmen hala kararları değişmedi ne yapmam lazım
ailen neden izin vermiyor ?_____________________________ -
Orijinalden alıntı: general_skyx
ailen neden izin vermiyor ?
kafaya sert darbe geldiğinden dolayı ve birazda inat ediyorlar_____________________________ -
Orijinalden alıntı: boracelik
ailen neden izin vermiyor ?
kafaya sert darbe geldiğinden dolayı ve birazda inat ediyorlar
iyi de acısız dövüş olmaz. sen gerçeğe yönelik antreman yapmazsan nasıl öğreneceksin bu işi._____________________________ -
Haklısın hocam ama işte çok inatçılar wt da çalışırken sağ kroşenin gelecegini bildiginiz için ona göre yapıyoruz sokakta böyle olmuyor maalesef zaten spor olsun diye gonderiyorlar ben hem spor hem müsabık bir spor istiyorum sanırım anlatabildim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Haklısın hocam ama işte çok inatçılar wt da çalışırken sağ kroşenin gelecegini bildiginiz için ona göre yapıyoruz sokakta böyle olmuyor maalesef zaten spor olsun diye gonderiyorlar ben hem spor hem müsabık bir spor istiyorum sanırım anlatabildim
o zaman karateye yönelebilirsin. sana kyokushin veya ashihara karate stillerini önerebilirim. bunlara başlayabilirsin. hem karate deyince ailen ses çıkarmaz
çünkü boks deyince ülkemizde haksız bir önyargı var. bu nedenle ailen karşı çıkıyor.
_____________________________ -
Haklısın ama işte karateyi düşünmüyorum daha çok saldırı ağırlıklı boks veya kick boks ailemi nasıl ikna edebilirim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
o zaman karateye yönelebilirsin. sana kyokushin veya ashihara karate stillerini önerebilirim. bunlara başlayabilirsin. hem karate deyince ailen ses çıkarmaz
çünkü boks deyince ülkemizde haksız bir önyargı var. bu nedenle ailen karşı çıkıyor.
Yani kick boksa ilgim var anlatabildim heralde hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler